- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.461
Aslinda yap sende test belki çıkar belli olmazKesin erkektir canım senin erkek biraz geç belli ediyo benim iki kızımdada kıpkırmızı oldu test
Benim yaşımı yıl hesabına göre yapınca tutuyor. Ama etrafta tutmayan çok. Ben inanmıyorum.Çin takvimi tutan var mi arkadaşlar ben de iki kızımda tuttu 3de tutmadı o yüzden bunda pek takılmadım o konuya sizlerde nasil oldu
Himm bende o yüzden takılmadım dedim ne çini Japonu bosverBenim yaşımı yıl hesabına göre yapınca tutuyor. Ama etrafta tutmayan çok. Ben inanmıyorum.
Çin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama 2021 - Gebe.com şunda tutuyor benim. Ama dediğim gibi inanmıyorumHimm bende o yüzden takılmadım dedim ne çini Japonu bosver
İnşallahhhhhhBenim de öyleydi kızlarda hemen çıkmıştı hatta bunda dedim niye böyle acaba diye inşallah öyledircanim bugün kayinvalidem sarma yapmış bir tane lahana koymuş üstüne sen farklı olanı ye diyor esim söylemiş hamile olduğumu herkesin beklentisi erkek olması suan inşallah Rabbım sana da bana da hepimize hayırlı sağlıklı erkek evlatlar nasip etsin surekli dua ediyorum sürekli aklımda
Öyle yapayım demi yarın sabah ilk idrarla yapayım olmadıYapsana ne kaybedersin. Negatifse daha erken zaten, pozitifse düğün bayram
Bende ve yaptığımız herkeste genelde tuttu canım ama tutmayanda çok burada okudum hep.Çin takvimi tutan var mi arkadaşlar ben de iki kızımda tuttu 3de tutmadı o yüzden bunda pek takılmadım o konuya sizlerde nasil oldu
Kac haftaliksiniz böyle yazinca cok üzüldüm inş dualariniz kabul olur. Kizlarinizdaki belirti ile bu hamileliginizin belirtileri nasil?Ya o olay beni sok etti canim kolay kolay cikaramayacagim aklımdan tabi birde hamilelikten dolayı hormonlar da farklı çalışıyor haliyle eskisi gibi takmayacagim diyemiyorum .inşallah Rabbım hayırlı kader hayırlı erkek evlat versin hepimize
Brnde tutmadiÇin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama 2021 - Gebe.com şunda tutuyor benim. Ama dediğim gibi inanmıyorum
4hafta 6gunluk oldu kızlara göre bu hamileligimde bulantim sabahları yok ama kasikta belde hafif agrilar oluyor. Bakalim suan için iyiyim kızlarda çok kötü olmustumKac haftaliksiniz böyle yazinca cok üzüldüm inş dualariniz kabul olur. Kizlarinizdaki belirti ile bu hamileliginizin belirtileri nasil?
Aynen kiz bebeklerinde cok bulsnti kusma oluyor benim iki kizda cok cok zor olmusti halada cok zor geciyor ins gonlunuzdeki olur4hafta 6gunluk oldu kızlara göre bu hamileligimde bulantim sabahları yok ama kasikta belde hafif agrilar oluyor. Bakalim suan için iyiyim kızlarda çok kötü olmustum
İnşallah canım inşallah Rabbım herkese gönlündekini nasip etsin .Ama kızlarda hep bu da kiz diye hissediyordum.bunda öyle.bir his yok inşallah öyle olurAynen kiz bebeklerinde cok bulsnti kusma oluyor benim iki kizda cok cok zor olmusti halada cok zor geciyor ins gonlunuzdeki olur
Bunda ozel bisey yptinmi? Genelde hisler gercek oluyor.hayirlisi artikİnşallah canım inşallah Rabbım herkese gönlündekini nasip etsin .Ama kızlarda hep bu da kiz diye hissediyordum.bunda öyle.bir his yok inşallah öyle olur
Canim bu test niye böyle birde gebelik testi demi ama orada ince bir çizgi var gibi başka test var mi elinde olmadı yarın bir daha yap tekrar bakalimKızlar bu teste de bakar mısınız sizce var mı? Ben t kısmında iki çizgi görüyorum biri renksiz o kuruma çizgisi net diğer hafif pembe silik bi çizgi görebiliyor musunuz
Özel birsey buradaki arkadaşlarin yazdıklarını okudum ve çoğunu uyguladım canim mesele et balik tavuk surekli muz kuru bakliyat böyle beslendik o dönemde ayran yogurt peynir yemedik cinsel perhiz 5gun sonra ovulasyon testi kullandım aylarca pik mi silinmemi derken ikisinde de deneme yaptık ayaklarımı diktim yukarıBunda ozel bisey yptinmi? Genelde hisler gercek oluyor.hayirlisi artik
Sen hamile misin canimAynen kiz bebeklerinde cok bulsnti kusma oluyor benim iki kizda cok cok zor olmusti halada cok zor geciyor ins gonlunuzdeki olur
Kasasını açtım canım ondan öyle yarın tekrar yapmayı düşünüyorum sabahCanim bu test niye böyle birde gebelik testi demi ama orada ince bir çizgi var gibi başka test var mi elinde olmadı yarın bir daha yap tekrar bakalim
Evt cnimSen hamile misin canim
Bence var canim hayırlı olsunKasasını açtım canım ondan öyle yarın tekrar yapmayı düşünüyorum sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?