Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Cnm olabilirde ikiz olmayabilirde bunun icin utrason girmen lazim
Benim degerimde hizli artmisti 55,220,5000lerdeydi bir haftalik degerim böyleydi

Benim degerimde hizli artmisti 55,220,5000lerdeydi bir haftalik degerim böyleydi
Yumurtlama gününden hesaplarsam 16gunlukken 164.71
19 gunlukken 966.35
Senin 5000 lerdeyken kac haftalikti

Daha ultrasonla da bakılmadim iki hafta sonra gideyim kalp atışını da duyalım dedim ama bakalım artık acil bir durum olmazsa

Daha ultrasonla da bakılmadim iki hafta sonra gideyim kalp atışını da duyalım dedim ama bakalım artık acil bir durum olmazsa
canım benim başıma gelenleri bilmiyormusunuz dış gebelikte bu hafta gidin bence bir keseyi gör ki için rahat etsin.sonra istersen bir ay sonra git ama önce bir keseyi gör bence

canım benim başıma gelenleri bilmiyormusunuz dış gebelikte bu hafta gidin bence bir keseyi gör ki için rahat etsin.sonra istersen bir ay sonra git ama önce bir keseyi gör bence
Dogru aslında bu hafta için randevu alayım kaçıncı haftada kese görünüyor suan görmediler alttan baktı ama iki hafta sonra git dedi

Dogru aslında bu hafta için randevu alayım kaçıncı haftada kese görünüyor suan görmediler alttan baktı ama iki hafta sonra git dedi
iki gün sonra 2000 en az gözükebilir ama sen işini şansa bırakma 4 gün sonra git 4000-5000 lerde olur.kesin gözükür Allahın izni ile yani salı günü git diyorum en geç çarşamba.iki hafta çok fazla bence.

Tamam canım öyle yapayım arayayım bakalim.randevu alabilecekmiyim

Yumurtlama gününden hesaplarsam 16gunlukken 164.71
19 gunlukken 966.35
Senin 5000 lerdeyken kac haftalikti
Senin gibiydim cnm 19 gunluktu galiba cok şaşırmıştım birden yukselmesine kanamam olunca doktora gittim minik bir kese gözükmüştü

Kızlar adet oldum bugün değerim sıfırlanmış mıdır?

Ya hiç ilgilenmedi ki alttan baktı hemen iyi dedi bitti anlamadim noldu simdi özelden randevu alayım da gideyim
Canım hayırlı olsun çok güzel artmış değerin maşaallah rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin

Arkadaşlar mrb doktordan ciktim şimdi sali 12 mm olan yumurtam bugün doktor 14 15 arasi dedi. Yavaş mi gelişiyor acaba yumurta sizce.

Arkadaşlar mrb doktordan ciktim şimdi sali 12 mm olan yumurtam bugün doktor 14 15 arasi dedi. Yavaş mi gelişiyor acaba yumurta sizce.
Canım günde 2 mm büyür derler ama bu kişiye göre değişiyor benim de öyle yavaş yum gelişiyor bunu hiç kafana takma sen. Bence yarın sabah yine testini yap. Testi yaparken de şuna dikkat et ;
Sabah ilk idrarı wc yapıyorsun yarım subardağı su içip 2 yada 3 saat bekleyip testi yapıyorsun. En doğru sonuç bu şekilde çıkıyor. Senin testin 1 2 güne pik yapar bence t yi c ile eşit gördüğün zaman da 3 saatte testi yapmaya başlarsın

Maşallah canım değerin güzel artmış,bi sorun yoktur içini ferah tut

Maşallah canım değerin güzel artmış,bi sorun yoktur içini ferah tut
Dün kan verdiler yanıma doğum yapmış biri geldi iki kızı var bu erkek neyse senin neyin var dediler dedim 3 kiz kayinvalidesi hemen perdeyi çekti çocuğu görmeyeyim diye inanır mısın o kadar zoruma gitti öyle ağladım ki şuan bile gözlerim doldu yine sanki vebali gibi davraniyorlar

Anladim cnm cok tesekkur ederim. peki yumurta gelişmesi için yapabilcegim bisey var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…