- 14 Kasım 2020
- 149
- 338
- 53
- 43
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.241
Evet canım erkek.Seninki erkekmiydi cnm
Aynen canım nasibinde varsa her türlü olur Allah tüm istiyenlerin kalplerindekini kucağına versin inşallahYok kuzum 4-5 ay adet bitimi denedim( bi kaç kişiden adet bitimi erkek olduğunu duymuştum) olmadı. Sonra 4-5 ay yumurtlamayı takip ettim olmadı. Hiç birşey yapmıyorum dediğim ay hamile kaldım. Hamile kalabilmek için bal tarçın çörek otu yedim incir havuç kürü yaptım. Kız erkek fark etmez hamile kalayım da dedim. O ay oldu bebişim. Nasibimde varmış oldu Rabbim hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsin İnşallah.Rabbim isteyenlere ve sana da nasip etsin İnşallah canım.
En net sonuç bat günü belli olur ama burda adetten bir hafta önce öğrenen bile olduİyi geceler yarın çatlamamın 8. Günü yani denemenin kaç gün sonra test yapsam çıkar acaba
Çok şükür herşey yolunda canım 27 hafta içindeyim. Tetenoz aşımın 2.ci dozunu oldum dün, en son doktora 22 haftalıkken gittim renkli ultrasona girmiştim, sonra daha gitmedim inşallah olumsuz bir durum yokturPassi0n canım nasıl gidiyor hamilelik. Kaç haftalık oldun. B Beybipattis tansiyon problemin bitti dimi canım iyimisin şimdi.
Sagolasin canım tansiyonum yükselmiyor çok şükür ama kasilmalarim çok fazla.wc gidip gelince bile karnım semsert oluyor. Dün acile gittim herşey yolunda yat hep istirahat et dediler. Kızlarima göre bu hamilelik çok zor geciyor. Senin nasıl gidiyor canım ?Passi0n canım nasıl gidiyor hamilelik. Kaç haftalık oldun. B Beybipattis tansiyon problemin bitti dimi canım iyimisin şimdi.
Ya canım unuturmuyum seni.Çok şükür herşey yolunda canım 27 hafta içindeyim. Tetenoz aşımın 2.ci dozunu oldum dün, en son doktora 22 haftalıkken gittim renkli ultrasona girmiştim, sonra daha gitmedim inşallah olumsuz bir durum yokturgerçi içerde durumlar baya hareketli özlemişim bugünleri bu arada beni hatırladığın için teşekkür ederim canım
Benim de son kontrolde suyu fazla dedi canım ona takıldım biraz. 2 hafta sonra kontrole çağırdı. Bakalım inşallah düzelir. Bana da istirahat dedi. Küçük kızım 6 yaşında büyüğü 9. Yaş ilerledikçe gebeliklerde zor geçiyor galibaSagolasin canım tansiyonum yükselmiyor çok şükür ama kasilmalarim çok fazla.wc gidip gelince bile karnım semsert oluyor. Dün acile gittim herşey yolunda yat hep istirahat et dediler. Kızlarima göre bu hamilelik çok zor geciyor. Senin nasıl gidiyor canım ?
Günaydın canım Evet İnşallah hayırlı haberler alırherkese günaydın tazeanneyi meraklardayım.hayırlı haberler alırız inşallah
İnşallah kontrolde güzel şeyler duyarsın canım. Şimdi nedense hep bı sorunlu geçiyor gebelikler. Rabbim hayirlisiyls tamamına erdirsin tüm bebek bekleyenleri. İsteyenlere de tez zamanda nasıp etsin. Çoğu gitti azı kaldı inşallah sıkacaz dişimiziBenim de son kontrolde suyu fazla dedi canım ona takıldım biraz. 2 hafta sonra kontrole çağırdı. Bakalım inşallah düzelir. Bana da istirahat dedi. Küçük kızım 6 yaşında büyüğü 9. Yaş ilerledikçe gebeliklerde zor geçiyor galiba
TeşekkürlerEn net sonuç bat günü belli olur ama burda adetten bir hafta önce öğrenen bile oldu. Testin varsa bugünden itibaren hergün yap
Suyun fazla olması haftadan haftaya değilebiliyor. Ama devam edrrse muhtemelen şeker testi isteyecek. Sen bu süreçte beslenmene dikkat et, sıkıntı yokBenim de son kontrolde suyu fazla dedi canım ona takıldım biraz. 2 hafta sonra kontrole çağırdı. Bakalım inşallah düzelir. Bana da istirahat dedi. Küçük kızım 6 yaşında büyüğü 9. Yaş ilerledikçe gebeliklerde zor geçiyor galiba
Aynen canım sabredicez. Rabbim yardımcımız olsun İnşallahİnşallah kontrolde güzel şeyler duyarsın canım. Şimdi nedense hep bı sorunlu geçiyor gebelikler. Rabbim hayirlisiyls tamamına erdirsin tüm bebek bekleyenleri. İsteyenlere de tez zamanda nasıp etsin. Çoğu gitti azı kaldı inşallah sıkacaz dişimizi
Sağol canım desteğin için. Merakla bir sonraki kontrolü bekliyorum bende bakalım. Amaaaa senin sonucu da merakla bekliyorumSuyun fazla olması haftadan haftaya değilebiliyor. Ama devam edrrse muhtemelen şeker testi isteyecek. Sen bu süreçte beslenmene dikkat et, sıkıntı yok. Bu arada kızlarımızın yaşları aynı
Var canim Gözün aydin değerin cok iyi çıkmış Hayirli olsun sağlıkla gelsin paşanDun tahlil verdim ama daha dr ile görüşmedim enabizdan baktım sonuca var değil mi bebis
Var canım darısı başıma 1 hafta 10 güne bende atarım inşallahArkadaşlar bende ki son durum bu tahminimce 17 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?