Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
testler de bu şekilde ilki yarim su bardak su içtikten 2 saat sonraki idrarla yapıldı. 2. Si de 15 dkka sonra 2. Idrarla

Kizlar bisey sorcam 6 da test yaptıktan sonra yarım bardak su içtim. Test yaptım t silik gibiydi sonra su içmeden 15 dakika sonra test yaptım 2. İdrarla yaptım. Testim daha koyu. Hangisini dikkate almam gerekiyor acaba
6 da test yaptıktan sonra yarım bardak su içtim.test yaptım t silik gibiydi demişsin ya canım iki üç saat bekledin dimi o Aralık'ta

Doktor randevum 11.30 da geç kalmış olur muyum sizce
Onu biz bilemeyiz ki canım,sen vücudunu daha iyi tanırsın,akıntı durumun nasıl,kasiklardaki durumun? Bunları iyi hisset not al,bence herşeyde vardır bir hayır acele etme,nasip kısmet,eğer pic durumu devam ediyorsa ve doktor un da yumurta yorumuna göre ilerlersin,deneme olmasa bile kendini takip etmiş oluyorsun inşallah gönlünce olsun

Evet 11.30 da randevum var. Tekrar goruscem kabul ederlerse 10 da gitcem. Inşallah geç kalmış olmam
Geç kalmazsın canım git bakalım belki çatlamış der ona göre daha iui olur senin için bende bida takip ettiğimde çatlamayı gördüğüm gibi özel doktora gidip kesinleştiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…