Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Çok geçmiş vardır bundada bir hayır rabbim gönlüne göre versin inşallah tez zamanda

Amaaaan valla yemedende olmuyor hayırlısıyla doğuralım Allah verir zayıflamanın kolaylığını evet canım büyük ablamın 3 oğlu var küçük ablmın 4 oğlu rabbim banada 3 kız nasip etmiş çoktan Ailemizde gibi kızlarım hergün karnımdan seviyorlar kardeşini, eşim gelsin bir an önce diye sabırsızlanıyor, hatta 1 yaşı dolmadan 1 tane daha düşünüyor tabi ben bu konuda kararsızım hayırlısı diyorum büyük konuşmak istemiyorum. Buradaki kardeşlerime herzaman duacıyım acele etmeyin çatlama anını yakaladığınız an şansınız büyük demektir Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah gönül muradlarınız gerçek olur rabbim bana nasip etmedi sizlere nasip etsin inşallah A annekaraca rabbim hayırlısıyla senide bir avazda kurtarsın oğluna kavuştursun canım

Hadi ya ben de pik te ve silinmede denedim bakalim bende ne olacak
Canım benim tek deneme olmuştu. Senin gibi yapsaydım keşke diye çok ahlayıp vahladım nasipte ne varsa o olur çatlamada deneme yaptıysan inşallah tutunmuştur oğlun canım Allah gönlündeki ni kucağına almayı nasip etsin

Kızlar doktor iki adet dönemi beklememi söyledi yeniden gebelik için. Kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kalıp sağlıkla devam eden oldu mu?

Vardır bunda da bir hayır. Zamanı gelince kavuşacaksın İnşallah oğluna. Önümüzdeki ay, daha tecrübeli deneme yaparsın artık

Küçük kızımda ben de pişmanlıklar yaşadım, üzüldüm. Doğunca hepsi geçiyor. Bak 4. İhtimalin de varmış ne güzel.. Bu grupta oğlun olacağını paylaşacağın günleri de görürsün İnşallah

Kızlar doktor iki adet dönemi beklememi söyledi yeniden gebelik için. Kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kalıp sağlıkla devam eden oldu mu?
Ben hemen sonraki ay deneme yapmıştım ama dr a gidip rahme baktırmıştım öncesinde. Bence deneme yapabilirsin ama netten de bi araştır istersen.

Bilmem ki ya hangisi doğru hangisi yanlış kaderimizi yaşayacağız. Kabuslar görmeye başladım

Güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah canım ben umudumu hiçbir zaman yitirmedim rabbim nasip ederse olur inşallah Allah seninde gönlüne göre versin hayırlısıyla oğluna hamile kalırsın inşallah canım

Vardır bunda da bir hayır. Zamanı gelince kavuşacaksın İnşallah oğluna. Önümüzdeki ay, daha tecrübeli deneme yaparsın artık
İnşaallah canım hepsi tecrübe dediğin gibi iyi kötü bir şeyler öğretiyor insana.
Ben hemen sonraki ay deneme yapmıştım ama dr a gidip rahme baktırmıştım öncesinde. Bence deneme yapabilirsin ama netten de bi araştır istersen.
Bende baktırcam canım haftaya salı tekrar kan vereceğim sıfırlanmış mı diye. Bir de sağ tarafımda 5cm kist varmış onun tedavisi vs.. deneme yaptığım ay oluşmuş kist belki bu kanamayla kendisinden geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…