- 30 Eylül 2021
- 535
- 476
- 23
- 39
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.541
Evet canım bol havuç ye gece 1 gibi yine yapKizlar testim pik yapmış mi
Eki Görüntüle 2939215
Tamamdir cok tesekkur ederim. Sonra silinmeye başlayinca değerlendirmek gerekiyor dimiT bir tık daha koyu olmalı 3 saat sonra tekrarlayın
Tamam canım çok teşekkür ederim.Evet canım bol havuç ye gece 1 gibi yine yap
Olmuş canımKizlar bakabilirmisiniz. Pik olmus gibi sanki bu sefer. İlk defa yapıyorum oyuzden soruyorum surekli
Eki Görüntüle 2939266
Uyu canım 6 gibi test yap silikleşmişse zaten çatlamıştır ona göre yaparsın denemeyi zaten sabah saatlerinde sperm daha kaliteli oluyormuş hakkında hayırlısı rabbim gönlüne göre versinSabah 6 gibi deneme yapsam acaba geç mi kalmış olurum. Uyumalı miyim sizce. Yoksa uyumadan test yapmaya devam mı etmeliyim ne önerir siniz
Öyle yap canım zaten çatlalayan yumurta 24 saat canlı kalır merak etme kaöırmazsınKizlar bu da son test. Sabaha karşı test yapmayı düşünüyorum ne dersiniz
Eki Görüntüle 2939329
Devam ediyor cnm, deneme oldu mu?Kizlar pik devam ediyor dimi
Eki Görüntüle 2939365
Yok canım deneme yapmadım daha yapmalimiydim kiDevam ediyor cnm, deneme oldu mu?
Yok canım deneme yapmadım daha yapmalimiydimDevam ediyor cnm, deneme oldu mu?
Ben silinmede yaptımDoktorda 11 de randevum var. Testi sabah 6 da yaptım t koyu olunca bir sonraki testi de bekleyip silinmede deneyim diye dusundum ama yanlış mı dusundum acaba. Genelde ilk silinmede oneriyolar dimi kizlar
Cok mu silinmede yoksa birazcık açılınca mi denediniz acabaBen silinmede yaptım
Ne yaptınız deneme oldu mu?Kizlar pik devam ediyor dimi
Eki Görüntüle 2939365
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?