- 14 Kasım 2020
- 149
- 338
- 53
- 43
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.301
Canım ne kızlarımda ne de oğlumda bulantı yaşamadım ben. Bünyeden bünyeye değişiyorBulantilar falan kaç haftada başlıyor hemen başlayan var mi ?
Bilmiyorum canım sadece erkek bebek için genelde yum günü ilişki tavsiye edilir o yüzden şaşırdımAdetim bitti kuzum temizlendikten sonra olmustu
Oy canım sen inceciksin ne güzel.ben 73 le kaldım şimdi 78 oldumAllah razı olsun canım buradaki dostlukların hepsi candan yürekten herkes birbiri için önce dua sonra her türlü yardımcı olmaya çalışıyor, nasibimizde varsa yaşıyoruz hayalimizi ama kız erkek rabbim önce sağlıklı sonra hayırlısını versiniyi olmanıza sevindim su oranı yüksekliği şekerden olabilir yediklerine dikkat et canım. Kaç kilo aldın sen canım kaç kilo ile hamile kalmıştın. Ben 61. Kg le hamile kaldım 67 kg olmuşum ama çok ağır geliyor kilom bana küçük kızımda 67 ile doğuma gitmiştim inşallah bu kızımda 70'i geçmem
Hadi ya ben de pik te ve silinmede denedim bakalim bende ne olacakYaptım canım ovulasyon testiyle takip yapmıştım ama pik uzun sürünce zamanlamam yanlış oldu nasip olmadı erkek evlat
İnşallah teşekkür ederim .hayırlı bir erkek evlat olsun hepimizeHayırlı olsun canım bebişim
İnşallah erkektir canım gönlünü ferah tut ben pikten sonra silinmede denedim bide sonraki gün denedim bakalım ne olacak tabi önce hamile kalacakmıyım bide o varHadi ya ben de pik te ve silinmede denedim bakalim bende ne olacak
Ben erken davrandım galiba ama geçen ay silinmede tutmadı ondan pikte yapayım birde ertesi gün dedim tuttuİnşallah erkektir canım gönlünü ferah tut ben pikten sonra silinmede denedim bide sonraki gün denedim bakalım ne olacak tabi önce hamile kalacakmıyım bide o var
Kaderimizde varsa olur inşallah biz elimizden geleni yaptık inşallah nasip olurBen erken davrandım galiba ama geçen ay silinmede tutmadı ondan pikte yapayım birde ertesi gün dedim tuttu
İnşallah ya şu toplum baskısı varyaKaderimizde varsa olur inşallah biz elimizden geleni yaptık inşallah nasip olur
Ben hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum erkekmi değilmi onuda bilemem ama sırf sağ kasığım ağrıdı varsa hamilelik sağdan tutmuştur benimSuan erkek bebeğe hamile olup sag kasigim ağrıdı sol kasigim ağrıdı diyebilecek arkadaş var mi ilk haftalarda
Ben hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum erkekmi değilmi onuda bilemem ama sırf sağ kasığım ağrıdı varsa hamilelik sağdan tutmuştur benim
Aynen canım ben neler yaşadım bir anlatsam iki tarafımdada hepsinin oğlu var bi benim yok düşün artık bide doğuluyuz oğlu olmayana malını bile çok görüyolar oğlun yok ne yapacaksın kime kalacakİnşallah ya şu toplum baskısı varya
Ben hamileysem erkek deseler bile doğana kadar inanmam çünkü iki kızımdada önce erkek dediler sonra kızbeynim yandı 3 ay bakalim nasil geçecek
Evet neler neler diyorlar aaa bu da mı kız vah vah tüh tüh neyse dert etme erkek adamın erkek damadı olur esimin suratina baka baka boyle diyorlar ooo daha ne laflar laflarAynen canım ben neler yaşadım bir anlatsam iki tarafımdada hepsinin oğlu var bi benim yok düşün artık bide doğuluyuz oğlu olmayana malını bile çok görüyolar oğlun yok ne yapacaksın kime kalacak
Ya ben bende 3kiz var düşün 4 olsa etraf yer beynimi o yüzden eşime diyorum karnım şişene kadar kimse bilmesin ahlar vahlar duymak beni çok üzmüştü 3.ye hamileyken çok ağladım .ama iyi ki olmuşlar iyi ki varlarBen hamileysem erkek deseler bile doğana kadar inanmam çünkü iki kızımdada önce erkek dediler sonra kız
Aynen canım kesin öğrenmeyene kadar söyleme ben etraf yüzünden hamileliğimi bile yaşayamadım allah gönlümüzdekini versin inşallahYa ben bende 3kiz var düşün 4 olsa etraf yer beynimi o yüzden eşime diyorum karnım şişene kadar kimse bilmesin ahlar vahlar duymak beni çok üzmüştü 3.ye hamileyken çok ağladım .ama iyi ki olmuşlar iyi ki varlar
Amiinnn çok dua ediyorum inşallah canim inşallahAynen canım kesin öğrenmeyene kadar söyleme ben etraf yüzünden hamileliğimi bile yaşayamadım allah gönlümüzdekini versin inşallah
Benim ilk kızımda da önce erkek demişti hiç yanılmayan dr yanıldı ama ben ilkini kız istemiştim zaten. 2. De erkek olmasını çok istedim, kız olunca psikolojim bozuldu. Şimdi hamile kalırsam öğrenmeyecem, en garantisiBen hamileysem erkek deseler bile doğana kadar inanmam çünkü iki kızımdada önce erkek dediler sonra kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?