Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Ben bu Ramzi den anlamıyorum ama herkes erkek diyorsa, geliyor oğlan İnşallah

Peki diyet yaptınız mı süt ürünleri
Yememek falan siz tabi o an sadece hamile kalmak için odaklanmışsınız ama

Çok çok sağol canım benim ben küçük yaşta evlendim şimdi 32 yaşındayım bakalım. eşim pek istemedi ama ben çok istiyorum ya son kızımda sipral taktım ve çocuk defterini kapatm sanıyordum ama bir bebek aşkı özlemi gelmiş bana anlatamam belki artık olmaz bukadar aradan sonra hayırlısı olsun inşallah

Maşallah sana canım ne kadar güzel. Rabbim hepsine sağlık versin gönlünden geçen de olur İnşallah

Tatlım doğuma giderken sana özel dua edeceğim hiç öyle 3 de bırakmak yok sana. Oğluşu kucağına almadan gitmek yok buralardan. Ben de 4. Bekliyom senden

Tatlım doğuma giderken sana özel dua edeceğim hiç öyle 3 de bırakmak yok sana. Oğluşu kucağına almadan gitmek yok buralardan. Ben de 4. Bekliyom senden
Oyy kuzum Allah razı olsun bana örnek oluyorsun teşekkür ederim rabbim nasip eder inşallah buradaki isteyen herkese de banada Rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim

Eklentiler

• 16355346640134714239623070044408.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 84
  • 16355346986702127704357375916164.webp
    15 KB · Görüntüleme: 83
Maşallah kızlar rabbim hamile olanlarimiza hayırlısıyla bebislerini kulaklarına almasını nasip etsin hamile kalmak icin cabalayanlarada Rabbim en kısa alanda hayırlı sağlıklı yakışıklı ve salihlerden erkek evlatlara hamile kalmalarını nasip etsinbanada dua edin haftaya insAllah gideceğim doktora Rabbim.banada hayırlı sağlıklı salihlerden erkek evlat nasip eder insAllah

Amin inşallah
Gttinzmi acaba artık belli olur sanırım

Allah gönlündekini sağlıkla nasip etsin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…