- 16 Temmuz 2021
- 285
- 275
- 18
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.521
Yardımcı olacğınızdan hiç şüphem yok canım ilk ay doktor nedeni tam yum bulmak için daha sonra testle devam ederim ozamn iyi kotu anlarım artık yum günümü. yani eyer Kasım'da tutmasaCanim benimde 26 günde adet oluyordum klomen kullandiktan sonra 27 güne cikti ben hep 14 Cat olir saniyordum benim 16 yada 17 de cat oldu doktora gitmek yorucu oluyor eger gideceksen ağrın basladiginzaman doktora gidebilirsin ben ovulasyon testi yaptim netten aliyordum.testleri daha uygun oluyor buraya atarsin yorumlariz cnm.elimizden geldiği sürece
İnşallah canım bakalım bide her sabah aç karına limonlu su içiyorum bir bardak bide karbonatlı sudan da bahsediyoruz onu nasıl yapayımAğrılarını takip edip çatlamayı takip edebilirsin ame düzenli olanlar bile deneme yapacağı ay şaşabiliyor. Ben iğne olacağım için testle takip yapmadım ama en güvenlisi o. Buradaki arkadaşlar tecrübeli, hepimiz yardımcı oluruz
Canım daha erken bence yoksa bile hayırlısı olsun sabırlı olmak gerekiyorKızlarrrr malesef olmadı bu ay sabah namazına kalkdığımda ilk idrarla yaptım malesef negatifhayaller suya düştü
Canım sen gebe kalmadan önce neler yaptın detaylıca anlatabilirmisinCanim benimde 26 günde adet oluyordum klomen kullandiktan sonra 27 güne cikti ben hep 14 Cat olir saniyordum benim 16 yada 17 de cat oldu doktora gitmek yorucu oluyor eger gideceksen ağrın basladiginzaman doktora gidebilirsin ben ovulasyon testi yaptim netten aliyordum.testleri daha uygun oluyor buraya atarsin yorumlariz cnm.elimizden geldiği sürece
Ayy inşallahhhAdete 4 gün kala bende erken gebelik testi yapmistim negatifti hatta adete 1gun kalasi bile negatifti adet günü twkrar yaotigimda cok cok silik ikinci bir cizgi vardi umidini yitirme rabbim hayirlisi ile kucağını erkek bebek ile doldursun
Evet koyulaşmış devam et canımKizlar az önce tekrar test yaptım. Bu sekilde çıktı. Testim koyulasmaya başlamış dimi
Birde benim yaptığım erken gebelik testi değildi normal gebelik testiydiAdete 4 gün kala bende erken gebelik testi yapmistim negatifti hatta adete 1gun kalasi bile negatifti adet günü twkrar yaotigimda cok cok silik ikinci bir cizgi vardi umidini yitirme rabbim hayirlisi ile kucağını erkek bebek ile doldursun
Aynen cnm yarim bardak su içmen yeterli sulu gidalar tuketmemye dikkat et testi yaparken3 saatte bir test yaparken sadece yarım bardak su içmem gerekiyor dimi. Onun dısında tuketmemeliyim
Merhaba kizlar insllah Allahin iziniyle oğlum olacak yaptiklarimi yazdim belki faydasi olur sizler
Eşim takviye olarak çinko,e vitamini,keciboynuzu özü,bal polen karışımı yedi
folik asit ictim.bende
Ph su içtik bende kan pihtilasmasi olduğu icin hergun limonlu su içiyordum bu yuzden idrarda ph 7 benim
Ovülasyon testi ilk acilmada denedim
yumurtaliklarim guzel gelissin diye incir havuc kuru yapmistim o ay
Süt ve süt urunleri fazla tuketmeye calistim ama arada peynir falan yada sutlu tatlilardan yiyordum
Eşim ve ben hemen hemen hergun etli yemekler yemeye çalıştık
Ilsikiden once sert bir turk kahvesi,soğuk bolgesel duş ve namaz ve ben orgazm falan olmadim
Yasin suresi,hz ibrahim,hz yunus,hz zekeriya,ismi azam,salati teficiye, ya fettah ,ya mucib birde dilek tesbihi cekmistim
Bir de bana testlerimde yardimci olan canim arkadasim @Ruveydam2015 tesekkur ederim iyi ki arkadasimsin cnm rabbim senide mükâfatlandirsin inşllah
Dualarini destekelerini unutmadigim canlarda var @Birbilsem1132 ,@rana20 ve @Passi0n arkadasimalrimada tesekkur ederim
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin burdaki tum arakadaslarima cani gonulden dua ediyorum herkes bu sevinci yasasin insllah @rana20 ,@Ruveydam2015 ,@Tazeanneeee ve sayamadigim arkadaslarim insllah sizlerde hayirlisi ile hamis kalip oglusum oluyor haberini sizden aliriz
Insllah hamiş arkadaslarim.ve bende sağlıkla hayirla evlatlarimizi kucagimiza alırız dualarinizda ayrica talibim
Canim yazmıştım daha once yine aklina takilan birsey olirsa sorabilirsinCanım sen gebe kalmadan önce neler yaptın detaylıca anlatabilirmisin
Sağol canımCanim yazmıştım daha once yine aklina takilan birsey olirsa sorabilirsin
Cnm devam et bakalim aksama kadar çıkacakKizlar testim sabahtan daha silik cikmis bu normal mi acaba
Eki Görüntüle 2939075
Rica ederim cnm yardimci olabildiysemSağol canım
Tamam canım çok teşekkür ederim. İlgilenip cevap yazdığın icinCnm devam et bakalim aksama kadar çıkacak
Yok canim daha geceye yapar iki cizgininde ayni koyulukta olmasi lazimKizlar testim pik yapmış mi
Eki Görüntüle 2939215
Gece test yapmaya devam mı edeyim ki. UyumayimmiYok canim daha geceye yapar iki cizgininde ayni koyulukta olmasi lazim
T bir tık daha koyu olmalı 3 saat sonra tekrarlayınKizlar testim pik yapmış mi
Eki Görüntüle 2939215
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?