- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.701
Ağzın bal yesinCanım bende tuttu. B Beybipattis ve M Maviayyy da da tuttu diye biliyorum. 3. ümüzünde oğlu olacak ve Ramziye göre de erkek di. Tabiki garantisi yok ama insan ilk dönemde buna da seviniyor ne yalan söyleyelim. İnşallah gönlündeki olur canım benim
Evet canım bende ramzi de nub teorisi de tuttu.Rabbim isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin.Canım bende tuttu. B Beybipattis ve M Maviayyy da da tuttu diye biliyorum. 3. ümüzünde oğlu olacak ve Ramziye göre de erkek di. Tabiki garantisi yok ama insan ilk dönemde buna da seviniyor ne yalan söyleyelim. İnşallah gönlündeki olur canım benim
Canım hayırlı olsun bebeğin. Kullanmaya başla bence ilk üç ay önemli bebeğin gelişimi içinKizlar birde folikasit kullanıyor musunuz ben daha almadım alayım mı bilmiyorum öneriniz var mı?
Sagol canim tamam alayım yarınCanım hayırlı olsun bebeğin. Kullanmaya başla bence ilk üç ay önemli bebeğin gelişimi için
Amin canım İnşallahCanım seninde mi oğlun olacak selametle kucağına alırsın inşallah neler yaptın canım kısaca anlatabilirmisin ben hepsini not ediyorum bide testlemi yoksa doktor kontrolüyle mi hamile kaldin canım
Ağzın bal yesincanim valla inşallah oglusumuz olur hepimizin adına Rabbimden istiyorum sağlıkla sıhhatli edeple hayaile bize erkek evladı tattirsin .Ama birsey soracağım cnim Bu plasenta ya göre anlaşılıyor demi canım bebegin konumu değil bebeğin daha kalbini duymadık çünkü ayy inan varya dr erkek dese dogurunca anca inanacagim galiba inan stres oluyorum şimdiden
Bana doktorum öncesinde 3 ay önerdi hamilelik öncesi şimdi kullanıyorum 1 aydırSagol canim tamam alayım yarın
Bal tarçın nasıl canım ayrıntılı anlatırmısınAmin canım İnşallahBenimki biraz komik oldu. Çok yakınımda birkaç kişi adet bitimi erkek bebeğe hamile kaldı diye 5-6 ay hep öyle denedim ama olmadı. Sonra testle vs ile takip yaptım 4-5 ayda öyle denedim olmadı. Hamile kaldığım ay pes ettim sadece bal tarçın çörek otu kürü yaptım ve incir yedim çatlama zamanı havuç yedim falan. Kafama göre takıldığım ay oldu ve oğlum olacak nasipse. Ben aslında artık cinsiyetten vazgeçip hamile kalmaya odaklanmıştım sadece.İnşallah senin de gönlündeki olur canım
Hadi inşallah amin amin amincanım ben teoriden çok anlamam ama benim oğluşun ilk usg si de aynı böyle idi. Ona istinaden söyledim. Benimkine kıyasla yani.İnşallah yanılmayız canım 31 haftalık olduk ben hala her kontrolde soruyorum. İnsan inanamıyor gerçekten. Folik asite başla canım ihmal etme. Ben gebe kalmadan 3 ay önceden başlamıştım.
Tamam canım ilk fırsatta temin edip kullanayimBana doktorum öncesinde 3 ay önerdi hamilelik öncesi şimdi kullanıyorum 1 aydır
Tabiki anlatayım canım. Bir kavanoza 10 yemek kaşığı bal, 10 tatlı kaşığı tarçın, 10 çay kaşığı çörek otu koyup karıştırdım. Adetin 2. Günü başlayacaksın yemeye. Sabah aç karna ve akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yani günde 2 tatlı kaşığı yiyeceksin. Ayrıca bol bol kuru incir yedim. Çok yoğun akıntıyı görünce de yumurtanın çatlaması için 2-3 gün hep havuç kaynatı suyunu içtim. Kendi vücudumu tanımıştım benim yumurtam geç olgunlaşıyordu. Bu şekilde ilişkiyi tam yumurtlama gününe denk getirmeye çalıştım. Ağrıdan sancıdan zaten hisseder olmuştum yumurtayı. Bu şekilde oldu yani canım umarım işine yarar.Bal tarçın nasıl canım ayrıntılı anlatırmısın
Ben de böyle diyordum benim oğlanda sesimi duydu heralde 20. Haftaya kadar sakladı cinsiyetini. Tabi bu arada cevremde ne kadar art niyetli insan varsa tanımış oldum. Göstermiyorsa kesin kızdır demeler vah vahlanmalar. Halbuki kız erkek kime neydi. Evlat benim her türlü başımın tacı. Ama işte insanlar bir tuhaf anlamak zorHadi inşallah amin amin amintamam yarın başlayacağım ,sagolasin bende o günü iple çekiyorum kaçıncı haftada öğrenirim acaba cinsiyet hatta eşime diyorum öğrenmemek daha iyi insanların sormalarıni istemiyorum
