- 30 Eylül 2021
- 535
- 476
- 23
- 39
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.341
Hayırlısı olur inşallahAnladim cnm cok tesekkur ederim testlerini paylaştığın için. Bnde silinmede değerlendirmeyi düşünüyorum. Tabiki ins elime yüzüme bulaştırmak. İlk denemem olacak çünkü bu ay
Çok geçmiş vardır bundada bir hayır rabbim gönlüne göre versin inşallah tez zamandaCanım çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun merak edip yazmışsınız. Evet netleşti kimyasal gebelik olduğu. Değerim 351den 146ya düşmüş doktor kendiliğinden düşecek gibi görünüyor haftaya bir daha bakalım sıfırlanmış mı diye dedi. Şükür her halimize vardır bir hayır. Sağlıkla yeniden bana ve isteyen herkese erkek evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun.
Amaaaan valla yemedende olmuyor hayırlısıyla doğuralım Allah verir zayıflamanın kolaylığınıOy canım sen inceciksin ne güzel.ben 73 le kaldım şimdi 78 oldumaz kilo aldım henüz ama daha alırım. Zaten zayıf da değildim başlarken Hakkımızda hayırlısını istedik önce. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar İnşallah. Bir arkadaşımın 2 diğerinin 3 oğlu vardı. Onlarda hamile şimdi. Kız olsun diye o kadar istediler ki anlatamam. Ama biri 3. diğeri 4. oğluna hamile. Nasipten öte geçilmiyor.
Canım benim tek deneme olmuştu. Senin gibi yapsaydım keşke diye çok ahlayıp vahladım nasipte ne varsa o olur çatlamada deneme yaptıysan inşallah tutunmuştur oğlun canım Allah gönlündeki ni kucağına almayı nasip etsinHadi ya ben de pik te ve silinmede denedim bakalim bende ne olacak
Amin canım Allah razı olsun cümlemize versin inşaallahÇok geçmiş vardır bundada bir hayır rabbim gönlüne göre versin inşallah tez zamanda
Canım bence bekleme adet bitimi teste bsşla ve denemeni yapKızlar doktor iki adet dönemi beklememi söyledi yeniden gebelik için. Kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kalıp sağlıkla devam eden oldu mu?
Bilmiyorum ki ne yapsam bir adet olayım da bakalım ne zaman gelecekCanım bence bekleme adet bitimi teste bsşla ve denemeni yap
Vardır bunda da bir hayırCanım çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun merak edip yazmışsınız. Evet netleşti kimyasal gebelik olduğu. Değerim 351den 146ya düşmüş doktor kendiliğinden düşecek gibi görünüyor haftaya bir daha bakalım sıfırlanmış mı diye dedi. Şükür her halimize vardır bir hayır. Sağlıkla yeniden bana ve isteyen herkese erkek evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun.
Küçük kızımda ben de pişmanlıklar yaşadım, üzüldüm. Doğunca hepsi geçiyorAmaaaan valla yemedende olmuyor hayırlısıyla doğuralım Allah verir zayıflamanın kolaylığınıevet canım büyük ablamın 3 oğlu var küçük ablmın 4 oğlu rabbim banada 3 kız nasip etmiş çoktan Ailemizde gibi kızlarım hergün karnımdan seviyorlar kardeşini, eşim gelsin bir an önce diye sabırsızlanıyor, hatta 1 yaşı dolmadan 1 tane daha düşünüyor tabi ben bu konuda kararsızım hayırlısı diyorum büyük konuşmak istemiyorum. Buradaki kardeşlerime herzaman duacıyım acele etmeyin çatlama anını yakaladığınız an şansınız büyük demektir Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah gönül muradlarınız gerçek olur rabbim bana nasip etmedi sizlere nasip etsin inşallah A annekaraca rabbim hayırlısıyla senide bir avazda kurtarsın oğluna kavuştursun canım
Ben hemen sonraki ay deneme yapmıştım ama dr a gidip rahme baktırmıştım öncesinde. Bence deneme yapabilirsin ama netten de bi araştır istersen.Kızlar doktor iki adet dönemi beklememi söyledi yeniden gebelik için. Kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kalıp sağlıkla devam eden oldu mu?
Bilmem ki ya hangisi doğru hangisi yanlış kaderimizi yaşayacağız. Kabuslar görmeye başladımCanım benim tek deneme olmuştu. Senin gibi yapsaydım keşke diye çok ahlayıp vahladım nasipte ne varsa o olur çatlamada deneme yaptıysan inşallah tutunmuştur oğlun canım Allah gönlündeki ni kucağına almayı nasip etsin
Razı teorisi ne oluyo cnmKarindasa canim erkek bebek ramzi teorisine göre
Doktorum bana 11 haftalikken bildi cnm insllah rabbim burdaki bütün arkadaslarimiza nasip eder
Cnm karinda bebek sol taraftaysa erkek sag taraftaysa kiz oluyormuş vajinalde tam tersi bu teori 6 ve 7 haftalik utrason belli oluyorRazı teorisi ne oluyo cnm
Anladım cnm çok sağolCnm karinda bebek sol taraftaysa erkek sag taraftaysa kiz oluyormuş vajinalde tam tersi bu teori 6 ve 7 haftalik utrason belli oluyor
Amin amin canimAnladım cnm çok sağolRabbim herkese gonlundekini nasip etsin insAllah
Bende 13. Haftadayım Rabbim kısmet ederse ya haftaya yada sonraki hafta gidicem kontrole ilk gittiğimde 8 haftalikti bakalım bebisimi ne durumdaAmin amin canim
Hayirlisi ile güzel haber alirsin cnm insllahBende 13. Haftadayım Rabbim kısmet ederse ya haftaya yada sonraki hafta gidicem kontrole ilk gittiğimde 8 haftalikti bakalım bebisimi ne durumda
Güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah canım ben umudumu hiçbir zaman yitirmedim rabbim nasip ederse olur inşallahKüçük kızımda ben de pişmanlıklar yaşadım, üzüldüm. Doğunca hepsi geçiyor. Bak 4. İhtimalin de varmış ne güzel. . Bu grupta oğlun olacağını paylaşacağın günleri de görürsün İnşallah
İnşaallah canım hepsi tecrübe dediğin gibi iyi kötü bir şeyler öğretiyor insana.Vardır bunda da bir hayır. Zamanı gelince kavuşacaksın İnşallah oğluna. Önümüzdeki ay, daha tecrübeli deneme yaparsın artık
Bende baktırcam canım haftaya salı tekrar kan vereceğim sıfırlanmış mı diye. Bir de sağ tarafımda 5cm kist varmış onun tedavisi vs..Ben hemen sonraki ay deneme yapmıştım ama dr a gidip rahme baktırmıştım öncesinde. Bence deneme yapabilirsin ama netten de bi araştır istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?