- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.321
Canim sen denemeyi kaç gün yaptinİnşallah teşekkür ederim .hayırlı bir erkek evlat olsun hepimize
Oda olmuyor merak ediyoruz ama ben 20. Haftadan önce gitmeyeceğim olursa tam belli olsun sonraBenim ilk kızımda da önce erkek demişti hiç yanılmayan dr yanıldı ama ben ilkini kız istemiştim zaten. 2. De erkek olmasını çok istedim, kız olunca psikolojim bozuldu. Şimdi hamile kalırsam öğrenmeyecem, en garantisi
Pikten sonraki silinmede dene bence ben öyle yaptım inşallah hamileyimdir ve erkektir ama genelde araştırmalarım pikten sonraki silinmede çatlama oluyomuş çatlamayı öneriyolar bu arada hamilelik düşündüğümde adetin 2. Günü bütün tahlillerimi yapmıştım benim ph 8 di bunu siz söyleyince aklıma geldiKizlar peki ilişkiyi pikken mi önerirsiniz yoksa pikten sonraki silinmede mi. Bide tek ilişkimi sizce. Bide kizimi öğrendiğimde yapılan kan tahlillerine enabizdan baktim. Potasyum ve sodyum değerlerim alt sınıra yakın ve idrar ph ı da 6 civarında. Zaten sut ürünü ağırlıklı beslenirdim şimdi de potasyum ve sodyum ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. İnş bu seferde oğlum olur. Size de fikir olur diye yazıyım dedim
Aynen sizin ph yüksekmiş. İnş hamilesinizdir. Hayirlisiyla ve sağlığıyla kucağınıza almak nasip olur.bide doktor kontrolünde yumurta takibi yaptıran arkadaşlar. Doktor çatlama olmus dediği gün mü ilişkide bulundunuz acaba. Doktor bana büyük ihtimal tahmini gun aşırı ilişki önerecek. Ben ilk defa takip ettirdiğim için 18 de mi çatlar yoksa 20 yada 22 de mi çatlar bilmiyorum.Pikten sonraki silinmede dene bence ben öyle yaptım inşallah hamileyimdir ve erkektir ama genelde araştırmalarım pikten sonraki silinmede çatlama oluyomuş çatlamayı öneriyolar bu arada hamilelik düşündüğümde adetin 2. Günü bütün tahlillerimi yapmıştım benim ph 8 di bunu siz söyleyince aklıma geldi
Ben geçen ay gittim doktora adetin 5. Günü letu diye bir ilaca başladım 11. Günü çağırdı yumurtam 18 mm olmuştu çatlama iğnesi yaptı 36 saat sonra ilişki önerdi nirer gün arayla 3 kez ama ben 1 kez 40. Saat ilk gün drneme yaptım malesef hamile kalamadım doktoru aradım geleyim çatlamışmı bakın dedim gerek yok dedi sizinki inşallah takip ederAynen sizin ph yüksekmiş. İnş hamilesinizdir. Hayirlisiyla ve sağlığıyla kucağınıza almak nasip olur.bide doktor kontrolünde yumurta takibi yaptıran arkadaşlar. Doktor çatlama olmus dediği gün mü ilişkide bulundunuz acaba. Doktor bana büyük ihtimal tahmini gun aşırı ilişki önerecek. Ben ilk defa takip ettirdiğim için 18 de mi çatlar yoksa 20 yada 22 de mi çatlar bilmiyorum.
