Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar günaydın. Bugün beklenen adet günüm ve test böyle. Hamielik varsa daha koyu olması gerekmez miydi? Yine mi kimyasal geçiriyorum acaba
Eki Görüntüle 2942342
Hiç endişe etme cnm benim gördüğüm çoğu arkadaşta adet günü böyle oluyo tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllah

Hiç endişe etme cnm benim gördüğüm çoğu arkadaşta adet günü böyle oluyo tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllah
Amin cnm, çok teşekkürler. Şaşkınım
Canim benim testim cok cok silikti bence kimyasal değil hayirli olsun
Teşekkürler cnm. İnşallah sağlıkla ilerler. İdrar yolu enfeksiyonu da geçirdim, hiç beklemiyordum bu ay.

Teşekkürler cnm. İnşallah sağlıkla ilerler. İdrar yolu enfeksiyonu da geçirdim, hiç beklemiyordum bu ay.
Zaten beklemediğin ay bir bakıyorsun hamilesin cnm Rabbim sağlıkla gelişmesini ve sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm

İnşallah canım doktor güzel bir paşan olacak müjdesini verir dualarimdasiniz hepiniz Rabbim isteyen herkese o müjdeyi bir an önce duymak nasip etsin...

Amin canim pazartesi kan verirsin insllah ona gore ilerlersin
Zaten bebis hiç beklemediğin anda geliveriyor canim saglikla gelsin paşa insllah

Yaa kuzummm hayırlı olsun inşallah. Benimde silikti baya. Rabbim inşallah oğlum oluyor dediğin günleri de görmeyi nasip etsin.hayirlisiyla tamamına erdirsin

Zaten beklemediğin ay bir bakıyorsun hamilesin cnm Rabbim sağlıkla gelişmesini ve sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm

Benim içime doğar bence bu kez normal gebelik hayırlı olsun şimdiden canım çok sevindim...

Canım hayırlısı olsun inşallah

Amin canim pazartesi kan verirsin insllah ona gore ilerlersin
Zaten bebis hiç beklemediğin anda geliveriyor canim saglikla gelsin paşa insllah

Yaa kuzummm hayırlı olsun inşallah. Benimde silikti baya. Rabbim inşallah oğlum oluyor dediğin günleri de görmeyi nasip etsin.hayirlisiyla tamamına erdirsin

hayırlı olsun canım sağlıkla tamamlamak nasip olsun
Kızlar hepinize çok çok teşekkürler ederim. Rabbim hamile olanlarımıza sağlıklı doğumlar, benim gibilere de oğlum oluyor diyecek günler nasip etsin İnşallah. Kan testi yaptım 76 çıktı. .

Kızlar hepinize çok çok teşekkürler ederim. Rabbim hamile olanlarımıza sağlıklı doğumlar, benim gibilere de oğlum oluyor diyecek günler nasip etsin İnşallah. Kan testi yaptım 76 çıktı. .
Hadi gözün aydin canim benim test daha da silikti yok gibiydi, hayırlısıyla oglusun olur inşallah bende oğlum oluyor haberini vermeyi istiyorum inşallah hepimiz tadariz o duyguyu

Ya MasAllah cnm hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Hadi gözün aydin canim benim test daha da silikti yok gibiydi, hayırlısıyla oglusun olur inşallah bende oğlum oluyor haberini vermeyi istiyorum inşallah hepimiz tadariz o duyguyu
Canım sen niye hamilelik takvimi yapmadın diyer arkadaşlar gibi

Masallah hadi gözün aydın olsun hayirla saglikla gelsin bebişin

Sagol canim .ya birde ben kızlarda hamileyken güzelleşirdim bunda öyle olmadı senin nasıldı
Bende kizlarda cirkindim bunda guzellestim kuzum
Ama ellerim falan cok kurudu cinsiyetle alakasi varmi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…