Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kizlar bisey sorcam cinsel perhiz 5 günden fazla olması sıkıntı olur mu sizce. Yumurta yavaş gelişiyor benm günlük 1 mm civarında. Sali günü 12 mm di bugün doktor 14 -15 arasi dedi. Regl 28 29 günde bir oluyorum. Sizce çatlama olmayabilir mi. Ovulasyon testlerimde 2. Cizgi çok silik çıkıyor. Haftasonu pik görme ihtimalim yoktur galiba. 2 gündur Kasık ağrım var onun dışında bir belirti yok.

Çok yaşadım bu durumu oğlunu kucağına aldığında konuşanlar susar inşallah rabbim büyük öyle çok içimde ahtlarım varki öz gözüm dediklerime bile zamanını bekliyorum sabrediyorum

Çok yaşadım bu durumu oğlunu kucağına aldığında konuşanlar susar inşallah rabbim büyük öyle çok içimde ahtlarım varki öz gözüm dediklerime bile zamanını bekliyorum sabrediyorum
Insallah oğlumuz olur hepimizin inşallah onlara da sus olur Rabbımin bizi duyduğuna eminim o kadar çok üzüldüm ki sindiremedim dünkü olayı inan bugün aglaya aglaya dua ettim inşallah kabul olur

Insallah oğlumuz olur hepimizin inşallah onlara da sus olur Rabbımin bizi duyduğuna eminim o kadar çok üzüldüm ki sindiremedim dünkü olayı inan bugün aglaya aglaya dua ettim inşallah kabul olur
Ah canim benim burdaki arkadaslarimiz hemen hemen ayni seyleri yaşadı ben bile neler duydum bu kulaklarim daha cokta erkek akrabalarimdan rabbim herbirimize tattiracak inşallah ayriyeten duamda olacaksin cnm sağlıkla hayirla gelecek oğlusun

Canım soğan kaynat iç garanti olsun için tam temizlensin 1 hafta
Aynen canım düşünüyorum zaten yine soğan kürünü bir an önce kistim geçsin inşaallah. Acaba kist yüzünden mi kimyasal oldu doktor hiç ilgisi yok diyor ama bilmiyorum insan sebep arıyor.

Ne insanlar var ya, Allah herkese gönlüne göre versin, bu zihniyet mahvediyor bizi zaten. Takma kafana. Allah’ım hepimizin kaderine güzel şeyler yazmıştır İnşallah

Aminnn canim Aminn inşallah öyle olacak ,Allah razı olsun .Muminin mümine yaptığı dua daha çabuk kabul olurmuş o yüzden birbirimize dua etmemiz çok güzel

Ne insanlar var ya, Allah herkese gönlüne göre versin, bu zihniyet mahvediyor bizi zaten. Takma kafana. Allah’ım hepimizin kaderine güzel şeyler yazmıştır İnşallah
Ya o olay beni sok etti canim kolay kolay cikaramayacagim aklımdan tabi birde hamilelikten dolayı hormonlar da farklı çalışıyor haliyle eskisi gibi takmayacagim diyemiyorum .inşallah Rabbım hayırlı kader hayırlı erkek evlat versin hepimize

Tutar mı bilmiyorum ama bizim 6 gündü perhiz. Herkesin kendine has yum çatlama durumu var. Bence testlerle takibe devam. Havuç çabuk çatlatıyor, daha önceki denememde öyle olmuştu benim.

Canim bizde perhiz 5gundu ve surekli etli şeyler yedik yogurt ayran falan içmedik yumurta pik yaptığı gece ve ve catlama olduğu sabah oldu arada 1 gün var ama hangisinde tuttu bilmiyorum şuan hamileyim 1aylik olduk bile Rabbım herkese nasip etsin

Amin cnm inş senin de gönlündeki nasip olur.

Son 4 gün acaba hamilemiyim test yapsam çıkarmı acaba son kez denesemmi kafamda deli sorular yardımcı olun kızlarrrrrr

Çin takvimi tutan var mi arkadaşlar ben de iki kızımda tuttu 3de tutmadı o yüzden bunda pek takılmadım o konuya sizlerde nasil oldu

Kesin erkektir canım senin erkek biraz geç belli ediyo benim iki kızımdada kıpkırmızı oldu test
Benim de öyleydi kızlarda hemen çıkmıştı hatta bunda dedim niye böyle acaba diye inşallah öyledir canim bugün kayinvalidem sarma yapmış bir tane lahana koymuş üstüne sen farklı olanı ye diyor esim söylemiş hamile olduğumu herkesin beklentisi erkek olması suan inşallah Rabbım sana da bana da hepimize hayırlı sağlıklı erkek evlatlar nasip etsin surekli dua ediyorum sürekli aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…