- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.561
Rica etsem testlerime bakabilirmisiniz. Daha deneme olmadi inş geç kalmamışimdirNe yaptınız deneme oldu mu?
Yok yapmadığın iyi olmuş benceYok canım deneme yapmadım daha yapmalimiydim
Niye böyle ıldu ki acaba? Tecrübeli arkadaşlar bir el atsın bakalım. Dr a mı gideceksinEki Görüntüle 2939384 testler de bu şekilde ilki yarim su bardak su içtikten 2 saat sonraki idrarla yapıldı. 2. Si de 15 dkka sonra 2. Idrarla
Cok mu silinmede yoksa birazcık açılınca mi denediniz acaba
Evet 11.30 da randevum var. Tekrar goruscem kabul ederlerse 10 da gitcem. Inşallah geç kalmış olmamNiye böyle ıldu ki acaba? Tecrübeli arkadaşlar bir el atsın bakalım. Dr a mı gideceksin
Bence 8.15 olanı baz al derimEki Görüntüle 2939384 testler de bu şekilde ilki yarim su bardak su içtikten 2 saat sonraki idrarla yapıldı. 2. Si de 15 dkka sonra 2. Idrarla
Canim sen doktora git bakalim ne diyecek ona gore tekrar test yapip ilerlersinEki Görüntüle 2939384 testler de bu şekilde ilki yarim su bardak su içtikten 2 saat sonraki idrarla yapıldı. 2. Si de 15 dkka sonra 2. Idrarla
Doktor randevum 11.30 da geç kalmış olur muyum sizceCanim sen doktora git bakalim ne diyecek ona gore tekrar test yapip ilerlersin
6 da test yaptıktan sonra yarım bardak su içtim.test yaptım t silik gibiydi demişsin ya canım iki üç saat bekledin dimi o Aralık'taKizlar bisey sorcam 6 da test yaptıktan sonra yarım bardak su içtim. Test yaptım t silik gibiydi sonra su içmeden 15 dakika sonra test yaptım 2. İdrarla yaptım. Testim daha koyu. Hangisini dikkate almam gerekiyor acaba
Onu biz bilemeyiz ki canım,sen vücudunu daha iyi tanırsın,akıntı durumun nasıl,kasiklardaki durumun? Bunları iyi hisset not al,bence herşeyde vardır bir hayır acele etme,nasip kısmet,eğer pic durumu devam ediyorsa ve doktor un da yumurta yorumuna göre ilerlersin,deneme olmasa bile kendini takip etmiş oluyorsun inşallah gönlünce olsunDoktor randevum 11.30 da geç kalmış olur muyum sizce
6 da test yaptıktan sonra yarım bardak su içtim.test yaptım t silik gibiydi demişsin ya canım iki üç saat bekledin dimi o Aralık'ta
İlk takibin mi testle, picten kaç saat sonra çatlıyorEvet cnm 2 saat sonra yapmıştım testi 8 de yaptığım silik gibiydi sonra 8.15 yaptım koyuydu
Geç kalmazsın canım git bakalım belki çatlamış der ona göre daha iui olur senin için bende bida takip ettiğimde çatlamayı gördüğüm gibi özel doktora gidip kesinleştiricemEvet 11.30 da randevum var. Tekrar goruscem kabul ederlerse 10 da gitcem. Inşallah geç kalmış olmam
Bu da bugünkü
Pikte tekrar yapınca siliklesmeye başlamışsa denemeni yap derim bildiğim kadarı ile bende öyle yaptım bakalım tutacak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?