- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.601
Bak iyiki gitmişsin, görmüş oldun. 19 da çatlamaz bemim bildiğim. Bence testlere devam et, geceyi hatta sabahı
Aynen iyiki gitmişim içim içimi yiyordu. Testlere devam ediyorum bakalım şimdilik hala pik deBak iyiki gitmişsin, görmüş oldun. 19 da çatlamaz bemim bildiğim. Bence testlere devam et, geceyi hatta sabahı bulabilir denemen.
Neden bende vajinl duş yapıyorum karbonatlı suyla bilmeden yanlış bişeyler mi yapıyoruzKızlar bu iltihap beni mahvetti ya. Vajinal duş olayı bende ciddi sıkıntı yarattı. Bu ayla ilgili çok umudum yok o yüzden.
Canim suyun içine limon sikip ic iltihabi söküp atıyorKızlar bu iltihap beni mahvetti ya. Vajinal duş olayı bende ciddi sıkıntı yarattı. Bu ayla ilgili çok umudum yok o yüzden.
Biz e vitamini çinko bal polen karışımı birde keciboyunuzu ozu kullandi esim cnmKızlar bu arada eşime çinko propolis arı sütü kecıboyunuzu pekmezi alıcam başka eksik var mı ? E vitamini yazılmıştı çinko spermi harekete geçiriyormuş bildiklerinizi yazarmışsınız
Allah razı olsun canım teşekkür ediyorumBiz e vitamini çinko bal polen karışımı birde keciboyunuzu ozu kullandi esim cnm
Sende limonlu su içebilirsin
Ben de alkali suyla yaptım, enfeksiyon yaptı bendeNeden bende vajinl duş yapıyorum karbonatlı suyla bilmeden yanlış bişeyler mi yapıyoruzçok geçmiş olsun
Evet 2 gündür yapıyorum, umarım işe yarıyordur. Dr a da gittim ilaç yazdı ama bu aşamada kullanılır mı bilmiyorum.sağol cnmCanim suyun içine limon sikip ic iltihabi söküp atıyor
Canım geçmiş olsun herşeye ok ama vajinal duş yanlis geliyor bana ben yapmam bu tür şeylerKızlar bu iltihap beni mahvetti ya. Vajinal duş olayı bende ciddi sıkıntı yarattı. Bu ayla ilgili çok umudum yok o yüzden.
Ayy inşallah hamileyimdir benim böyle oldu öyle deneme yaptım çünküBenim önceden planlama yaptırdığım kadın bu aşamada deneme öneriyor canım erkek bebek için.
Canım bekle daha varSizce beklemelimiyim yoksa deneme yapmalimiyim
Ben geçen ay karbonatlı su sıktım içime şırıngayla belki o yüzden hamile kalamadım bilmiyorum bu ay yapmadım bakalım çok umudum yok ama yinede adeti görmeden umut bitmiyoKızlar bu iltihap beni mahvetti ya. Vajinal duş olayı bende ciddi sıkıntı yarattı. Bu ayla ilgili çok umudum yok o yüzden.
Teşekkürler cnm, ben de pişman oldum, bu ay tutmazsa ki muhtemelen tutmaz, bir daha yapmam. Tabi kimseyi etkilemek istemem. Ben de sıkıntı yarattı.Canım geçmiş olsun herşeye ok ama vajinal duş yanlis geliyor bana ben yapmam bu tür şeyler
İnşallah hamile kalırsın cnmBen geçen ay karbonatlı su sıktım içime şırıngayla belki o yüzden hamile kalamadım bilmiyorum bu ay yapmadım bakalım çok umudum yok ama yinede adeti görmeden umut bitmiyo
Canım sen demeseydin bile ben yapmazdım zaten herşey mantıklı geliyor ama bu sağlık için zararlı benceTeşekkürler cnm, ben de pişman oldum, bu ay tutmazsa ki muhtemelen tutmaz, bir daha yapmam. Tabi kimseyi etkilemek istemem. Ben de sıkıntı yarattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?