- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.381
Hep böyle hareketli olsun inşallah canımÇok teşekkürler canım, sen yokken hareketliydi bu aralar. İnşallah hepimiz kavuşuruz gönlümüzdekilere
Daha var yumurtlamaya hergün aynı saatte yap 1 kez yeterli benim örneklere bak daha aydınlatıcı olurKizlar gunaydin. sizce yumurtlama yaklaşıyor mu benim. Sali günü yumurta 12 mm demisti doktor. Test sayisini her gun 1 adet mi yapmaliyim. Yoksa birden fazla mi. İlk ovulasyon takibime benim kaçırmak yada yanlış bisey yapmak istemiyorum. Yardımcı olabilirmisinizEki Görüntüle 2937355
Ben yumurtlamayı gördüğüm sabah akşamında bidaha yaptım pik olmuştu bol havuç yedim gece çatlamıştı yani silikleşmiştiBu arada testi ilk idrarda sonra ki idrarla hic sıvı almadan yaptim
Ben testlerden anlamıyorum ama kendini tanımıyorsan, sabah akşam test yap derim. Belki pik kısa sürüyordur.Kizlar gunaydin. sizce yumurtlama yaklaşıyor mu benim. Sali günü yumurta 12 mm demisti doktor. Test sayisini her gun 1 adet mi yapmaliyim. Yoksa birden fazla mi. İlk ovulasyon takibime benim kaçırmak yada yanlış bisey yapmak istemiyorum. Yardımcı olabilirmisinizEki Görüntüle 2937355
Kaç gün oldu canım denemeden sonra belki yerleşiyordur bebekİnşallah öyledir cnm, içime su serptin. Az önce peçeteye pembemsi bir akıntı geldi. Bu da mı normal acaba
Canım test aralarında yarım bardak su iç öyle yap hiç sıvı almamakta testi yanıltıyorBu arada testi ilk idrarda sonra ki idrarla hic sıvı almadan yaptim
Bu testine göre pik yakın görünüyor üç saat arayla yarım bardak su içerek testlere devam et canımKizlar gunaydin. sizce yumurtlama yaklaşıyor mu benim. Sali günü yumurta 12 mm demisti doktor. Test sayisini her gun 1 adet mi yapmaliyim. Yoksa birden fazla mi. İlk ovulasyon takibime benim kaçırmak yada yanlış bisey yapmak istemiyorum. Yardımcı olabilirmisinizEki Görüntüle 2937355
İnşallah diyelim, iğne gününü sayarsak bugün 7. Gün. Hala iğne etkisi de vardır. Sen hala beklemedesin değil mi?Kaç gün oldu canım denemeden sonra belki yerleşiyordur bebek
Canım test aralarında yarım bardak su iç öyle yap hiç sıvı almamakta testi yanıltıyor
Az kalmış canım son iki üç gün kala öğrenirsin inşaallah varsaİnşallah diyelim, iğne gününü sayarsak bugün 7. Gün. Hala iğne etkisi de vardır. Sen hala beklemedesin değil mi?
Bu kadar erken adet belirtisi değildir cnm. Hemen kötüyü düşünme. Gaz, şişkinlik olabilir, bebek yerleşiyor olabilirSlm arkadaşlar nasılsınız 6 gün kaldı hasta olmama ama bugün bugündür karnım ağrıyor moralim yerlerde bu ayda tutmayacak galiba
İnşallah öyledir ama bilmiyorum testte yapmaya korkuyorum adeti bekliyorum geçmesini beklemicem zaten varsa hemen öğrenmem lazım iğneye ilaca başlamam lazım kan sulandırıcıBu kadar erken adet belirtisi değildir cnm. Hemen kötüyü düşünme. Gaz, şişkinlik olabilir, bebek yerleşiyor olabilir
Pardon 164 mus iki gün önceKizlar ben geldim herkese iyi geceler iki gün önce sağlık ocağında kan vermiştim 134 falan çıkmıştı bugün verdim 966.35 çıktı bu kadar hızlı yükselmesi çoğul gebelikmidir birde kanım 8 e düşmüş kan verdiler
Maşşallahh çok sevindim güzel artmış ikizmi değilmi bilemem değere göre ama zaten doktora gidince belli olur gitmedinmi doktora canımKizlar ben geldim herkese iyi geceler iki gün önce sağlık ocağında kan vermiştim 134 falan çıkmıştı bugün verdim 966.35 çıktı bu kadar hızlı yükselmesi çoğul gebelikmidir birde kanım 8 e düşmüş kan verdiler
Yok acilden girmek zorunda kaldım kan falan verdilerMaşşallahh çok sevindim güzel artmış ikizmi değilmi bilemem değere göre ama zaten doktora gidince belli olur gitmedinmi doktora canım
Maşallah çok güzel yükselmiş.Kizlar ben geldim herkese iyi geceler iki gün önce sağlık ocağında kan vermiştim 134 falan çıkmıştı bugün verdim 966.35 çıktı bu kadar hızlı yükselmesi çoğul gebelikmidir birde kanım 8 e düşmüş kan verdiler
Amin zaten duamdan başka birseyim kalmadı. Ne bileyim canim ya bir arkadaş yazmış ki kız bebekte yüksek çıkıyor diye biraz moralim bozuldu açıkçasıMaşallah çok güzel yükselmiş.Kağıt verdilerse güngün yazar hangi aralıklarda olması gerektiği.gönlündeki gibi olsun İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?