Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Hayirlisi ile güzel haber alirsin cnm insllah
Ben bu hamileligimde şimdiden çok kilo aldım ya anlamadım ilk kızımda 59 kilo.ile hamile kaldım 57 kilo ile doğuma gittim ikizlerimdede 74 kilo ile doğuma gittim bunda 3 aylığın 70 kilo oldum göbeğim çok çabuk cikti

Bende ilk 3 ay almadim canim 3aydan sonra hizli almaya başladım 65 ile hamile kaldim simdi 70 kiloyum doguma kadar cok almam insllah

Bende ilk 3 ay almadim canim 3aydan sonra hizli almaya başladım 65 ile hamile kaldim simdi 70 kiloyum doguma kadar cok almam insllah
Hayırlısı olsun cnm benim sindirmese sıkıntım var ondan dolayıdır diye düşünüyorum küçük bir parça bisey yesem bile midemin üstünde duruyo gibi o yüzdende afedersin lavaboyada cikamiyorum (kabızlık cekiyorum)ondandır diye düşünüyorum 3 aylığın ama 4 5 aylık gibi gobegim

Cnm kefir ic bağırsakları düzenliyor

Ben hemen sonraki ay deneme yapmıştım ama dr a gidip rahme baktırmıştım öncesinde. Bence deneme yapabilirsin ama netten de bi araştır istersen.
Sormayı unutmuşum canım o ay hamile kaldın mı peki?

İnşallah tutmuştur. Biraz araştırdım, iğne belirtileri hamilelik belirtileriyle aynıymış. Bir de bugün kendimi unutup kızımı kursa yetiştirmek için koştum.sancım daha da arttı. Bu ay da kimyasala dönerse buna bağlayacam. İnşallah seninki tutat cnm

İnşallah bir hafta kaldı regly olmama bakalım heyecanlı bekleuiş ama hasta olacakmışım gibi bende öncesinde gaz karnımda şişkinlik oluyo bugün bugündür öyleyim bakalım aerık ne olacak

Endişe etme canım kimyasalın bizim hareketlerimizle vs alakası yokmuş doktora bende senin gibi sordum o da dedi sen hoplasanda zıplasanda taklada atsan sağlıklı bir bebeği düşüremezsin diye.

Endişe etme canım kimyasalın bizim hareketlerimizle vs alakası yokmuş doktora bende senin gibi sordum o da dedi sen hoplasanda zıplasanda taklada atsan sağlıklı bir bebeği düşüremezsin diye.
İnşallah öyledir cnm, içime su serptin. Az önce peçeteye pembemsi bir akıntı geldi. Bu da mı normal acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…