Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canım tüm kalbimle dua ediyorum sana inşallah sağlıklı hayırlı erkek bebebişin olur

Kızlar Kasım'da bende deneme yapmayı düşünüyorum inşallah doktor kontrolünde adetten sonra ne zaman gideyim kaçıncı gün .doktor kontrolüyle hamile kalan canlar bacılar ne yapayım

Canım tüm kalbimle dua ediyorum sana inşallah sağlıklı hayırlı erkek bebebişin olur
Aminnn canim Aminn Allah razi olsun .Rabbım sana da hayırlı, sağlıklı, güzel ahlaklı erkek.evlat nasip etsin buradaki tüm arkadaşlarıma da inşallah

Kızlar Kasım'da bende deneme yapmayı düşünüyorum inşallah doktor kontrolünde adetten sonra ne zaman gideyim kaçıncı gün .doktor kontrolüyle hamile kalan canlar bacılar ne yapayım
Ben geçen yıl iki ay özel dr gittim yumurtan oluşmuyor gec oluyor falan filan dedi yok yere aylarim gitti paramda 750 tl yok yere uçtu gitti. Sonra ovulasyon testi alayım bi bakayım ya yumurta gec oluyor ya dr dediği gibi tembel olmuyor. Sonra başladım testlere 4 5 ay test yaptım ama sırf bakmak için yani hiç değerlendirmedik Sonra bana bir cesaret geldi bu ay deneyeyim dedim ya nasip dedim ve yumurta pik gördüm değerlendirdik suan hamileyim iste

Döngünün uzunluğuna göre karar ver canım. Çatlamadan birkaç önce gidip, sonra da kontrol amaçlı arka arkaya git bence.

Canım testlerden nasıl anlayacam bilmiyorum tam çatladığı günü bulmak istiyorum o yüzden doktora gidecem

Döngünün uzunluğuna göre karar ver canım. Çatlamadan birkaç önce gidip, sonra da kontrol amaçlı arka arkaya git bence.
Canım 25 günde bir adet oluyorum tam olarak yumurtlama günümü bilmiyorum adetten 1hafta sonra ağrılarım baslar karnımın alt kısmında sağ yada sol taraf değil tam alta

Canım testlerden nasıl anlayacam bilmiyorum tam çatladığı günü bulmak istiyorum o yüzden doktora gidecem
Takibe başladığın zaman hergun aynı saatte sıvı alımı olmadan yaparsan testi buraya atarsın biz yorumlarız .Ben instagramdan bir gebenin gunlugunden aldım.hemen gönderdiler testleri çok bilgi verdi aldığım kadın takip etmenide öneririm o kendide söylüyor zaten yumurtlama olmus diyor catlama diyor

Canım 25 günde bir adet oluyorum tam olarak yumurtlama günümü bilmiyorum adetten 1hafta sonra ağrılarım baslar karnımın alt kısmında sağ yada sol taraf değil tam alta
O zaman sen hemen yumurtluyorsun işte al testlerden başla adetin bitti mi başlıyorsun ama tabi ne zaman düşünüyorsun gebeliği ona göre ayarlarsın

Iste bende döngüye göre gideyim dedim yok çakal ya dr para alacak ya sürekli başka başka tarihler verdi bende istemedim iyi ki istememişim ona kalsa benim bir daha çocuğum olmazdı

Canım geçen eczaneden test sordum içinde 5 tane vardı 40 tl dedi ne kadar pahalı ilk ay doktora gidecem oldu oldu olmadı diyer aylar bu sayfadan test alırım canım siz yorumlarınız artık

O zaman sen hemen yumurtluyorsun işte al testlerden başla adetin bitti mi başlıyorsun ama tabi ne zaman düşünüyorsun gebeliği ona göre ayarlarsın
Olabilir canım hiç yumurtlama takibi yapmadım bu sayfa 2011 den beri var ve ben hiç bilmiyordum insan biraz arştırır ya erkek bebek içinyani buda bir umut işte yine Allah'ın dediği olur

Büyük ihtimalle benimde erken çatlıyor çünkü ayın 12 de adet oldum 3 4 gündür çok ağrım var her ay öyle ağrım olur
Canim benimde 26 günde adet oluyordum klomen kullandiktan sonra 27 güne cikti ben hep 14 Cat olir saniyordum benim 16 yada 17 de cat oldu doktora gitmek yorucu oluyor eger gideceksen ağrın basladiginzaman doktora gidebilirsin ben ovulasyon testi yaptim netten aliyordum.testleri daha uygun oluyor buraya atarsin yorumlariz cnm.elimizden geldiği sürece

Büyük ihtimalle benimde erken çatlıyor çünkü ayın 12 de adet oldum 3 4 gündür çok ağrım var her ay öyle ağrım olur
Canım şimdiden folik asit,çinko,ve d vitaminine başla yumurtlama takibi yap ovulasyon testiyle bir gebenin günlüğü güvenilir sayfa bende takip ediyorum yumurtlamada pik görünce buraya atarsın sağolsun arkadaşlar yardımcı oluyolar bende elimden geldiğince yardımcı olurum buralardayım hep neyse konuya geleyim yumurtlamayı görünce bol havuç ye çatlamayı görünce garanti olsun istiyosan ogün git doktora ben bu ay hamile kalmazsam öyle yapıcam açıkçası

Ağrılarını takip edip çatlamayı takip edebilirsin ame düzenli olanlar bile deneme yapacağı ay şaşabiliyor. Ben iğne olacağım için testle takip yapmadım ama en güvenlisi o. Buradaki arkadaşlar tecrübeli, hepimiz yardımcı oluruz

Kimyasaldan sonra adet düzensizliğiniz oldu mu kızlar? Bir de dün kanamayla birlikte bende 4-5 cm kadar et parçası düştü kistim vardı adetle atışmış olabilir mi? Bugün mesela kist olan tarafım hiç ağrımadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…