Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Aynen canım nasibinde varsa her türlü olur Allah tüm istiyenlerin kalplerindekini kucağına versin inşallah

Passi0n canım nasıl gidiyor hamilelik. Kaç haftalık oldun. B Beybipattis tansiyon problemin bitti dimi canım iyimisin şimdi.
Çok şükür herşey yolunda canım 27 hafta içindeyim. Tetenoz aşımın 2.ci dozunu oldum dün, en son doktora 22 haftalıkken gittim renkli ultrasona girmiştim, sonra daha gitmedim inşallah olumsuz bir durum yoktur gerçi içerde durumlar baya hareketli özlemişim bugünleri bu arada beni hatırladığın için teşekkür ederim canım

Passi0n canım nasıl gidiyor hamilelik. Kaç haftalık oldun. B Beybipattis tansiyon problemin bitti dimi canım iyimisin şimdi.
Sagolasin canım tansiyonum yükselmiyor çok şükür ama kasilmalarim çok fazla.wc gidip gelince bile karnım semsert oluyor. Dün acile gittim herşey yolunda yat hep istirahat et dediler. Kızlarima göre bu hamilelik çok zor geciyor. Senin nasıl gidiyor canım ?

Ya canım unuturmuyum seni. 3. Gebelik de olsa insan bazı şeyleri unutuyor ne sorsam sen cevaplıyordun hamileliğin başlarında zaten en zor dönemlerde ilk başlar oluyor. Hareketlerini hissetmek ne güzel dimi evet gerçekten bu duyguları özlüyor insan. Benimki de şimdilik yolunda şükür. Biraz suyu fazla dedi son kontrolde o kafama takıldı sadece. Bakalım sonraki kontrolde ne diyecek. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin minnoşlarımızı İnşallah

Benim de son kontrolde suyu fazla dedi canım ona takıldım biraz. 2 hafta sonra kontrole çağırdı. Bakalım inşallah düzelir. Bana da istirahat dedi. Küçük kızım 6 yaşında büyüğü 9. Yaş ilerledikçe gebeliklerde zor geçiyor galiba

İnşallah kontrolde güzel şeyler duyarsın canım. Şimdi nedense hep bı sorunlu geçiyor gebelikler. Rabbim hayirlisiyls tamamına erdirsin tüm bebek bekleyenleri. İsteyenlere de tez zamanda nasıp etsin. Çoğu gitti azı kaldı inşallah sıkacaz dişimizi

Suyun fazla olması haftadan haftaya değilebiliyor. Ama devam edrrse muhtemelen şeker testi isteyecek. Sen bu süreçte beslenmene dikkat et, sıkıntı yok. Bu arada kızlarımızın yaşları aynı

Aynen canım sabredicez. Rabbim yardımcımız olsun İnşallah hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz

Suyun fazla olması haftadan haftaya değilebiliyor. Ama devam edrrse muhtemelen şeker testi isteyecek. Sen bu süreçte beslenmene dikkat et, sıkıntı yok. Bu arada kızlarımızın yaşları aynı
Sağol canım desteğin için. Merakla bir sonraki kontrolü bekliyorum bende bakalım. Amaaaa senin sonucu da merakla bekliyorum Ablam oğluna çatlatma iğnesi ile hamile kaldı. Sen de çatlatma iğnesi oldun değil mi bu ay? Hadi bakalım darısı başına. Kızlarımızın yaşı aynı demek Şu milletin çenesinden bıkmasam 10 tane daha kız doğurasım var da neyse kız çocuğu bir başka

Dun tahlil verdim ama daha dr ile görüşmedim enabizdan baktım sonuca var değil mi bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…