- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.721
Ben bu Ramzi den anlamıyorum ama herkes erkek diyorsa, geliyor oğlan İnşallahHadi inşallah amin amin amintamam yarın başlayacağım ,sagolasin bende o günü iple çekiyorum kaçıncı haftada öğrenirim acaba cinsiyet hatta eşime diyorum öğrenmemek daha iyi insanların sormalarıni istemiyorum
Peki diyet yaptınız mı süt ürünleriTabiki anlatayım canım. Bir kavanoza 10 yemek kaşığı bal, 10 tatlı kaşığı tarçın, 10 çay kaşığı çörek otu koyup karıştırdım. Adetin 2. Günü başlayacaksın yemeye. Sabah aç karna ve akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yani günde 2 tatlı kaşığı yiyeceksin. Ayrıca bol bol kuru incir yedim. Çok yoğun akıntıyı görünce de yumurtanın çatlaması için 2-3 gün hep havuç kaynatı suyunu içtim. Kendi vücudumu tanımıştım benim yumurtam geç olgunlaşıyordu. Bu şekilde ilişkiyi tam yumurtlama gününe denk getirmeye çalıştım. Ağrıdan sancıdan zaten hisseder olmuştum yumurtayı. Bu şekilde oldu yani canım umarım işine yarar.
Ha ha inşallahBen bu Ramzi den anlamıyorum ama herkes erkek diyorsa, geliyor oğlan İnşallah
Rabbim zamanını bekletiyor canım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallahBen hasta oldum kızlar bu ayda tutmadı tam günü gününe yine hasta oldum şans bakalım artık
Sağol canım Allah razı olsunMaşallah cnm rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin çocuklarına ne güzel 4 çocuk annesi olmak
Rabbim gonlune göre versin insllah canm
Çok çok sağol canım benim ben küçük yaşta evlendim şimdi 32 yaşındayım bakalım. eşim pek istemedi ama ben çok istiyorum ya son kızımda sipral taktım ve çocuk defterini kapatm sanıyordum ama bir bebek aşkı özlemi gelmiş bana anlatamamAyy maşallah sana canım azmine ve isteğine hayran kaldım, Allah evlatlarını size bağışlasın Salih ve Saliha evlatlardan eylesin İnşallah. Benim 3. Gebeliğim ama çok ağır geçti bacaklarım varis doldu, kilom bana ağır geldi namazlarımı bile oturarak kılıyorum. Ama eşim 4. Cüyüde istiyor 5. Ciyide şimdi dşünüyorum da daha doğuramam heralde diyorum belki yaşım birazdaha genç olsaydı bende 5 çocuk isterdim. Ama Allah izin verirse 4 olacak bu gidişle
Amin canım hayırlısı olsun bakalım.aynen canım var bi hayalimizMaşallah cnm Allah bağışlasın. Herkesin gönlünden geçiyor birşeyler. Rabbim onları bize bağışlasın
İnşallah canımRabbim zamanını bekletiyor canım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah
Maşallah sana canım ne kadar güzel. Rabbim hepsine sağlık versin gönlünden geçen de olur İnşallahKızlar siz sormadınız ama ben yinede söyliyim benim 4 çocuğum var 3 kız 1 erkek en küçüğü kız cimcimem 6 yaşında ama Rabbim tekrar bi evlat nasip ederse gerçekten tüm kalbimle söylüyorum erkek te kızda olsa çok sevinirim sağlıklı olsun da en önemlisi bu bence ama bazen insanın içinde bişeyler kalıyor bende o yüzden burdayım herşeyin hayırlısı inşallah
Tatlım doğuma giderken sana özel dua edeceğim hiç öyle 3 de bırakmak yok sana. Oğluşu kucağına almadan gitmek yok buralardan. Ben de 4. Bekliyom sendenAyy maşallah sana canım azmine ve isteğine hayran kaldım, Allah evlatlarını size bağışlasın Salih ve Saliha evlatlardan eylesin İnşallah. Benim 3. Gebeliğim ama çok ağır geçti bacaklarım varis doldu, kilom bana ağır geldi namazlarımı bile oturarak kılıyorum. Ama eşim 4. Cüyüde istiyor 5. Ciyide şimdi dşünüyorum da daha doğuramam heralde diyorum belki yaşım birazdaha genç olsaydı bende 5 çocuk isterdim. Ama Allah izin verirse 4 olacak bu gidişle
Yok canım diyet falan yapmadım hiç. Aklıma bile gelmediPeki diyet yaptınız mı süt ürünleri
Yememek falan siz tabi o an sadece hamile kalmak için odaklanmışsınız ama
Oyy kuzum Allah razı olsun bana örnek oluyorsun teşekkür ederim rabbim nasip eder inşallah buradaki isteyen herkese de banadaTatlım doğuma giderken sana özel dua edeceğim hiç öyle 3 de bırakmak yok sana. Oğluşu kucağına almadan gitmek yok buralardan. Ben de 4. Bekliyom senden
Canim senin ilk zamanların usg duruyor mu atar mısınHadi gözün aydin canmkarindan mi bakti canım
Benimkini buluyumda atayim sana ☺
Biri 6+1Canim senin ilk zamanların usg duruyor mu atar mısın
Sağol canım Allah razı olsun sende sağ salim kucağına al yavrunu inşallah canımMaşallah sana canım ne kadar güzel. Rabbim hepsine sağlık versin gönlünden geçen de olur İnşallah
Amin inşallahMaşallah kızlar rabbim hamile olanlarimiza hayırlısıyla bebislerini kulaklarına almasını nasip etsin hamile kalmak icin cabalayanlarada Rabbim en kısa alanda hayırlı sağlıklı yakışıklı ve salihlerden erkek evlatlara hamile kalmalarını nasip etsinbanada dua edin haftaya insAllah gideceğim doktora Rabbim.banada hayırlı sağlıklı salihlerden erkek evlat nasip eder insAllah
Allah gönlündekini sağlıkla nasip etsin İnşallahMaşallah kızlar rabbim hamile olanlarimiza hayırlısıyla bebislerini kulaklarına almasını nasip etsin hamile kalmak icin cabalayanlarada Rabbim en kısa alanda hayırlı sağlıklı yakışıklı ve salihlerden erkek evlatlara hamile kalmalarını nasip etsinbanada dua edin haftaya insAllah gideceğim doktora Rabbim.banada hayırlı sağlıklı salihlerden erkek evlat nasip eder insAllah
Amin cnm sağol Allah razı olsun cnmAmin inşallah
Gttinzmi acaba artık belli olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?