- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.681
Amin cnm sagolasin Allah razı olsunCanım sen nezaman doktora gideceksin cinsiyet için daha beli olmadı dimi inşallah Rabbim kalbindekini müjdeler sana
Daha erken canim hissedersin tam hissetmede 18 haftadan sonra başlıyorYa maşallah cnm bende arada hafif dediğin gibi hissediyorum dedim acaba benmi hissetmiyorum bir sıkıntımı vat diye düşündüm
Öyle cnm 2 gebelik geçirdim ama şimdi sanki hiçbirşey bilmiyormuşum gibi ilk gebeligim gibi cnmDaha erken canim hissedersin tam hissetmede 18 haftadan sonra başlıyor
Canım ne yaptın denem oldumuCanım iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Geçen ay yumurtlamayi yakaladım ama eşim şehir dışında toplantidaydi geldiğinde çok geçmişti.o yüzden deneme olmadı.insallah ekimde deneme yapacağım bir aksilik çıkmazsa.Allah hepimize gönlümüzdekini nasip etsin
Canım her ay farklılık gösterebilir. Bu durumu anlamak için test ile takip yapmak gerekiyor.Kizlar bisey merak ediyorum. Dielim bu ay 16. Gun yumurta catladi. Diğer aylarda da 16. Gun mu çatlıyor yoksa daha erken yada daha geç olabiliyor mu
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim en hayırlı vakitte nasip edecektir geç olsun ama gönül muradı olsunBen hasta oldum kızlar bu ayda tutmadı tam günü gününe yine hasta oldum şans bakalım artık
İn inşallah canım vardır bundada bir hayır kısmetimiz ne zaman artık bilemiyorumHakkında hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim en hayırlı vakitte nasip edecektir geç olsun ama gönül muradı olsun
Hayırlısı olsun canım üzülmeBen hasta oldum kızlar bu ayda tutmadı tam günü gününe yine hasta oldum şans bakalım artık
Hayırlısı olsun, sağlık olsun. En hayırlı zamanda İnşallahBen hasta oldum kızlar bu ayda tutmadı tam günü gününe yine hasta oldum şans bakalım artık
Hakkinda hayırlısı olsun cnm kasimda insllah güzel haberi alirsinBen hasta oldum kızlar bu ayda tutmadı tam günü gününe yine hasta oldum şans bakalım artık
Hadi inşallah
Aaa senin de benin gibi olmuş benim de gecen ay tutmadı catlamada denemiştik bir kere sonra nasip olmadı. Artık test yapmaktan yorulmuşum ki bu ay oldu .senin de olur canımBen hasta oldum kızlar bu ayda tutmadı tam günü gününe yine hasta oldum şans bakalım artık
Bende hep değişiyor canim ama sende nasıl olur bilmiyorumKizlar bisey merak ediyorum. Dielim bu ay 16. Gun yumurta catladi. Diğer aylarda da 16. Gun mu çatlıyor yoksa daha erken yada daha geç olabiliyor mu
Benim tuttu kuzumHadi inşallahdiyelim o zaman canım .tutuyor mu bu teori ya da grupta suan hamile olup tutan var mi ?
Canım bende tuttu. B Beybipattis ve M Maviayyy da da tuttu diye biliyorum. 3. ümüzünde oğlu olacak ve Ramziye göre de erkek di. Tabiki garantisi yok ama insan ilk dönemde buna da seviniyor ne yalan söyleyelim. İnşallah gönlündeki olur canım benimHadi inşallahdiyelim o zaman canım .tutuyor mu bu teori ya da grupta suan hamile olup tutan var mi ?
Canım seninde mi oğlun olacak selametle kucağına alırsın inşallah neler yaptın canım kısaca anlatabilirmisin ben hepsini not ediyorum bide testlemi yoksa doktor kontrolüyle mi hamile kaldin canımCanım bende tuttu. B Beybipattis ve M Maviayyy da da tuttu diye biliyorum. 3. ümüzünde oğlu olacak ve Ramziye göre de erkek di. Tabiki garantisi yok ama insan ilk dönemde buna da seviniyor ne yalan söyleyelim. İnşallah gönlündeki olur canım benim
Öyle canım bakalım artık geç olsun güç olmasınHayırlısı olsun canım üzülme
İnşallah bakalımHakkinda hayırlısı olsun cnm kasimda insllah güzel haberi alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?