- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.501
Hayirli olsun canım yeni mi
32 haftalik cnimHayirli olsun canım yeni mi
Hadi İnşallah kist gitmiştirKimyasaldan sonra adet düzensizliğiniz oldu mu kızlar? Bir de dün kanamayla birlikte bende 4-5 cm kadar et parçası düştü kistim vardı adetle atışmış olabilir mi? Bugün mesela kist olan tarafım hiç ağrımadı.
Dur daha belli olmaz cnm, adet günün gelsin hele bir. Adet olana kadar umut etmeye devamKızlarrrr malesef olmadı bu ay sabah namazına kalkdığımda ilk idrarla yaptım malesef negatifhayaller suya düştü
Bu haptan sonra hamile olduğunu öğrenen çok oldu. Bence hamilesiniz, hayırlı olsun. Bir an önce doktora gidin. İnşallah sağlıklı ilerlerArkadaşlar merhabalar adetim düzensiz benim 1 yıllık evliyim ve çocuk istiyorduk en son adet tarihim 27 ağustosta ekimin 7 sinde doktora gittim ultrosanla bakıldı ve kan testi yapıldı negatifti doktor bana hormanlarıma bakalım diye tarlusal adet söktürücü hap verdi 12 gün oldu hala gelmedi adetim test yaptım böyle hemen dakika bile geçmedi çizgi çıktı hapın etkisiyle böyle çıkma ihtimali var mı birde hamileysem sıkıntı olur mu böyle durum yaşayan varsa lütfen yazsın
Yok sanmam 4 gün var adete olsaydı illa silikte olsa çıkardı geçen ayda böyle yaptım çıkmadı hasta oldumDur daha belli olmaz cnm, adet günün gelsin hele bir. Adet olana kadar umut etmeye devam
Umudunu yitirme olmadıysa bile Rabbim vereceği zamanı bekletiyor inşallah en kısa zamanda hepimiz gönlümüzden geçeni kucağımıza alalım sağlıklaKızlarrrr malesef olmadı bu ay sabah namazına kalkdığımda ilk idrarla yaptım malesef negatifhayaller suya düştü
İnşallah sağol canımUmudunu yitirme olmadıysa bile Rabbim vereceği zamanı bekletiyor inşallah en kısa zamanda hepimiz gönlümüzden geçeni kucağımıza alalım sağlıkla
Bence kan testi yaptır hamilesinArkadaşlar merhabalar adetim düzensiz benim 1 yıllık evliyim ve çocuk istiyorduk en son adet tarihim 27 ağustosta ekimin 7 sinde doktora gittim ultrosanla bakıldı ve kan testi yapıldı negatifti doktor bana hormanlarıma bakalım diye tarlusal adet söktürücü hap verdi 12 gün oldu hala gelmedi adetim test yaptım böyle hemen dakika bile geçmedi çizgi çıktı hapın etkisiyle böyle çıkma ihtimali var mı birde hamileysem sıkıntı olur mu böyle durum yaşayan varsa lütfen yazsın
Dün kan verdiler yanıma doğum yapmış biri geldi iki kızı var bu erkek neyse senin neyin var dediler dedim 3 kiz kayinvalidesi hemen perdeyi çekti çocuğu görmeyeyim diye inanır mısın o kadar zoruma gitti öyle ağladım ki şuan bile gözlerim doldu yine sanki vebali gibi davraniyorlar
Adet günü hatta adet geçince öğrenen var.Yok sanmam 4 gün var adete olsaydı illa silikte olsa çıkardı geçen ayda böyle yaptım çıkmadı hasta oldum
Adete 4 gün kala bende erken gebelik testi yapmistim negatifti hatta adete 1gun kalasi bile negatifti adet günü twkrar yaotigimda cok cok silik ikinci bir cizgi vardi umidini yitirme rabbim hayirlisi ile kucağını erkek bebek ile doldursunKızlarrrr malesef olmadı bu ay sabah namazına kalkdığımda ilk idrarla yaptım malesef negatifhayaller suya düştü
Kacinci gunun bugun devam et bence testlereBu da bugünkü test
Eki Görüntüle 2938992
Evet sıvı alimina dikkat ederek 3 saatte bir yap testiKizlar az önce tekrar test yaptım. Bu sekilde çıktı. Testim koyulasmaya başlamış dimi
3 saatte bir test yaparken sadece yarım bardak su içmem gerekiyor dimi. Onun dısında tuketmemeliyimEvet sıvı alimina dikkat ederek 3 saatte bir yap testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?