Ph yükseltmek için bisey yaptiniz mi baya yüksekPikten sonraki silinmede dene bence ben öyle yaptım inşallah hamileyimdir ve erkektir ama genelde araştırmalarım pikten sonraki silinmede çatlama oluyomuş çatlamayı öneriyolar bu arada hamilelik düşündüğümde adetin 2. Günü bütün tahlillerimi yapmıştım benim ph 8 di bunu siz söyleyince aklıma geldi
Karbonatlı su içtim limonlu su içtim bide ph 8 olan sulardan içtim ama bunları zayıflamak için yapıyordum birde korona geçirmiştim kan sulansın diye içiyordum arkadaş söyleyince aklıma geldi hatta kandada ph varmı diye şaşırmıştım görüme takılmıştı diye aklıma geldi şimdiPh yükseltmek için bisey yaptiniz mi baya yüksek
Daha sonra ovulasyon testiyle mi takip ettiniz peki. Silinmede deneme oldu demişsiniz. Eğer elinizde testleriniz duruyorsa buraya koymanız mumkunmu. Silinme derken ilk renk açılmada mi denenmeli yoksa tamamen silinmede miBen geçen ay gittim doktora adetin 5. Günü letu diye bir ilaca başladım 11. Günü çağırdı yumurtam 18 mm olmuştu çatlama iğnesi yaptı 36 saat sonra ilişki önerdi nirer gün arayla 3 kez ama ben 1 kez 40. Saat ilk gün drneme yaptım malesef hamile kalamadım doktoru aradım geleyim çatlamışmı bakın dedim gerek yok dedi sizinki inşallah takip eder
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde ph 7 idi. Limonlu su içmiştim gebelikten önce diyet yaparken. Fikir olsun kızlar.Ph yükseltmek için bisey yaptiniz mi baya yüksek
Daha sonraki ay testle takip ettim yani geçen hafta yani 12 ekim akşam 6 da pik oldu gece 23,56 da silik çıktı ben ben gece 1 gibi değerlendirdimDaha sonra ovulasyon testiyle mi takip ettiniz peki. Silinmede deneme oldu demişsiniz. Eğer elinizde testleriniz duruyorsa buraya koymanız mumkunmu. Silinme derken ilk renk açılmada mi denenmeli yoksa tamamen silinmede mi
Karbanot dediğin ingiliz karbonatimi bide kac ay busekilde karbonatli su ictinKarbonatlı su içtim limonlu su içtim bide ph 8 olan sulardan içtim ama bunları zayıflamak için yapıyordum birde korona geçirmiştim kan sulansın diye içiyordum arkadaş söyleyince aklıma geldi hatta kandada ph varmı diye şaşırmıştım görüme takılmıştı diye aklıma geldi şimdi
Pik ,ertesi sabah ve iki gün sonra canimCanim sen denemeyi kaç gün yaptin
1 ay yok valla bimden aldığım karbonat bi sürahi suya bi çay kaşığı koyuyordumKarbanot dediğin ingiliz karbonatimi bide kac ay busekilde karbonatli su ictin
Birde her sabah 1 bardak suya 1 limon sıkıp içiyordumKarbanot dediğin ingiliz karbonatimi bide kac ay busekilde karbonatli su ictin
Anladim ph için ingiliz karbonati diye biliyorum ama emin olmak için sordum ne güzel ph yükselmiş önemli olan o zaten1 ay yok valla bimden aldığım karbonat bi sürahi suya bi çay kaşığı koyuyordum
Anladim cnm cok tesekkur ederim testlerini paylaştığın için. Bnde silinmede değerlendirmeyi düşünüyorum. Tabiki ins elime yüzüme bulaştırmak. İlk denemem olacak çünkü bu ayDaha sonraki ay testle takip ettim yani geçen hafta yani 12 ekim akşam 6 da pik oldu gece 23,56 da silik çıktı ben ben gece 1 gibi değerlendirdim
herkese günaydın tazeanneyi meraklardayım.hayırlı haberler alırız inşallah
Günaydın canım Evet İnşallah hayırlı haberler alır
halen haber yok mu ya :/
Canım çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun merak edip yazmışsınız. Evet netleşti kimyasal gebelik olduğu. Değerim 351den 146ya düşmüş doktor kendiliğinden düşecek gibi görünüyor haftaya bir daha bakalım sıfırlanmış mı diye dedi. Şükür her halimize vardır bir hayır. Sağlıkla yeniden bana ve isteyen herkese erkek evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun.Tazeanneeee ne yaptın canım doktora gitinmi?
Canım Temmuz’da yazmışsın bunu tesadüf gördüm ne yaptın hamile kalmışsındır inşaallahYa bendende akıntı geldi ama deneme yapsak mı gece 4 gibi testi tekrarlasam mı yarın geç mi kalmış oluruz acaba gündüz eşim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?