- 30 Ocak 2019
- 1.432
- 1.565
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.421
Amin canım rabbim bize ve tüm bekleyenlere tez vakitte sağlıkla erkek evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinCanım büyük ihtimalle sıfırlamıştır ki adet geldi.
Bu ay güzel haberler alalım inşallah her ay yeni bir umut bizim için sağlıkla nasip etsin inşallah Rabbim
Maalesef bunu bir tane bile kızın olsa yapıyorlar canımDün kan verdiler yanıma doğum yapmış biri geldi iki kızı var bu erkek neyse senin neyin var dediler dedim 3 kiz kayinvalidesi hemen perdeyi çekti çocuğu görmeyeyim diye inanır mısın o kadar zoruma gitti öyle ağladım ki şuan bile gözlerim doldu yine sanki vebali gibi davraniyorlar
İncir ye canım incir geliştiriyor havuçta çatlamasını destekliyor ikisinide bol bol yeAnladim cnm cok tesekkur ederim. peki yumurta gelişmesi için yapabilcegim bisey var mi
ben sıfır olmadan adet olamıyorum ama arkadaşımın değeri adet bitişinde sıfırlanmıştı.Kızlar adet oldum bugün değerim sıfırlanmış mıdır?
devlet öyle haftaya özelden randevu al en güzeli.aletleri daha yeni daha iyi daha net görürsün sonra istersen yine devletle devam edersin :)Ya hiç ilgilenmedi ki alttan baktı hemen iyi dedi bitti anlamadim noldu simdi özelden randevu alayım da gideyim
Gidip baktıracağım kuzum zaten salı günü belli olur inşaallahben sıfır olmadan adet olamıyorum ama arkadaşımın değeri adet bitişinde sıfırlanmıştı.
Tamam canım çok teşekkür ederim.Amin canım rabbim bize ve tüm bekleyenlere tez vakitte sağlıkla erkek evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinsalı günü yine gideceğim doktora baksın bir de kistim için ilaç yazacağını söylemişti.
Maalesef bunu bir tane bile kızın olsa yapıyorlar canım
İncir ye canım incir geliştiriyor havuçta çatlamasını destekliyor ikisinide bol bol ye
senin endişe edeceğin bir durum kalmadı bence sıfırlanmadıysada sıfırlanır adetle. gelecek güzel günlere odaklanabilirsin :)Gidip baktıracağım kuzum zaten salı günü belli olur inşaallah
Amin kuzum önümüze bakacağız artıksenin endişe edeceğin bir durum kalmadı bence sıfırlanmadıysada sıfırlanır adetle. gelecek güzel günlere odaklanabilirsin :)
Canım Kasım'da deneme yapacakmisin?Amin kuzum önümüze bakacağız artıksende durumlar ne deneme vs bir şey yapacak mısın?
ben geri çekilme ile korunuyorum.dış gebelikten sonra cesaret edemedim cnım.artık kazayla olursa olur ancak yoksa kendim denemiyeceğim.ama buralardayım :) adetine 10 gün kadar kaldı.yumurtlamam geçti yani.siz bu ay deneyebilirsiniz ama bence bir süre bekleyebilirsin.benim kimyasal oldu.bir ay boş geçtim.ikinci al denedim.o ayda dış gebelik olmuştu.hep bir ay daha bekleseydim o zaman diyorum.hayırlısı böyleymiş ama kimyasal arkasından hemen sağlıkla devam eden çok gebelik duydum.bilemedim.sen hissedersin yüreğinin sesini dinle :)Amin kuzum önümüze bakacağız artıksende durumlar ne deneme vs bir şey yapacak mısın?
Canım merhaba, ben Eylül 27sinde biontech 1.aşımı oldum. Hep erteliyodum hamile kalmayi engeller diye. Ama kesinlikle öyle bisey yok ve tam tersi bi etkisi olabilir diye düşünüyorum. Çünkü bu sabah test yaptım net 2 çizgi. Hastanede kan tahlili verdim pozitif beta 1392 çıktı.Merhaba arkadaşlar bende bebek düşünüyorum ama BioNTech aşısı oldum ve biraz korkularım var aşıdan sonra hamile kalan varmı acaba bi sorun yaşadınız mı?
Canım senin adına çok sevindim Rabim kucağına aldığin günlerde göstersin inşallah.Allah kimsenin kucağını boş birakmasin.Canım merhaba, ben Eylül 27sinde biontech 1.aşımı oldum. Hep erteliyodum hamile kalmayi engeller diye. Ama kesinlikle öyle bisey yok ve tam tersi bi etkisi olabilir diye düşünüyorum. Çünkü bu sabah test yaptım net 2 çizgi. Hastanede kan tahlili verdim pozitif beta 1392 çıktı.3 yıllık evliyim. 2,5 yıldır istiyoduk olmuyodu. Gecen nisan mayıs haziran olmak uzere arka arkaya 3 aşılama oldum. Ama hiçbiri tutmadı. Çok yorulmuştum ara verdim. Ve şimdi kendiliğinden oldu p.teside doktora gidicem inşallah benimledir bi sorun yoktur sağlıklıdır. Umudunuzu yitirmeyin hiçbir zaman çok zor ama Rabbim ol deyince oluyor. Binlerce kez şükürler olsun. Ve Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım benim amin inşallahCanım senin adına çok sevindim Rabim kucağına aldığin günlerde göstersin inşallah.Allah kimsenin kucağını boş birakmasin.
