- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.741
Amin cnm sağol Allah razı olsunAllah gönlündekini sağlıkla nasip etsin İnşallah
Hiç endişe etme cnm benim gördüğüm çoğu arkadaşta adet günü böyle oluyo tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllahKızlar günaydın. Bugün beklenen adet günüm ve test böyle. Hamielik varsa daha koyu olması gerekmez miydi? Yine mi kimyasal geçiriyorum acaba
Eki Görüntüle 2942342
Canim benim testim cok cok silikti bence kimyasal değil hayirli olsunKızlar günaydın. Bugün beklenen adet günüm ve test böyle. Hamielik varsa daha koyu olması gerekmez miydi? Yine mi kimyasal geçiriyorum acaba
Eki Görüntüle 2942342
Amin cnm, çok teşekkürler. ŞaşkınımHiç endişe etme cnm benim gördüğüm çoğu arkadaşta adet günü böyle oluyo tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllah
Teşekkürler cnm. İnşallah sağlıkla ilerler. İdrar yolu enfeksiyonu da geçirdim, hiç beklemiyordum bu ay.Canim benim testim cok cok silikti bence kimyasal değil hayirli olsun
Zaten beklemediğin ay bir bakıyorsun hamilesin cnm Rabbim sağlıkla gelişmesini ve sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnmAmin cnm, çok teşekkürler. Şaşkınım
Teşekkürler cnm. İnşallah sağlıkla ilerler. İdrar yolu enfeksiyonu da geçirdim, hiç beklemiyordum bu ay.
İnşallah canım doktor güzel bir paşan olacak müjdesini verir dualarimdasiniz hepiniz Rabbim isteyen herkese o müjdeyi bir an önce duymak nasip etsin...Maşallah kızlar rabbim hamile olanlarimiza hayırlısıyla bebislerini kulaklarına almasını nasip etsin hamile kalmak icin cabalayanlarada Rabbim en kısa alanda hayırlı sağlıklı yakışıklı ve salihlerden erkek evlatlara hamile kalmalarını nasip etsinbanada dua edin haftaya insAllah gideceğim doktora Rabbim.banada hayırlı sağlıklı salihlerden erkek evlat nasip eder insAllah
Benim içime doğar bence bu kez normal gebelik hayırlı olsun şimdiden canım çok sevindim...Kızlar günaydın. Bugün beklenen adet günüm ve test böyle. Hamielik varsa daha koyu olması gerekmez miydi? Yine mi kimyasal geçiriyorum acaba
Eki Görüntüle 2942342
Canım hayırlısı olsun inşallahKızlar günaydın. Bugün beklenen adet günüm ve test böyle. Hamielik varsa daha koyu olması gerekmez miydi? Yine mi kimyasal geçiriyorum acaba
Eki Görüntüle 2942342
Amin cnm inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederim duan icinİnşallah canım doktor güzel bir paşan olacak müjdesini verir dualarimdasiniz hepiniz Rabbim isteyen herkese o müjdeyi bir an önce duymak nasip etsin...
Amin canim pazartesi kan verirsin insllah ona gore ilerlersinTeşekkürler cnm. İnşallah sağlıkla ilerler. İdrar yolu enfeksiyonu da geçirdim, hiç beklemiyordum bu ay.
Yaa kuzummm hayırlı olsun inşallah. Benimde silikti baya. Rabbim inşallah oğlum oluyor dediğin günleri de görmeyi nasip etsin.hayirlisiyla tamamına erdirsinAmin cnm, çok teşekkürler. Şaşkınım
Teşekkürler cnm. İnşallah sağlıkla ilerler. İdrar yolu enfeksiyonu da geçirdim, hiç beklemiyordum bu ay.
Kızlar günaydın. Bugün beklenen adet günüm ve test böyle. Hamielik varsa daha koyu olması gerekmez miydi? Yine mi kimyasal geçiriyorum acaba
Eki Görüntüle 2942342
Zaten beklemediğin ay bir bakıyorsun hamilesin cnm Rabbim sağlıkla gelişmesini ve sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm
Benim içime doğar bence bu kez normal gebelik hayırlı olsun şimdiden canım çok sevindim...
Canım hayırlısı olsun inşallah
Amin canim pazartesi kan verirsin insllah ona gore ilerlersin
Zaten bebis hiç beklemediğin anda geliveriyorcanim saglikla gelsin paşa insllah
Yaa kuzummm hayırlı olsun inşallah. Benimde silikti baya. Rabbim inşallah oğlum oluyor dediğin günleri de görmeyi nasip etsin.hayirlisiyla tamamına erdirsin
Kızlar hepinize çok çok teşekkürler ederim. Rabbim hamile olanlarımıza sağlıklı doğumlar, benim gibilere de oğlum oluyor diyecek günler nasip etsin İnşallahhayırlı olsun canım sağlıkla tamamlamak nasip olsun
Sagol canim .Biri 6+1
Diğeri 7+3 canim
Hadi gözün aydin canimKızlar hepinize çok çok teşekkürler ederim. Rabbim hamile olanlarımıza sağlıklı doğumlar, benim gibilere de oğlum oluyor diyecek günler nasip etsin İnşallah. Kan testi yaptım 76 çıktı. .
Ya MasAllah cnm hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallahKızlar hepinize çok çok teşekkürler ederim. Rabbim hamile olanlarımıza sağlıklı doğumlar, benim gibilere de oğlum oluyor diyecek günler nasip etsin İnşallah. Kan testi yaptım 76 çıktı. .
Canım sen niye hamilelik takvimi yapmadın diyer arkadaşlar gibiHadi gözün aydin canimbenim test daha da silikti yok gibiydi, hayırlısıyla oglusun olur inşallah bende oğlum oluyor haberini vermeyi istiyorum inşallah hepimiz tadariz o duyguyu
Masallah hadi gözün aydın olsun hayirla saglikla gelsin bebişinKızlar hepinize çok çok teşekkürler ederim. Rabbim hamile olanlarımıza sağlıklı doğumlar, benim gibilere de oğlum oluyor diyecek günler nasip etsin İnşallah. Kan testi yaptım 76 çıktı. .
Bende kizlarda cirkindim bunda guzellestim kuzumSagol canim .ya birde ben kızlarda hamileyken güzelleşirdim bunda öyle olmadı senin nasıldı
Yüksek biraz dimiYa MasAllah cnm hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?