Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Sabah 6 gibi deneme yapsam acaba geç mi kalmış olurum. Uyumalı miyim sizce. Yoksa uyumadan test yapmaya devam mı etmeliyim ne önerir siniz

Sabah 6 gibi deneme yapsam acaba geç mi kalmış olurum. Uyumalı miyim sizce. Yoksa uyumadan test yapmaya devam mı etmeliyim ne önerir siniz
Uyu canım 6 gibi test yap silikleşmişse zaten çatlamıştır ona göre yaparsın denemeyi zaten sabah saatlerinde sperm daha kaliteli oluyormuş hakkında hayırlısı rabbim gönlüne göre versin

@Alorevera canım erkek bebek isteyenler Topiği burası bu topiği incele neler yapman gerekli sayfalarda yazılı. Test yapmaya başlayınca buraya atablirsin çatlama zamanı geldiğinde, müsait olan arkadaşlarda yardımcı olur burası bir aile gibi burda işler önce dua sonra alacağımız önlemlerle yürüyor. Rabbim herkesin gönlündeki muradı ömrüne nail eylesin

Doktorda 11 de randevum var. Testi sabah 6 da yaptım t koyu olunca bir sonraki testi de bekleyip silinmede deneyim diye dusundum ama yanlış mı dusundum acaba. Genelde ilk silinmede oneriyolar dimi kizlar

Kızlar folik asit kullanımına başlayayım mı? şimdiden sanki bir yerde okumuştum asidik yapmıyor dimi

Kizlar bisey sorcam 6 da test yaptıktan sonra yarım bardak su içtim. Test yaptım t silik gibiydi sonra su içmeden 15 dakika sonra test yaptım 2. İdrarla yaptım. Testim daha koyu. Hangisini dikkate almam gerekiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…