Aynen bana da laf söyleyenler cok oldu aa tüh tüh bu da mı kiz olsun olsun üzülme diyenlerBen de böyle diyordum benim oğlanda sesimi duydu heralde 20. Haftaya kadar sakladı cinsiyetini. Tabi bu arada cevremde ne kadar art niyetli insan varsa tanımış oldum. Göstermiyorsa kesin kızdır demeler vah vahlanmalar. Halbuki kız erkek kime neydi. Evlat benim her türlü başımın tacı. Ama işte insanlar bir tuhaf anlamak zorİçleri gidiyor kızlarımıza aslında
Tmm canım çok sağol yarın başlayayımTabiki anlatayım canım. Bir kavanoza 10 yemek kaşığı bal, 10 tatlı kaşığı tarçın, 10 çay kaşığı çörek otu koyup karıştırdım. Adetin 2. Günü başlayacaksın yemeye. Sabah aç karna ve akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yani günde 2 tatlı kaşığı yiyeceksin. Ayrıca bol bol kuru incir yedim. Çok yoğun akıntıyı görünce de yumurtanın çatlaması için 2-3 gün hep havuç kaynatı suyunu içtim. Kendi vücudumu tanımıştım benim yumurtam geç olgunlaşıyordu. Bu şekilde ilişkiyi tam yumurtlama gününe denk getirmeye çalıştım. Ağrıdan sancıdan zaten hisseder olmuştum yumurtayı. Bu şekilde oldu yani canım umarım işine yarar.
Canım hepinize hayırlı cumalar diliyorum öncelikle. inşallah hepimiz bir gün buraya oğlum oluyor diye yazarız sende sağ salim kucağına alırsın oğluşunuAmin canım İnşallahBenimki biraz komik oldu. Çok yakınımda birkaç kişi adet bitimi erkek bebeğe hamile kaldı diye 5-6 ay hep öyle denedim ama olmadı. Sonra testle vs ile takip yaptım 4-5 ayda öyle denedim olmadı. Hamile kaldığım ay pes ettim sadece bal tarçın çörek otu kürü yaptım ve incir yedim çatlama zamanı havuç yedim falan. Kafama göre takıldığım ay oldu ve oğlum olacak nasipse. Ben aslında artık cinsiyetten vazgeçip hamile kalmaya odaklanmıştım sadece.İnşallah senin de gönlündeki olur canım
Maşallah cnm rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin çocuklarına ne güzel 4 çocuk annesi olmakKızlar siz sormadınız ama ben yinede söyliyim benim 4 çocuğum var 3 kız 1 erkek en küçüğü kız cimcimem 6 yaşında ama Rabbim tekrar bi evlat nasip ederse gerçekten tüm kalbimle söylüyorum erkek te kızda olsa çok sevinirim sağlıklı olsun da en önemlisi bu bence ama bazen insanın içinde bişeyler kalıyor bende o yüzden burdayım herşeyin hayırlısı inşallah
Ayy maşallah sana canım azmine ve isteğine hayran kaldım, Allah evlatlarını size bağışlasın Salih ve Saliha evlatlardan eylesin İnşallah. Benim 3. Gebeliğim ama çok ağır geçti bacaklarım varis doldu, kilom bana ağır geldi namazlarımı bile oturarak kılıyorum. Ama eşim 4. Cüyüde istiyor 5. Ciyide şimdi dşünüyorum da daha doğuramam heralde diyorum belki yaşım birazdaha genç olsaydı bende 5 çocuk isterdim. Ama Allah izin verirse 4 olacak bu gidişleKızlar siz sormadınız ama ben yinede söyliyim benim 4 çocuğum var 3 kız 1 erkek en küçüğü kız cimcimem 6 yaşında ama Rabbim tekrar bi evlat nasip ederse gerçekten tüm kalbimle söylüyorum erkek te kızda olsa çok sevinirim sağlıklı olsun da en önemlisi bu bence ama bazen insanın içinde bişeyler kalıyor bende o yüzden burdayım herşeyin hayırlısı inşallah
Maşallah cnm Allah bağışlasın. Herkesin gönlünden geçiyor birşeyler. Rabbim onları bize bağışlasınKızlar siz sormadınız ama ben yinede söyliyim benim 4 çocuğum var 3 kız 1 erkek en küçüğü kız cimcimem 6 yaşında ama Rabbim tekrar bi evlat nasip ederse gerçekten tüm kalbimle söylüyorum erkek te kızda olsa çok sevinirim sağlıklı olsun da en önemlisi bu bence ama bazen insanın içinde bişeyler kalıyor bende o yüzden burdayım herşeyin hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?