Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Bak iyiki gitmişsin, görmüş oldun. 19 da çatlamaz bemim bildiğim. Bence testlere devam et, geceyi hatta sabahı

Bak iyiki gitmişsin, görmüş oldun. 19 da çatlamaz bemim bildiğim. Bence testlere devam et, geceyi hatta sabahı bulabilir denemen.
Aynen iyiki gitmişim içim içimi yiyordu. Testlere devam ediyorum bakalım şimdilik hala pik de

Kızlar bu iltihap beni mahvetti ya. Vajinal duş olayı bende ciddi sıkıntı yarattı. Bu ayla ilgili çok umudum yok o yüzden.

Kızlar bu iltihap beni mahvetti ya. Vajinal duş olayı bende ciddi sıkıntı yarattı. Bu ayla ilgili çok umudum yok o yüzden.
Neden bende vajinl duş yapıyorum karbonatlı suyla bilmeden yanlış bişeyler mi yapıyoruz çok geçmiş olsun

Kızlar bu arada eşime çinko propolis arı sütü kecıboyunuzu pekmezi alıcam başka eksik var mı ? E vitamini yazılmıştı çinko spermi harekete geçiriyormuş bildiklerinizi yazarmışsınız

Kızlar bu arada eşime çinko propolis arı sütü kecıboyunuzu pekmezi alıcam başka eksik var mı ? E vitamini yazılmıştı çinko spermi harekete geçiriyormuş bildiklerinizi yazarmışsınız
Biz e vitamini çinko bal polen karışımı birde keciboyunuzu ozu kullandi esim cnm
Sende limonlu su içebilirsin

Bu arada öğleden sonra 4 akşam 22.00 saatleri arası hormonların en yüksek olduğu saatlermiş pvulasyon testini o saatteşerde yapmak işi kolaylaştırıyormuş arkadaşlar

Canım geçmiş olsun herşeye ok ama vajinal duş yanlis geliyor bana ben yapmam bu tür şeyler

Ben geçen ay karbonatlı su sıktım içime şırıngayla belki o yüzden hamile kalamadım bilmiyorum bu ay yapmadım bakalım çok umudum yok ama yinede adeti görmeden umut bitmiyo

Teşekkürler cnm, ben de pişman oldum, bu ay tutmazsa ki muhtemelen tutmaz, bir daha yapmam. Tabi kimseyi etkilemek istemem. Ben de sıkıntı yarattı.
Canım sen demeseydin bile ben yapmazdım zaten herşey mantıklı geliyor ama bu sağlık için zararlı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…