Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kizlar iyi akşamlar. Bir kaç sorum olacaktı sizlere.Benim yumurtam doktorun dediğine göre birazcık yavaş büyüyordu. Önümüzdeki ay aksilik olmazsa deneme yapacağım. Yumurtanin hızlı büyüyüp ve çatlaması için benim yapabileceğim bisey var mi. Bide bu pik ile çat arası süre ufak tefek değişmeler mi olur. Yoksa her ay farklı mıdır benm ilk gördüğüm pikle çat arası yaklasık 30 saat surdü

Benimde 24,25 saat sürdü incir havuç kürü iyiymiş tabi prolaktinin yüksek değilse

Ya insallah cnm bulanti kusma olmadan devam edersin
Benim akşamları hafif hafif oluyordu
Ben geldim canım 5hafta 6 günlük dedi kalp atışını duymadık 2 hafta sonra dedi .senin kese de neredeydi konuma gore cinsiyet falan diyorlar ya ondan sordum.

Eklentiler

• 20211027_103211.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 81
Ben geldim canım 5hafta 6 günlük dedi kalp atışını duymadık 2 hafta sonra dedi .senin kese de neredeydi konuma gore cinsiyet falan diyorlar ya ondan sordum.
Hadi gözün aydin canm karindan mi bakti canım
Benimkini buluyumda atayim sana ☺

Evet canım karında baktı sagolasin varya 4.de olsa insan heyecanlanıyor
Canim ramziye gore erkek bebek oluyor senin insllah saglikla hayirla kucağına alirsin rabbim sanada tattirsin bu duygu
Tabi ya 1de olsa 2dee olsa 3de olsa heycan ayni heycandir

Sağol cnm çok şükür iyiyim yok haftaya gidicem insAllah bu hafta temizlik yapıyorum cnm haftaya Rabbim.nasip ederse giderim sen nasılsın?
Bende iyiyim canim grip oldum onunla uğraşıyorum
Insllah hayirli güzel haber alirsin cnm oğluşum oluyor diye yazarsin buraya

Kese fasulyeye benziyor o yüzden erkek bence inşallah sağ salim kucağına alırsın canım

M

MAaaşallahh suphanallah oğluş gelir inşallah darısı başıma benim gün yarın bakalım ne olacak
Bugün test yaptın mı cnm
Canım nasılsın kaç gün kaldı bata? Heyecanla bekliyorum seni
idrar yolları iltihabı mahvetti beni. Birkaç ilaç kullanmak zorunda kaldım. Bel ağrısı, baçak ağrısı, kasık ağrısı hepsi birden.Normalde bat 29 u. Ama çatlamadan hesaplarsak 30 u oluyor. Sende gelişme yok mu cnm? Eşin gelmedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…