Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
İnşallahhhhhh

Kızlar bu teste de bakar mısınız sizce var mı? Ben t kısmında iki çizgi görüyorum biri renksiz o kuruma çizgisi net diğer hafif pembe silik bi çizgi görebiliyor musunuz

Eklentiler

• 2C65DB8B-F92A-4D49-B0D6-4A3A8F9614A0.webp
    128 KB · Görüntüleme: 54
Çin takvimi tutan var mi arkadaşlar ben de iki kızımda tuttu 3de tutmadı o yüzden bunda pek takılmadım o konuya sizlerde nasil oldu
Bende ve yaptığımız herkeste genelde tuttu canım ama tutmayanda çok burada okudum hep.

Kac haftaliksiniz böyle yazinca cok üzüldüm inş dualariniz kabul olur. Kizlarinizdaki belirti ile bu hamileliginizin belirtileri nasil?

Kac haftaliksiniz böyle yazinca cok üzüldüm inş dualariniz kabul olur. Kizlarinizdaki belirti ile bu hamileliginizin belirtileri nasil?
4hafta 6gunluk oldu kızlara göre bu hamileligimde bulantim sabahları yok ama kasikta belde hafif agrilar oluyor. Bakalim suan için iyiyim kızlarda çok kötü olmustum

4hafta 6gunluk oldu kızlara göre bu hamileligimde bulantim sabahları yok ama kasikta belde hafif agrilar oluyor. Bakalim suan için iyiyim kızlarda çok kötü olmustum
Aynen kiz bebeklerinde cok bulsnti kusma oluyor benim iki kizda cok cok zor olmusti halada cok zor geciyor ins gonlunuzdeki olur

Aynen kiz bebeklerinde cok bulsnti kusma oluyor benim iki kizda cok cok zor olmusti halada cok zor geciyor ins gonlunuzdeki olur
İnşallah canım inşallah Rabbım herkese gönlündekini nasip etsin .Ama kızlarda hep bu da kiz diye hissediyordum.bunda öyle.bir his yok inşallah öyle olur

Kızlar bu teste de bakar mısınız sizce var mı? Ben t kısmında iki çizgi görüyorum biri renksiz o kuruma çizgisi net diğer hafif pembe silik bi çizgi görebiliyor musunuz
Canim bu test niye böyle birde gebelik testi demi ama orada ince bir çizgi var gibi başka test var mi elinde olmadı yarın bir daha yap tekrar bakalim

Bunda ozel bisey yptinmi? Genelde hisler gercek oluyor.hayirlisi artik
Özel birsey buradaki arkadaşlarin yazdıklarını okudum ve çoğunu uyguladım canim mesele et balik tavuk surekli muz kuru bakliyat böyle beslendik o dönemde ayran yogurt peynir yemedik cinsel perhiz 5gun sonra ovulasyon testi kullandım aylarca pik mi silinmemi derken ikisinde de deneme yaptık ayaklarımı diktim yukarı bakalim cinsiyet belli olsun o zaman daha net yazarım hepsini .diyorum erkek olursa makale yazacağım arkadaşlar söyle arkadaşlar böyle herkese anlatacağım yapın diye ama ilişkiden önce iki rekat namaz kıldik esim de bende olsun ben çok dua ettim ve halen daha surekli dua ediyorum tesbih çekiyorum buradaki arkadaşlarda dua ediyor bende onlara ediyorum öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…