Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar bu iltihap beni mahvetti ya. Vajinal duş olayı bende ciddi sıkıntı yarattı. Bu ayla ilgili çok umudum yok o yüzden.
Geçmiş olsun evet doktorlar da önermiyor vajinal duşu bol bol su iç o zaman çabuk atlatırsın inşallah canım

Olabilir canım hiç yumurtlama takibi yapmadım bu sayfa 2011 den beri var ve ben hiç bilmiyordum insan biraz arştırır ya erkek bebek içinyani buda bir umut işte yine Allah'ın dediği olur
Eee düşün işte benim 3kiz olduktan sonra gaza geldim araştırmalar falan o testi satan hanim yazdı ki iki oğlu var biri pikte biri pikten sonra 3gun denemeyle olmus öyle yazdı bende dedim öyle yapayım ama bakalım nasibimde ne var

Aynen bende senin gibi yeni bi kaç aydır araştırma yapmaya başladım bide eski yazıları okuyorum halada baya erkek bebeğe hamile kalan var inşallah darısı başımıza tüm erkek isteyenler 2022 de kucaklarımıza alalım oğluşları inşallah

Amin amin üstümde öyle bir baskı var ki inan adak adadım

Bende yeni yeni araştırmaya başladım kızlar hakkımızda hayırlısı olsun

Amin amin üstümde öyle bir baskı var ki inan adak adadım
3 kız annesi olmak muhteşem bişey benimde 3 kızım var ve Rabbim iyi ki onları bize vermiş. Bakalım senin için de çok çok dua ettim canım Rabbim dualarımızı kabul buyurur inşallah sağlıklı birer tane de oğluşumuz olur

Amin canım inşallah tabi ki iyi ki 3kizim var hamdolsun bakalım yarın ilk defa keseyi görmeye gideceğiz belki kalp atışını da duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…