Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Bende kizlarda cirkindim bunda guzellestim kuzum
Ama ellerim falan cok kurudu cinsiyetle alakasi varmi bilmiyorum
Allah Allah ben tersine ya bunda çirkinleştim sanki ya ama kızlarda çok güzeldim neyse olsun napayim oglus gelsin de düzelir herhalde

Himm onu bilmiyorum canım zaten olan oldu artık hamileyim geri dönüşü yok ama bakılabilen birseyse bakalım ne olacak diye

canım şimdi Expresso bugün yapmış bak yorumunun altına bebeğin kaç haftalık gelişimi kaç gün sonra doğacağını yazıyor onu diyorum sende görülmüyormu acaba

Canim Zambak1985 dedigi profilden hesap detayina girip hamilelik takvimi yani kac haftalik olduğunu yazacaksin
Ama benim doğum tarihim kimlikteki ama normalde bir yaş büyüğüm ve kimliğe göre kayıt yaptım hem profili değişince cinsiyet nasil olacak anlamadim

Ama benim doğum tarihim kimlikteki ama normalde bir yaş büyüğüm ve kimliğe göre kayıt yaptım hem profili değişince cinsiyet nasil olacak anlamadim
yapmışsın işte cnm sende. Allta yazıyor ya 5 haftalık diye, o takvimi diyor arkadaşlar. Ben de bugün hamile olduğumu öğrenince yaptım

yapmışsın işte cnm sende. Allta yazıyor ya 5 haftalık diye, o takvimi diyor arkadaşlar. Ben de bugün hamile olduğumu öğrenince yaptım
Yaptım yaptım ben baska birsey sandım ya kafa durdu bugün o kadar çok ödev yaptırdım ki kızlara

Kızlar günaydın. Bugün beklenen adet günüm ve test böyle. Hamielik varsa daha koyu olması gerekmez miydi? Yine mi kimyasal geçiriyorum acaba
Eki Görüntüle 2942342
Maşşallah canım hayırlı olsun sağlıkla oğlunu kucağına alırsın inşallah inan daha sabah dedim sorayım biri daha benden 1 gün sonra adet olacaktı kimdi hatırlamadım ne yaptı diye şimdi gördüm çok sevindim hayırlısı ile oğlum oluyo mesajıda atarsın inşallah

Canim ovulasyon testi kullandinmi

Çok teşekkürler cnm. Amin. Bu umudum yoktu ama nasip. Sen de Tazeanneeee diğer arkadaşlar da arkamdan yetişin. En yakın zamanda önce hamileliğinizi sonra da oğlunuzu müjdelersiniz İnşallah

Kızlar hepinize çok çok teşekkürler ederim. Rabbim hamile olanlarımıza sağlıklı doğumlar, benim gibilere de oğlum oluyor diyecek günler nasip etsin İnşallah. Kan testi yaptım 76 çıktı. .
Tebrik ederim. Rabbim sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin . Inşallah gonlunuzdeki nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…