Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Biz aynıymışız hayırlı haberler alırız inşallah

Ben geldim canım 5hafta 6 günlük dedi kalp atışını duymadık 2 hafta sonra dedi .senin kese de neredeydi konuma gore cinsiyet falan diyorlar ya ondan sordum.
Karından bakıldıysa erkek canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Ben geldim canım 5hafta 6 günlük dedi kalp atışını duymadık 2 hafta sonra dedi .senin kese de neredeydi konuma gore cinsiyet falan diyorlar ya ondan sordum.
Test hangi aşamadayken deneme olmuştu canım tek ilişki mi bir de?

Test hangi aşamadayken deneme olmuştu canım tek ilişki mi bir de?
Benim yumurtlama uzun sürüyor ama geçen ay silinmede yapmıştık tutmadı bu ay hem pik te hem bir gün sonra silinmede denedik ve adet günü coookk silik bir çizgi çıktı .ama pikte çok ağrım oldu sağlı sollu yumurtaliklarimda agri oldu birde catlama da sağda agri oldu hatta eşime dedim tuttu galiba ağrım oldu diye

Arkadaşlar size erkek bebek için yeme içme listesi

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-26-16-36-36-748_com.instagram.android.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2021-10-26-16-36-29-134_com.instagram.android.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 56
Cnm 13 haftada boyle kelebek çipintisi gibi birsey hissetmiştim 16 dan sonrada yavas yavas pit pitlari hissettim cnm
Ya maşallah cnm bende arada hafif dediğin gibi hissediyorum dedim acaba benmi hissetmiyorum bir sıkıntımı vat diye düşündüm

Ya maşallah cnm bende arada hafif dediğin gibi hissediyorum dedim acaba benmi hissetmiyorum bir sıkıntımı vat diye düşündüm
Canım sen nezaman doktora gideceksin cinsiyet için daha beli olmadı dimi inşallah Rabbim kalbindekini müjdeler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…