Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Arkadaşlar merhabalar adetim düzensiz benim 1 yıllık evliyim ve çocuk istiyorduk en son adet tarihim 27 ağustosta ekimin 7 sinde doktora gittim ultrosanla bakıldı ve kan testi yapıldı negatifti doktor bana hormanlarıma bakalım diye tarlusal adet söktürücü hap verdi 12 gün oldu hala gelmedi adetim test yaptım böyle hemen dakika bile geçmedi çizgi çıktı hapın etkisiyle böyle çıkma ihtimali var mı birde hamileysem sıkıntı olur mu böyle durum yaşayan varsa lütfen yazsın

Eklentiler

• 95B3EFD0-3127-4A93-9019-4E24CB29BC01.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 51
Kızlarrrr malesef olmadı bu ay sabah namazına kalkdığımda ilk idrarla yaptım malesef negatif hayaller suya düştü

Hadi İnşallah kist gitmiştir. Adetle atılabiliyor bu şekilde. Bende kimsayaldan sonra küçük bir parça gelmişti.

Bu haptan sonra hamile olduğunu öğrenen çok oldu. Bence hamilesiniz, hayırlı olsun. Bir an önce doktora gidin. İnşallah sağlıklı ilerler

Kızlarrrr malesef olmadı bu ay sabah namazına kalkdığımda ilk idrarla yaptım malesef negatif hayaller suya düştü
Umudunu yitirme olmadıysa bile Rabbim vereceği zamanı bekletiyor inşallah en kısa zamanda hepimiz gönlümüzden geçeni kucağımıza alalım sağlıkla

Bence kan testi yaptır hamilesin

Alıntı yapayım derken ya canım benim de 3 kızım var takma öyle insanları bize de neler dediler şimdiki aklım olsaydı hepsinin verirdim ağzının payını sen iyi düşün bebeğin inşallah sağlıkla gelsin Rabbim ettiğimiz duaları kabul buyurur hepimize gönlümüzdekini verir inşallah

Kizlar gunaydin. Dun akşamki teslim bu benm. Sabah koyulasmasini beklerken hic çizgi bile çıkmadı ve sabah şeffaf akintim vardi biraz normal mi sizce bu durum artık bu ay ümidi kesmeli miyim

Adete 4 gün kala bende erken gebelik testi yapmistim negatifti hatta adete 1gun kalasi bile negatifti adet günü twkrar yaotigimda cok cok silik ikinci bir cizgi vardi umidini yitirme rabbim hayirlisi ile kucağını erkek bebek ile doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…