- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.281
Doktor 3 gun sonra ya tekrar randevu verdi. Ozamana net bisey söyler galiba12 mm daha küçük canim bana doktorum 18 ile 22 mm arasında catlicagini soylemisti
halen haber yok mu ya :/herkese günaydın tazeanneyi meraklardayım.hayırlı haberler alırız inşallah
Sagol canim benim inşallah Rabbım hepimize ogluslarimizi versinYaaa çok sevindimcanim yeni gordum gözün aydın olsun insallah oğluşun seninledir
Canim sen yumurta takibi yapmismiydinAllah razı olsun canım buradaki dostlukların hepsi candan yürekten herkes birbiri için önce dua sonra her türlü yardımcı olmaya çalışıyor, nasibimizde varsa yaşıyoruz hayalimizi ama kız erkek rabbim önce sağlıklı sonra hayırlısını versiniyi olmanıza sevindim su oranı yüksekliği şekerden olabilir yediklerine dikkat et canım. Kaç kilo aldın sen canım kaç kilo ile hamile kalmıştın. Ben 61. Kg le hamile kaldım 67 kg olmuşum ama çok ağır geliyor kilom bana küçük kızımda 67 ile doğuma gitmiştim inşallah bu kızımda 70'i geçmem
Hoşgeldin canım bende Kasım da doktor kontrolüyle baslamayi düşünüyorum bakalımMrb aranıza yeni katıldım. Benimde 3 bucuk yasinda bir kızım var. Rabbim nasip ederse bir de erkek evladımız olsun istiyoruz. Bütün sayfaları okudum doktor da yumurta takibi yaptırıyorum. Adetimin 10. Gunu ve doktor 12 mm dedi. Ekim ayı ilk denemeyi gerçekleştiricem. Doktor bir sonraki randevuyu cumaya verdi. Ozamana kadar çatlar mi sizce
Hayırlı olsun canım bebişimBen sabahları ilk idrardan sonra hiç sıvı alımı olmadan yaptım testleri inşallah gönlündeki nasip olsun bende daha yeni hamileyim bakalim ya nasip
Insllah rabbim sanada nasip eder canim hic kuskun olmasin rabbim ol.derse olurverirBende de akşamları hafif bir bulantı oluyor ama 3kizim var hep böyle bir şüphe var ya kiz olursa diye ama rahatım gibi de ne bileyim hislerim bile tuhaflasti bende kanama falan hicbirsey yok.sen tam pikte mi denedin yoksa catlamada mi ?
Amin canım sagolasinHayırlı olsun canım bebişim
Hoşgeldiniz. 12 mm çok küçük. 20 mm civarı çatlıyor.bence cumadan önce çatlamaz ama testlerle takip olursa daha iyi tabi.Mrb aranıza yeni katıldım. Benimde 3 bucuk yasinda bir kızım var. Rabbim nasip ederse bir de erkek evladımız olsun istiyoruz. Bütün sayfaları okudum doktor da yumurta takibi yaptırıyorum. Adetimin 10. Gunu ve doktor 12 mm dedi. Ekim ayı ilk denemeyi gerçekleştiricem. Doktor bir sonraki randevuyu cumaya verdi. Ozamana kadar çatlar mi sizce
Hangisi tuttu acaba? Dr haftasına göre tahmin etti mi?Insllah rabbim sanada nasip eder canim hic kuskun olmasin rabbim ol.derse olurverir
Ben ilk silinmede denemistim canim ama benim adet bitimide iliski olmuştu
Canım adet bitimi derken kafam karıştı şimdiInsllah rabbim sanada nasip eder canim hic kuskun olmasin rabbim ol.derse olurverir
Ben ilk silinmede denemistim canim ama benim adet bitimide iliski olmuştu
Canim silinmedeki tutmuş gibi geliyor bana çünkü adet günü gebelik testi yaptigimda cok cok silikti zaten kese hemen gozukmedi cnmHangisi tuttu acaba? Dr haftasına göre tahmin etti mi?
Öyleyse silinmede demekkiCanim silinmedeki tutmuş gibi geliyor bana çünkü adet günü gebelik testi yaptigimda cok cok silikti zaten kese hemen gozukmedi cnm
Adetim bitti kuzum temizlendikten sonra olmustuCanım adet bitimi derken kafam karıştı şimdi
Benim iki kızımdada evde yaptığımda tam koyu çıktı oda 2 gün geçmişti adetim ama kürtajımda varla yok arasıydıCanim silinmedeki tutmuş gibi geliyor bana çünkü adet günü gebelik testi yaptigimda cok cok silikti zaten kese hemen gozukmedi cnm
18,20 mm arası çatlıyo galiba siz takibe devam edin yürüyüş yapın pik gördüğünüzdede bol havuç yiyin ben pik gördüm 7,8 havuç yedim gecesi çatladıAynen ovulasyon testide kullanıyorum. Şimdilik ikinci çizgi silik. Akintim vardi. Seffaf, beyaz gibi acaba erken yumurtlama olmuş mudur diye doktora gttim ama. Doktor yumurtanın 12 mm olduğunu söyledi. Doktora erkek çocuk için de yumurta takibi yaptirdigimi da söyleyemedim tabiki. Bir yandan da kendim takip ediyorum. İnş beceririm. Bu ovulasyon takibini.
Var canım,hayırlı olsun gönlünce sağlıkla inşallahArkadaşlar bende ki son durum bu tahminimce 17 günlük
Yaptım canım ovulasyon testiyle takip yapmıştım ama pik uzun sürünce zamanlamam yanlış oldu nasip olmadı erkek evlatCanim sen yumurta takibi yapmismiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?