Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canım sen nezaman doktora gideceksin cinsiyet için daha beli olmadı dimi inşallah Rabbim kalbindekini müjdeler sana
Amin cnm sagolasin Allah razı olsunyok cnm 8 haftalıkken gitmiştim ilk defa ondan sonra gitmedim haftaya gidicem Rabbim nasip ederse cnm

Canım ne yaptın denem oldumu

Kizlar bisey merak ediyorum. Dielim bu ay 16. Gun yumurta catladi. Diğer aylarda da 16. Gun mu çatlıyor yoksa daha erken yada daha geç olabiliyor mu

Ben hasta oldum kızlar bu ayda tutmadı tam günü gününe yine hasta oldum şans bakalım artık
Aaa senin de benin gibi olmuş benim de gecen ay tutmadı catlamada denemiştik bir kere sonra nasip olmadı. Artık test yapmaktan yorulmuşum ki bu ay oldu .senin de olur canım sakın dert etme ben geçen yıldan beri test yapıyorum düşün artık

Hadi inşallah diyelim o zaman canım .tutuyor mu bu teori ya da grupta suan hamile olup tutan var mi ?
Canım bende tuttu. B Beybipattis ve M Maviayyy da da tuttu diye biliyorum. 3. ümüzünde oğlu olacak ve Ramziye göre de erkek di. Tabiki garantisi yok ama insan ilk dönemde buna da seviniyor ne yalan söyleyelim. İnşallah gönlündeki olur canım benim

Canım seninde mi oğlun olacak selametle kucağına alırsın inşallah neler yaptın canım kısaca anlatabilirmisin ben hepsini not ediyorum bide testlemi yoksa doktor kontrolüyle mi hamile kaldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…