Ben kimyasaldan sonraki ay hamile kalamamıştım. Her işte bir hayır vardır deyip geçmek lazımben geri çekilme ile korunuyorum.dış gebelikten sonra cesaret edemedim cnım.artık kazayla olursa olur ancak yoksa kendim denemiyeceğim.ama buralardayım :) adetine 10 gün kadar kaldı.yumurtlamam geçti yani.siz bu ay deneyebilirsiniz ama bence bir süre bekleyebilirsin.benim kimyasal oldu.bir ay boş geçtim.ikinci al denedim.o ayda dış gebelik olmuştu.hep bir ay daha bekleseydim o zaman diyorum.hayırlısı böyleymiş ama kimyasal arkasından hemen sağlıkla devam eden çok gebelik duydum.bilemedim.sen hissedersin yüreğinin sesini dinle :)
Yok canım düşünmüyorum sağda 5cm kist varmış onun geçmesi lazım önce inşaallahCanım Kasım'da deneme yapacakmisin?
Canım senin hem kimyasal hem dış gebelik bir ay ara ile mi oldu onu bilmiyordum kimyasalda geçirdiğiniben geri çekilme ile korunuyorum.dış gebelikten sonra cesaret edemedim cnım.artık kazayla olursa olur ancak yoksa kendim denemiyeceğim.ama buralardayım :) adetine 10 gün kadar kaldı.yumurtlamam geçti yani.siz bu ay deneyebilirsiniz ama bence bir süre bekleyebilirsin.benim kimyasal oldu.bir ay boş geçtim.ikinci al denedim.o ayda dış gebelik olmuştu.hep bir ay daha bekleseydim o zaman diyorum.hayırlısı böyleymiş ama kimyasal arkasından hemen sağlıkla devam eden çok gebelik duydum.bilemedim.sen hissedersin yüreğinin sesini dinle :)
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunCanım merhaba, ben Eylül 27sinde biontech 1.aşımı oldum. Hep erteliyodum hamile kalmayi engeller diye. Ama kesinlikle öyle bisey yok ve tam tersi bi etkisi olabilir diye düşünüyorum. Çünkü bu sabah test yaptım net 2 çizgi. Hastanede kan tahlili verdim pozitif beta 1392 çıktı.3 yıllık evliyim. 2,5 yıldır istiyoduk olmuyodu. Gecen nisan mayıs haziran olmak uzere arka arkaya 3 aşılama oldum. Ama hiçbiri tutmadı. Çok yorulmuştum ara verdim. Ve şimdi kendiliğinden oldu p.teside doktora gidicem inşallah benimledir bi sorun yoktur sağlıklıdır. Umudunuzu yitirmeyin hiçbir zaman çok zor ama Rabbim ol deyince oluyor. Binlerce kez şükürler olsun. Ve Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Karbonatlı duş mu canım ne yaptın?Slm kızlar;
Ben denemelerden önce vajinal duş yapmıştım, sanırım enfeksiyon yaptı idrar yollarında. Sancım bitmiyor, sürekli idrara çıkıyorum. Kaş yapıyorum derken göz çıkarmasak bari . Ne olur ne olmaz ilaç da alamıyorum. Bu şekilde hamilelik tutmaz sanırım. Ve sonrasında da beni tedavi bekliyor.
Kaç ay geçti canım senin kimyasaldan sonra?Ben kimyasaldan sonraki ay hamile kalamamıştım. Her işte bir hayır vardır deyip geçmek lazım.
Hayır alkali bir sıvı varmış ya ondan almıştım.Yok canım düşünmüyorum sağda 5cm kist varmış onun geçmesi lazım önce inşaallah
Canım senin hem kimyasal hem dış gebelik bir ay ara ile mi oldu onu bilmiyordum kimyasalda geçirdiğiniyok Kasım’da deneme yapmak istemiyorum içimden gelmiyor hemde kistim var ilaç ve soğan kürü yapmam lazım öncesinde kistten kurtulmam lazım
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Karbonatlı duş mu canım ne yaptın?
1 yıl oldu geçireli.Kaç ay geçti canım senin kimyasaldan sonra?
Alkalı sıvı nasıl birsey acabaHayır alkali bir sıvı varmış ya ondan almıştım.
Gynox diye bir marka, vajinal duş için kullanılıyor. Ben de bu grupta görmüştüm.Alkalı sıvı nasıl birsey acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?