- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.361
InsAllah cnm hayırlısıylaHayirlisi ile güzel haber alirsin cnm insllah
Ben bu hamileligimde şimdiden çok kilo aldım ya anlamadım ilk kızımda 59 kilo.ile hamile kaldım 57 kilo ile doğuma gittim ikizlerimdede 74 kilo ile doğuma gittim bunda 3 aylığın 70 kilo oldum göbeğim çok çabuk ciktiHayirlisi ile güzel haber alirsin cnm insllah
Canım deneme yapmışsın hakkınızda hayırlısı olsunBenim çok sancım var. Neden olabilir acaba? Bugün iğnenin 5. Günü. Aradan yıllar geçti, hatırlamıyorum öncekileri
Bende ilk 3 ay almadim canim 3aydan sonra hizli almaya başladım 65 ile hamile kaldim simdi 70 kiloyum doguma kadar cok almam insllahBen bu hamileligimde şimdiden çok kilo aldım ya anlamadım ilk kızımda 59 kilo.ile hamile kaldım 57 kilo ile doğuma gittim ikizlerimdede 74 kilo ile doğuma gittim bunda 3 aylığın 70 kilo oldum göbeğim çok çabuk cikti
Bebiş yerlesiyorsa canim ağrı ondan olabilirBenim çok sancım var. Neden olabilir acaba? Bugün iğnenin 5. Günü. Aradan yıllar geçti, hatırlamıyorum öncekileri
Hayırlısı olsun cnm benim sindirmese sıkıntım var ondan dolayıdır diye düşünüyorum küçük bir parça bisey yesem bile midemin üstünde duruyo gibi o yüzdende afedersin lavaboyada cikamiyorum (kabızlık cekiyorum)ondandır diye düşünüyorum 3 aylığın ama 4 5 aylık gibi gobegimBende ilk 3 ay almadim canim 3aydan sonra hizli almaya başladım 65 ile hamile kaldim simdi 70 kiloyum doguma kadar cok almam insllah
Cnm kefir ic bağırsakları düzenliyorHayırlısı olsun cnm benim sindirmese sıkıntım var ondan dolayıdır diye düşünüyorum küçük bir parça bisey yesem bile midemin üstünde duruyo gibi o yüzdende afedersin lavaboyada cikamiyorum (kabızlık cekiyorum)ondandır diye düşünüyorum 3 aylığın ama 4 5 aylık gibi gobegim
Yaaa faydası oluyormu bi deneyeyim insAllah faydası olur benim sorunum midede birazCnm kefir ic bağırsakları düzenliyor
Çok teşekkürler canım, sen yokken hareketliydi bu aralarCanım deneme yapmışsın hakkınızda hayırlısı olsuninşallah sağlıkla oğluşuna hamile kalırsın
Sormayı unutmuşum canım o ay hamile kaldın mı peki?Ben hemen sonraki ay deneme yapmıştım ama dr a gidip rahme baktırmıştım öncesinde. Bence deneme yapabilirsin ama netten de bi araştır istersen.
Çatlama iğnesimiBenim çok sancım var. Neden olabilir acaba? Bugün iğnenin 5. Günü. Aradan yıllar geçti, hatırlamıyorum öncekileri
Hayır cnm, tutmamıştı. O ay da iğne vurulmuştum.Sormayı unutmuşum canım o ay hamile kaldın mı peki?
Evet cnm.Çatlama iğnesimi
Bende sadece vurduğum gün oldu diğer günler hiç olmadı canım benim olmadı hasta oldum belki seninki tuttu diye oldu sancı bu kadar benimde mesela bu ay ne iğne ne bişey yumurtlama ve çatlama günü iki gün feci ağrı oldu belki bu ay tutarEvet cnm.
İnşallah tutmuştur. Biraz araştırdım, iğne belirtileri hamilelik belirtileriyle aynıymış. Bir de bugün kendimi unutup kızımı kursa yetiştirmek için koştum.sancım daha da arttı. Bu ay da kimyasala dönerse buna bağlayacamBende sadece vurduğum gün oldu diğer günler hiç olmadı canım benim olmadı hasta oldum belki seninki tuttu diye oldu sancı bu kadar benimde mesela bu ay ne iğne ne bişey yumurtlama ve çatlama günü iki gün feci ağrı oldu belki bu ay tutar
İnşallah bir hafta kaldı regly olmama bakalım heyecanlı bekleuiş ama hasta olacakmışım gibi bende öncesinde gaz karnımda şişkinlik oluyo bugün bugündür öyleyim bakalım aerık ne olacakİnşallah tutmuştur. Biraz araştırdım, iğne belirtileri hamilelik belirtileriyle aynıymış. Bir de bugün kendimi unutup kızımı kursa yetiştirmek için koştum.sancım daha da arttı. Bu ay da kimyasala dönerse buna bağlayacam. İnşallah seninki tutat cnm
Endişe etme canım kimyasalın bizim hareketlerimizle vs alakası yokmuş doktora bende senin gibi sordum o da dedi sen hoplasanda zıplasanda taklada atsan sağlıklı bir bebeği düşüremezsin diye.İnşallah tutmuştur. Biraz araştırdım, iğne belirtileri hamilelik belirtileriyle aynıymış. Bir de bugün kendimi unutup kızımı kursa yetiştirmek için koştum.sancım daha da arttı. Bu ay da kimyasala dönerse buna bağlayacam. İnşallah seninki tutat cnm
İnşallah öyledir cnm, içime su serptin. Az önce peçeteye pembemsi bir akıntı geldi. Bu da mı normal acabaEndişe etme canım kimyasalın bizim hareketlerimizle vs alakası yokmuş doktora bende senin gibi sordum o da dedi sen hoplasanda zıplasanda taklada atsan sağlıklı bir bebeği düşüremezsin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?