Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Oy canım sen inceciksin ne güzel.ben 73 le kaldım şimdi 78 oldum az kilo aldım henüz ama daha alırım. Zaten zayıf da değildim başlarken Hakkımızda hayırlısını istedik önce. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar İnşallah. Bir arkadaşımın 2 diğerinin 3 oğlu vardı. Onlarda hamile şimdi. Kız olsun diye o kadar istediler ki anlatamam. Ama biri 3. diğeri 4. oğluna hamile. Nasipten öte geçilmiyor.

İnşallah erkektir canım gönlünü ferah tut ben pikten sonra silinmede denedim bide sonraki gün denedim bakalım ne olacak tabi önce hamile kalacakmıyım bide o var
Ben erken davrandım galiba ama geçen ay silinmede tutmadı ondan pikte yapayım birde ertesi gün dedim tuttu

Suan erkek bebeğe hamile olup sag kasigim ağrıdı sol kasigim ağrıdı diyebilecek arkadaş var mi ilk haftalarda

Aynen canım ben neler yaşadım bir anlatsam iki tarafımdada hepsinin oğlu var bi benim yok düşün artık bide doğuluyuz oğlu olmayana malını bile çok görüyolar oğlun yok ne yapacaksın kime kalacak
Evet neler neler diyorlar aaa bu da mı kız vah vah tüh tüh neyse dert etme erkek adamın erkek damadı olur esimin suratina baka baka boyle diyorlar ooo daha ne laflar laflar

Ben hamileysem erkek deseler bile doğana kadar inanmam çünkü iki kızımdada önce erkek dediler sonra kız
Ya ben bende 3kiz var düşün 4 olsa etraf yer beynimi o yüzden eşime diyorum karnım şişene kadar kimse bilmesin ahlar vahlar duymak beni çok üzmüştü 3.ye hamileyken çok ağladım .ama iyi ki olmuşlar iyi ki varlar

Aynen canım kesin öğrenmeyene kadar söyleme ben etraf yüzünden hamileliğimi bile yaşayamadım allah gönlümüzdekini versin inşallah

Ben hamileysem erkek deseler bile doğana kadar inanmam çünkü iki kızımdada önce erkek dediler sonra kız
Benim ilk kızımda da önce erkek demişti hiç yanılmayan dr yanıldı ama ben ilkini kız istemiştim zaten. 2. De erkek olmasını çok istedim, kız olunca psikolojim bozuldu. Şimdi hamile kalırsam öğrenmeyecem, en garantisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…