Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Evet iğne oldu, ben de merakla bekliyorum. Kızlar çok güzel gerçekten. Çocuklar büyüyünce evde bebek özledik. Erkek olursa ne ala, olmazsa da başımız gözümüz üstüne

Ayy inşallah canım. Senin oğlun olacaktı demi ben de şimdi cinsiyet heyecanı başladı
Evet canim oğlum olacak inşllah Allahin izniyle darisi sana ve isteyen herkese olsun cnmya kese,kalp atisii ve cinsiyet cok heycanli oluyor ilk bebekte olsa 2. 3. Olsa heycan ayni heycan

Evet canim oğlum olacak inşllah Allahin izniyle darisi sana ve isteyen herkese olsun cnmya kese,kalp atisii ve cinsiyet cok heycanli oluyor ilk bebekte olsa 2. 3. Olsa heycan ayni heycan
Kac haftada öğrendin canim cinsiyeti birde hissettin mi yoksa belirsizlik mi vardı içinde

Kac haftada öğrendin canim cinsiyeti birde hissettin mi yoksa belirsizlik mi vardı içinde
Canim 11 haftalikken %60 erkek dedi çıkıntı görüyorum ama degisebilirde demisti 13 haftalikken tam öğrendim erkek olduğunu
Içime hep rahatti erkek olacakmis gibi hissettim yani kuzum
Birde bulantin falan oldu mu kızlardan farklı ne oldu @maviay
Canim aksamlari bulantim oldu iştahsızlık vardi birde
Kizlarda 3 ay boyunca bulanti kusma oldu farkliydi yani bana gore hamileliğim
Bu hamileligim 12. Haftaya kadar kanamali gecti cnm.kizlardan farkli olarak

Mrb aranıza yeni katıldım. Benimde 3 bucuk yasinda bir kızım var. Rabbim nasip ederse bir de erkek evladımız olsun istiyoruz. Bütün sayfaları okudum doktor da yumurta takibi yaptırıyorum. Adetimin 10. Gunu ve doktor 12 mm dedi. Ekim ayı ilk denemeyi gerçekleştiricem. Doktor bir sonraki randevuyu cumaya verdi. Ozamana kadar çatlar mi sizce

Bende de akşamları hafif bir bulantı oluyor ama 3kizim var hep böyle bir şüphe var ya kiz olursa diye ama rahatım gibi de ne bileyim hislerim bile tuhaflasti bende kanama falan hicbirsey yok.sen tam pikte mi denedin yoksa catlamada mi ?

Hoşgeldin canim yani ben ovulasyon testi öneririm çünkü yumurtlama onda daha belli oluyor

Hoşgeldin canim yani ben ovulasyon testi öneririm çünkü yumurtlama onda daha belli oluyor
Aynen ovulasyon testide kullanıyorum. Şimdilik ikinci çizgi silik. Akintim vardi. Seffaf, beyaz gibi acaba erken yumurtlama olmuş mudur diye doktora gttim ama. Doktor yumurtanın 12 mm olduğunu söyledi. Doktora erkek çocuk için de yumurta takibi yaptirdigimi da söyleyemedim tabiki. Bir yandan da kendim takip ediyorum. İnş beceririm. Bu ovulasyon takibini.

Ben sabahları ilk idrardan sonra hiç sıvı alımı olmadan yaptım testleri inşallah gönlündeki nasip olsun bende daha yeni hamileyim bakalim ya nasip

Ben sabahları ilk idrardan sonra hiç sıvı alımı olmadan yaptım testleri inşallah gönlündeki nasip olsun bende daha yeni hamileyim bakalim ya nasip
Yaaa çok sevindimcanim yeni gordum gözün aydın olsun insallah oğluşun seninledir

12 mm daha küçük canim bana doktorum 18 ile 22 mm arasında catlicagini soylemisti

Allah razı olsun canım buradaki dostlukların hepsi candan yürekten herkes birbiri için önce dua sonra her türlü yardımcı olmaya çalışıyor, nasibimizde varsa yaşıyoruz hayalimizi ama kız erkek rabbim önce sağlıklı sonra hayırlısını versin iyi olmanıza sevindim su oranı yüksekliği şekerden olabilir yediklerine dikkat et canım. Kaç kilo aldın sen canım kaç kilo ile hamile kalmıştın. Ben 61. Kg le hamile kaldım 67 kg olmuşum ama çok ağır geliyor kilom bana küçük kızımda 67 ile doğuma gitmiştim inşallah bu kızımda 70'i geçmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…