- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.661
İnşallah canım inşallah Rabbım sana da nasip etsin oglusu bana da inşallahM
MAaaşallahh suphanallah oğluş gelir inşallah darısı başıma benim gün yarın bakalım ne olacak
İnşallah canım inşallah suan tek duam artık bu yöndeKese fasulyeye benziyor o yüzden erkek bence inşallah sağ salim kucağına alırsın canım
Amin canım amin inşallahMaşallah, kalp atışını da, oğlun olacığını da, doğumunu da görürsün İnşallah
Yok canım adet gecikmesini bekleyecem sonra üzülüyorumBugün test yaptın mı cnm?
Biz aynıymışız hayırlı haberler alırız inşallahBugün test yaptın mı cnm
idrar yolları iltihabı mahvetti beni. Birkaç ilaç kullanmak zorunda kaldım. Bel ağrısı, baçak ağrısı, kasık ağrısı hepsi birden.Normalde bat 29 u. Ama çatlamadan hesaplarsak 30 u oluyor. Sende gelişme yok mu cnm? Eşin gelmedi mi
İnşallah canım inşallah Rabbım sana da nasip etsin oglusu bana da inşallah
İnşallah cnm. Bu ay olmasa da üzülmeyecem. Tedavi olmam gerekiyor.Biz aynıymışız hayırlı haberler alırız inşallah
Bende bu ayda olmazsa ocağa bırakacam artıkİnşallah cnm. Bu ay olmasa da üzülmeyecem. Tedavi olmam gerekiyor.
Karından bakıldıysa erkek canımBen geldim canım 5hafta 6 günlük dedi kalp atışını duymadık 2 hafta sonra dedi .senin kese de neredeydi konuma gore cinsiyet falan diyorlar ya ondan sordum.
Test hangi aşamadayken deneme olmuştu canım tek ilişki mi bir de?Ben geldim canım 5hafta 6 günlük dedi kalp atışını duymadık 2 hafta sonra dedi .senin kese de neredeydi konuma gore cinsiyet falan diyorlar ya ondan sordum.
Geçmiş olsun canım hemen atlatırsın inşaallahBende iyiyim canim grip oldum onunla uğraşıyorum
Insllah hayirli güzel haber alirsin cnm oğluşum oluyor diye yazarsin buraya
Geçmiş olsun cnm.Bende iyiyim canim grip oldum onunla uğraşıyorum
Insllah hayirli güzel haber alirsin cnm oğluşum oluyor diye yazarsin buraya
Benim yumurtlama uzun sürüyor ama geçen ay silinmede yapmıştık tutmadı bu ay hem pik te hem bir gün sonra silinmede denedik ve adet günü coookk silik bir çizgi çıktı .ama pikte çok ağrım oldu sağlı sollu yumurtaliklarimda agri oldu birde catlama da sağda agri oldu hatta eşime dedim tuttu galiba ağrım oldu diyeTest hangi aşamadayken deneme olmuştu canım tek ilişki mi bir de?
Karından baktı canim ama erkek olduğu nasıl anlaşılıyorKarından bakıldıysa erkek canımrabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ya çok geçmiş olsun cnm dikkat etamin cnm insAllah hayirlisiyla
Geçmiş olsun canım hemen atlatırsın inşaallah
Teşekkür ederim canlarimGeçmiş olsun cnm.
Cnm sen kaçıncı haftada bebeğinin.hareketini hissettinTeşekkür ederim canlarimAllah razı olsun
Cnm 13 haftada boyle kelebek çipintisi gibi birsey hissetmiştim 16 dan sonrada yavas yavas pit pitlari hissettim cnmCnm sen kaçıncı haftada bebeğinin.hareketini hissettin
Ya maşallah cnm bende arada hafif dediğin gibi hissediyorum dedim acaba benmi hissetmiyorum bir sıkıntımı vat diye düşündümCnm 13 haftada boyle kelebek çipintisi gibi birsey hissetmiştim 16 dan sonrada yavas yavas pit pitlari hissettim cnm
Canım sen nezaman doktora gideceksin cinsiyet için daha beli olmadı dimi inşallah Rabbim kalbindekini müjdeler sanaYa maşallah cnm bende arada hafif dediğin gibi hissediyorum dedim acaba benmi hissetmiyorum bir sıkıntımı vat diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?