- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.581
Pik daha canim gec kalmazsin doktordan ciknca tekrar yap testi içinden nasil geciyorsa denemeni yaparsin cunku bildigim kadariyla.ilk defa test yapiyorsun onun icin pik ve cat arasi kac saat bilmiyorsun ben ilk silinmede yapmistim denemeyi
Ultra pikden sonra pik gibi duruyor. İlk silinmeden kastınız bu mu acaba yada pikden sonraki silinmemiPik daha canim gec kalmazsin doktordan ciknca tekrar yap testi içinden nasil geciyorsa denemeni yaparsin cunku bildigim kadariyla.ilk defa test yapiyorsun onun icin pik ve cat arasi kac saat bilmiyorsun ben ilk silinmede yapmistim denemeyi
Daha silinmemiş canım benim pik 24 saat sürdü mesela bende silikleşti deneme yaptım resim attım sana örnekUltra pikden sonra pik gibi duruyor. İlk silinmeden kastınız bu mu acaba yada pikden sonraki silinmemi
Canim benim gece ultra pikti sabah esitlendi yani pik yapti pikten sonraki ilk acilmada denemiştiUltra pikden sonra pik gibi duruyor. İlk silinmeden kastınız bu mu acaba yada pikden sonraki silinmemi
Örnekleri gördüm en son ki testemi değerlendirmistiniz. Şimdi doktora geldim bakalım ne diycek.Daha silinmemiş canım benim pik 24 saat sürdü mesela bende silikleşti deneme yaptım resim attım sana örnek
Tamam canım doktor çatlamış derse deneme yapayimmi sizceCanim benim gece ultra pikti sabah esitlendi yani pik yapti pikten sonraki ilk acilmada denemişti
Canim oyle bir iki arkadas yapti denemesini icinden nasıl istiyorsan yap kuzumTamam canım doktor çatlamış derse deneme yapayimmi sizce
Erkek bebek mi oldu pekiCanim oyle bir iki arkadas yapti denemesini icinden nasıl istiyorsan yap kuzum
Tamam cnm cok tsekkur ederim. Sıramı bekliorm doktor ne diycek çok merak ediyorum
Canım ben örnekteki 23.56 yazan 12 sinde olan testen 2 saat sonra deneme yaptım bide sonraki günKizlar yumurtam daha catlamamis ama doktor bgun en geç yarın çatlar dedi 19x20 mm mis boyutu
Sen devam et teste silikleşince zaten çatlamıştır bol havuç ye havuç çok etkili bide bugün yürüyüş yap ki çatlasınCanım ben örnekteki 23.56 yazan 12 sinde olan testen 2 saat sonra deneme yaptım bide sonraki gün
Canım geceye kadar bekle en azından gece yaparsın denemeni daha 19mm çatlamaz şimdiSizce beklemelimiyim yoksa deneme yapmalimiyim
Bak iyiki gitmişsin, görmüş oldun. 19 da çatlamaz bemim bildiğim. Bence testlere devam et, geceyi hatta sabahı bulabilir denemen.Kizlar yumurtam daha catlamamis ama doktor bgun en geç yarın çatlar dedi 19x20 mm mis boyutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?