- 30 Ocak 2019
- 1.432
- 1.565
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.621
İnşaallah canım kaç gün kaldı ?Ayy inşallah hamileyimdir benim böyle oldu öyle deneme yaptım çünkü
Geçmiş olsun evet doktorlar da önermiyor vajinal duşu bol bol su iç o zaman çabuk atlatırsın inşallah canımKızlar bu iltihap beni mahvetti ya. Vajinal duş olayı bende ciddi sıkıntı yarattı. Bu ayla ilgili çok umudum yok o yüzden.
Perşembe 3 gün varİnşaallah canım kaç gün kaldı ?
Dünmü önceki günmüydü yaptım normal gebelik testi negatif çıktı bakalım gününü bekleyecem artıkİnşaallah canım kaç gün kaldı ?
Evet içiyorumGeçmiş olsun evet doktorlar da önermiyor vajinal duşu bol bol su iç o zaman çabuk atlatırsın inşallah canım
Eee düşün işte benim 3kiz olduktan sonra gaza geldim araştırmalar falan o testi satan hanim yazdı ki iki oğlu var biri pikte biri pikten sonra 3gun denemeyle olmus öyle yazdı bende dedim öyle yapayım ama bakalım nasibimde ne varOlabilir canım hiç yumurtlama takibi yapmadım bu sayfa 2011 den beri var ve ben hiç bilmiyordum insan biraz arştırır ya erkek bebek içinyani buda bir umut işte yine Allah'ın dediği olur
Aynen bende senin gibi yeni bi kaç aydır araştırma yapmaya başladım bide eski yazıları okuyorum halada baya erkek bebeğe hamile kalan var inşallah darısı başımıza tüm erkek isteyenler 2022 de kucaklarımıza alalım oğluşlarıEee düşün işte benim 3kiz olduktan sonra gaza geldim araştırmalar falan o testi satan hanim yazdı ki iki oğlu var biri pikte biri pikten sonra 3gun denemeyle olmus öyle yazdı bende dedim öyle yapayım ama bakalım nasibimde ne var
Amin amin üstümde öyle bir baskı var ki inan adak adadımAynen bende senin gibi yeni bi kaç aydır araştırma yapmaya başladım bide eski yazıları okuyorum halada baya erkek bebeğe hamile kalan var inşallah darısı başımıza tüm erkek isteyenler 2022 de kucaklarımıza alalım oğluşlarıinşallah
Sezeryan gobegi gitmez diye bir sey yok, gidiyor. Normal gobek nasil gidiyorsa aynen öyle gidiyor.
Gebelik öncesi nasildi, kac kg aldiniz bunlar da önemli ama benim 5 6 ayda sımsıkı oldu yine göbegim. Yalniz cok kilo almamistim, 51den 59a cikmistim. Dogumdan hemen sonra da cok cok buyuk sarkik bir gobek yoktu ortada.
10. Gün yürüyüse, 40. Gün pilatese basladim ama mutlaka doktordan onay alinarak yapilmali, bir de ebru karadumanin videolari cok guzel. Kisa ama etkili. Sıkmıyor da.
Kendinizi salmayin yeter. Veya daha mutlu ve rahat olacaksaniz salin sizden önemli degil ya...
Memelerim buyuktu iyice buyudu, ona da estetik yaptirdim.
Eee düşün işte benim 3kiz olduktan sonra gaza geldim araştırmalar falan o testi satan hanim yazdı ki iki oğlu var biri pikte biri pikten sonra 3gun denemeyle olmus öyle yazdı bende dedim öyle yapayım ama bakalım nasibimde ne var
Aynen bende senin gibi yeni bi kaç aydır araştırma yapmaya başladım bide eski yazıları okuyorum halada baya erkek bebeğe hamile kalan var inşallah darısı başımıza tüm erkek isteyenler 2022 de kucaklarımıza alalım oğluşlarıinşallah
3 kız annesi olmak muhteşem bişey benimde 3 kızım var ve Rabbim iyi ki onları bize vermiş. Bakalım senin için de çok çok dua ettim canım Rabbim dualarımızı kabul buyurur inşallah sağlıklı birer tane de oğluşumuz olurAmin amin üstümde öyle bir baskı var ki inan adak adadım
Hayırlısı olsun.her işte vardır bir hayır. Takip etmiş oldun en azından.Kizlar testlerde çok yardımcı oldunuz. Hepinize teşekkür ederim. Ben bu ay deneme yapamadım malesef.
Hayırlısı canım rabbim zamanını biliyor vardır bundada bir hayırKizlar testlerde çok yardımcı oldunuz. Hepinize teşekkür ederim. Ben bu ay deneme yapamadım malesef.
Amin canım inşallah3 kız annesi olmak muhteşem bişey benimde 3 kızım var ve Rabbim iyi ki onları bize vermiş. Bakalım senin için de çok çok dua ettim canım Rabbim dualarımızı kabul buyurur inşallah sağlıklı birer tane de oğluşumuz olur
Üzülme canım hem kendini denemiş oldun ben öyle aylarca denedim bir türlü nasip olmuyordu. Vardır zamani dert etme olur inşallahHayırlısı canım rabbim zamanını biliyor vardır bundada bir hayır
Ben daha hasta olmadım günüm perşembeÜzülme canım hem kendini denemiş oldun ben öyle aylarca denedim bir türlü nasip olmuyordu. Vardır zamani dert etme olur inşallah
İnşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinAmin canım inşallahtabi ki iyi ki 3kizim var hamdolsun bakalım yarın ilk defa keseyi görmeye gideceğiz belki kalp atışını da duyarız
HHayırlı güzel haberle gel cnmAmin canım inşallahtabi ki iyi ki 3kizim var hamdolsun bakalım yarın ilk defa keseyi görmeye gideceğiz belki kalp atışını da duyarız
Ben yanlışlıkla sana yazmışım.canim bir arkadaş vardı ya deneme yapamadim dedi ona yazmıştım. Kusura bakma karışmışBen daha hasta olmadım günüm perşembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?