- 14 Kasım 2020
- 149
- 338
- 53
- 43
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.261
Hayırlı olsun canım var tabiki de ☺Arkadaşlar bende ki son durum bu tahminimce 17 günlük
Ayy inşallah canım.Var canim Gözün aydin değerin cok iyi çıkmış Hayirli olsun sağlıkla gelsin paşan
Ayyy Hadi inşallah senin de güzel haberlerini aliriz canimVar canım darısı başıma 1 hafta 10 güne bende atarım inşallah
Evet iğne oldu, ben de merakla bekliyorumSağol canım desteğin için. Merakla bir sonraki kontrolü bekliyorum bende bakalım. Amaaaa senin sonucu da merakla bekliyorumAblam oğluna çatlatma iğnesi ile hamile kaldı. Sen de çatlatma iğnesi oldun değil mi bu ay? Hadi bakalım darısı başına. Kızlarımızın yaşı aynı demek Şu milletin çenesinden bıkmasam 10 tane daha kız doğurasım var da neyse kız çocuğu bir başka
Bulantilar falan kaç haftada başlıyor hemen başlayan var mi ?Hayırlı olsun canım var tabiki de ☺
Hayırlı olsunArkadaşlar bende ki son durum bu tahminimce 17 günlük
Aminn canım sagolasin darısı isteyen herkese inşallahHayırlı olsun
Evet canim oğlum olacak inşllah Allahin izniyleAyy inşallah canım.Senin oğlun olacaktı demi ben de şimdi cinsiyet heyecanı başladı
Kac haftada öğrendin canim cinsiyeti birde hissettin mi yoksa belirsizlik mi vardı içindeEvet canim oğlum olacak inşllah Allahin izniyledarisi sana ve isteyen herkese olsun cnm ya kese,kalp atisii ve cinsiyet cok heycanli oluyor ilk bebekte olsa 2. 3. Olsa heycan ayni heycan
Birde bulantin falan oldu mu kızlardan farklı ne olduKac haftada öğrendin canim cinsiyeti birde hissettin mi yoksa belirsizlik mi vardı içinde
Canim 11 haftalikken %60 erkek dedi çıkıntı görüyorum ama degisebilirde demisti 13 haftalikken tam öğrendim erkek olduğunuKac haftada öğrendin canim cinsiyeti birde hissettin mi yoksa belirsizlik mi vardı içinde
Canim aksamlari bulantim oldu iştahsızlık vardi birdeBirde bulantin falan oldu mu kızlardan farklı ne oldu@maviay
Bende de akşamları hafif bir bulantı oluyor ama 3kizim var hep böyle bir şüphe var ya kiz olursa diye ama rahatım gibi de ne bileyim hislerim bile tuhaflasti bende kanama falan hicbirsey yok.sen tam pikte mi denedin yoksa catlamada mi ?Canim 11 haftalikken %60 erkek dedi çıkıntı görüyorum ama degisebilirde demisti 13 haftalikken tam öğrendim erkek olduğunu
Içime hep rahatti erkek olacakmis gibi hissettim yani kuzum
Canim aksamlari bulantim oldu iştahsızlık vardi birde
Kizlarda 3 ay boyunca bulanti kusma oldu farkliydi yani bana gore hamileliğim
Bu hamileligim 12. Haftaya kadar kanamali gecti cnm.kizlardan farkli olarak
Hoşgeldin canim yani ben ovulasyon testi öneririm çünkü yumurtlama onda daha belli oluyorMrb aranıza yeni katıldım. Benimde 3 bucuk yasinda bir kızım var. Rabbim nasip ederse bir de erkek evladımız olsun istiyoruz. Bütün sayfaları okudum doktor da yumurta takibi yaptırıyorum. Adetimin 10. Gunu ve doktor 12 mm dedi. Ekim ayı ilk denemeyi gerçekleştiricem. Doktor bir sonraki randevuyu cumaya verdi. Ozamana kadar çatlar mi sizce
Aynen ovulasyon testide kullanıyorum. Şimdilik ikinci çizgi silik. Akintim vardi. Seffaf, beyaz gibi acaba erken yumurtlama olmuş mudur diye doktora gttim ama. Doktor yumurtanın 12 mm olduğunu söyledi. Doktora erkek çocuk için de yumurta takibi yaptirdigimi da söyleyemedim tabiki. Bir yandan da kendim takip ediyorum. İnş beceririm. Bu ovulasyon takibini.Hoşgeldin canim yani ben ovulasyon testi öneririm çünkü yumurtlama onda daha belli oluyor
Ben sabahları ilk idrardan sonra hiç sıvı alımı olmadan yaptım testleri inşallah gönlündeki nasip olsun bende daha yeni hamileyim bakalim ya nasipAynen ovulasyon testide kullanıyorum. Şimdilik ikinci çizgi silik. Akintim vardi. Seffaf, beyaz gibi acaba erken yumurtlama olmuş mudur diye doktora gttim ama. Doktor yumurtanın 12 mm olduğunu söyledi. Doktora erkek çocuk için de yumurta takibi yaptirdigimi da söyleyemedim tabiki. Bir yandan da kendim takip ediyorum. İnş beceririm. Bu ovulasyon takibini.
İns rabbim gonlunuzdeki nasip eder.Ben sabahları ilk idrardan sonra hiç sıvı alımı olmadan yaptım testleri inşallah gönlündeki nasip olsun bende daha yeni hamileyim bakalim ya nasip
Yaaa çok sevindimBen sabahları ilk idrardan sonra hiç sıvı alımı olmadan yaptım testleri inşallah gönlündeki nasip olsun bende daha yeni hamileyim bakalim ya nasip
12 mm daha küçük canim bana doktorum 18 ile 22 mm arasında catlicagini soylemistiAynen ovulasyon testide kullanıyorum. Şimdilik ikinci çizgi silik. Akintim vardi. Seffaf, beyaz gibi acaba erken yumurtlama olmuş mudur diye doktora gttim ama. Doktor yumurtanın 12 mm olduğunu söyledi. Doktora erkek çocuk için de yumurta takibi yaptirdigimi da söyleyemedim tabiki. Bir yandan da kendim takip ediyorum. İnş beceririm. Bu ovulasyon takibini.
Allah razı olsun canım buradaki dostlukların hepsi candan yürekten herkes birbiri için önce dua sonra her türlü yardımcı olmaya çalışıyor, nasibimizde varsa yaşıyoruz hayalimizi ama kız erkek rabbim önce sağlıklı sonra hayırlısını versinYa canım unuturmuyum seni.3. Gebelik de olsa insan bazı şeyleri unutuyor ne sorsam sen cevaplıyordun hamileliğin başlarında zaten en zor dönemlerde ilk başlar oluyor. Hareketlerini hissetmek ne güzel dimi evet gerçekten bu duyguları özlüyor insan. Benimki de şimdilik yolunda şükür. Biraz suyu fazla dedi son kontrolde o kafama takıldı sadece. Bakalım sonraki kontrolde ne diyecek. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin minnoşlarımızı İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?