- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.761
O ne canim bilmiyorum onu benCanım sen niye hamilelik takvimi yapmadın diyer arkadaşlar gibi
Allah Allah ben tersine ya bunda çirkinleştim sanki yaBende kizlarda cirkindim bunda guzellestim kuzum
Ama ellerim falan cok kurudu cinsiyetle alakasi varmi bilmiyorum
Ay konumuna göre baktı burada bir arkadaşım erkek dediCanım sen niye hamilelik takvimi yapmadın diyer arkadaşlar gibi
@Birdemetumut Arkadaşim bakmisti tam yumurta catladigi gün saat deneme yaptığımız gün erkek gösteriyor dedi sagolsunCanım sen niye hamilelik takvimi yapmadın diyer arkadaşlar gibi
İnşallah sağlıklı erkek evlatnasip olur sanada canım.ama ben onu demiyorum şuanda bu uygulama da var B Beybipattis yapmış M Maviayyy@Birdemetumut Arkadaşim bakmisti tam yumurta catladigi gün saat deneme yaptığımız gün erkek gösteriyor dedi sagolsun
Himm onu bilmiyorum canım zaten olan oldu artık hamileyim geri dönüşü yokİnşallah sağlıklı erkek evlatnasip olur sanada canım.ama ben onu demiyorum şuanda bu uygulama da var B Beybipattis yapmış M MaviayyyExpresso arkadaşımızda bugün yapmış tüm hamileler yapmış Arkadaşlar tam ismini bilmiyorum siz açıklayın
Evet cnm korkma değerin iyiYüksek biraz dimiumarım sağlıkla yükselir
CanimHimm onu bilmiyorum canım zaten olan oldu artık hamileyim geri dönüşü yokama bakılabilen birseyse bakalım ne olacak diye
Ama benim doğum tarihim kimlikteki ama normalde bir yaş büyüğüm ve kimliğe göre kayıt yaptım hem profili değişince cinsiyet nasil olacak anlamadimCanimZambak1985 dedigi profilden hesap detayina girip hamilelik takvimi yani kac haftalik olduğunu yazacaksin
Ama benim doğum tarihim kimlikteki ama normalde bir yaş büyüğüm ve kimliğe göre kayıt yaptım hem profili değişince cinsiyet nasil olacak anlamadim
Yaptım yaptım ben baska birsey sandım yayapmışsın işte cnm sende. Allta yazıyor ya 5 haftalık diye, o takvimi diyor arkadaşlar. Ben de bugün hamile olduğumu öğrenince yaptım
Yaptım yaptım ben baska birsey sandım yakafa durdu bugün o kadar çok ödev yaptırdım ki kızlara
Maşşallah canım hayırlı olsun sağlıkla oğlunu kucağına alırsın inşallah inan daha sabah dedim sorayım biri daha benden 1 gün sonra adet olacaktı kimdi hatırlamadım ne yaptı diye şimdi gördüm çok sevindim hayırlısı ile oğlum oluyo mesajıda atarsın inşallahKızlar günaydın. Bugün beklenen adet günüm ve test böyle. Hamielik varsa daha koyu olması gerekmez miydi? Yine mi kimyasal geçiriyorum acaba
Eki Görüntüle 2942342
Canim ovulasyon testi kullandinmiTabiki anlatayım canım. Bir kavanoza 10 yemek kaşığı bal, 10 tatlı kaşığı tarçın, 10 çay kaşığı çörek otu koyup karıştırdım. Adetin 2. Günü başlayacaksın yemeye. Sabah aç karna ve akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yani günde 2 tatlı kaşığı yiyeceksin. Ayrıca bol bol kuru incir yedim. Çok yoğun akıntıyı görünce de yumurtanın çatlaması için 2-3 gün hep havuç kaynatı suyunu içtim. Kendi vücudumu tanımıştım benim yumurtam geç olgunlaşıyordu. Bu şekilde ilişkiyi tam yumurtlama gününe denk getirmeye çalıştım. Ağrıdan sancıdan zaten hisseder olmuştum yumurtayı. Bu şekilde oldu yani canım umarım işine yarar.
Hadi inşallahAmin cnm sağol Allah razı olsun cnmhaftaya salı gideceğim insAllah cnm
Hayır canım hamile kaldığım ay kullanmadım.Canim ovulasyon testi kullandinmi
Çok teşekkürler cnm. AminMaşşallah canım hayırlı olsun sağlıkla oğlunu kucağına alırsın inşallah inan daha sabah dedim sorayım biri daha benden 1 gün sonra adet olacaktı kimdi hatırlamadım ne yaptı diye şimdi gördüm çok sevindim hayırlısı ile oğlum oluyo mesajıda atarsın inşallah
Tebrik ederim. Rabbim sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin . Inşallah gonlunuzdeki nasip olurKızlar hepinize çok çok teşekkürler ederim. Rabbim hamile olanlarımıza sağlıklı doğumlar, benim gibilere de oğlum oluyor diyecek günler nasip etsin İnşallah. Kan testi yaptım 76 çıktı. .
Çok teşekkürler. AminTebrik ederim. Rabbim sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin . Inşallah gonlunuzdeki nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?