- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.781
Canim o hic belli olmuyor benim 3 ay ust uste heo soldan yumurtam oldu ve soldan tuttuKizlar bir sey merak ediyorum. Benim ekim ayımdaki yumurta sağ taraftaydi. Doktorda yumurta takibi yaptirdigim için biliyorum. Kasım da da sol tarafta mi olur ki yumurtlama. Biraz araştırdım sağ erkek sol kiz diyolar genelde. Gecen ayı kaçırdığıma uzuldum oyuzden
Canım hiç takılma onlara. Benim soldan oldu kızlarda soldandi.sag tüp tembelmis.hic üzülme duanı et yumurtayı vaktinde yakala diyetini de yap gerisi tevekkülKizlar bir sey merak ediyorum. Benim ekim ayımdaki yumurta sağ taraftaydi. Doktorda yumurta takibi yaptirdigim için biliyorum. Kasım da da sol tarafta mi olur ki yumurtlama. Biraz araştırdım sağ erkek sol kiz diyolar genelde. Gecen ayı kaçırdığıma uzuldum oyuzden
Canım seninde az kaldı doğuma nasıl gidiyor durumun nasılCanım hiç takılma onlara. Benim soldan oldu kızlarda soldandi.sag tüp tembelmis.hic üzülme duanı et yumurtayı vaktinde yakala diyetini de yap gerisi tevekkül
Tamam canım haklısın ole yapcam bende inşallah.Canım hiç takılma onlara. Benim soldan oldu kızlarda soldandi.sag tüp tembelmis.hic üzülme duanı et yumurtayı vaktinde yakala diyetini de yap gerisi tevekkül
Amin canım hepimize nasip olsun inşaallah sağlıklaÇok teşekkürler cnm. Amin. Bu umudum yoktu ama nasip . Sen de Tazeanneeee diğer arkadaşlar da arkamdan yetişin . En yakın zamanda önce hamileliğinizi sonra da oğlunuzu müjdelersiniz İnşallah
Sen nasılsın cnm bu arada? Kist tedavisine başladın mı?Amin canım hepimize nasip olsun inşaallah sağlıkla
İyiyim canım şükür sağ ol sorduğun içinSen nasılsın cnm bu arada? Kist tedavisine başladın mı?
Ne güzel, kendi kendine küçülüyor. Çok sevindim. Soğan kürü çok işe yarıyor diyorlar zaten. İnşallah bir sonraki adete hiçbirşey kalmazİyiyim canım şükür sağ ol sorduğun içinkistim 5cmden 3cm olmuş iki hafta içinde kendinden küçülmeye başlamış. Doğum kontrol hapı yazdı ama kullanmıyorum kendi küçülüyor zaten bir de soğan kürü yapıyorum 15günde ona devam edeceğim geçer öyle Allah’ın izniyle Kasım’da boş geçsin aralığa ya nasip diyelim Allah biliyor vaktini zamanını
Sağolasın canım çok şükür fena değil.istirahat ediyorum erken doğum riskim var en azından birkaç hafta daha dursa iyi olacak inşallah dualarınizda unutmayinCanım seninde az kaldı doğuma nasıl gidiyor durumun nasıl
Çocuklar olunca istirahat de zor oluyor. Dikkat et kendine. Normal doğum mu olacak?Sağolasın canım çok şükür fena değil.istirahat ediyorum erken doğum riskim var en azından birkaç hafta daha dursa iyi olacak inşallah dualarınizda unutmayin
İnşallah cnm İnşallah
Aynen canım annem gelip gidiyor akşamları eşim idare ediyor bakalım. Yok ikinci sezaryen olduğu için bu da öyle olur inşallah.Çocuklar olunca istirahat de zor oluyor. Dikkat et kendine. Normal doğum mu olacak?
İnşaallah canımNe güzel, kendi kendine küçülüyor. Çok sevindim. Soğan kürü çok işe yarıyor diyorlar zaten. İnşallah bir sonraki adete hiçbirşey kalmaz
İyiyim canım çok şükür. Doğuma git gide yaklaşıyoruz bakalım hayırlısı ile gelsin o günlerde İnşallahİnşallah cnm İnşallah. Çok teşekkürler. Sen nasılsın?
Yok canisi ya perşembeye kaldı insAllah o zaman gidicem
Canım hayırlı olsun hemileliğin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah gönlündekiniKızlar herkese merhaba uzun zamandir giremedim baya birikmiş konularyani hamile olanlara hayirli olsun diliyorum Rabbim saglikla kucağınıza almayi nasip etsin özelden konuştuğum arkadaslar var durumlarindan haberdarim zaten. Bende biliyosunuz aylardir deneyip tutturamamistim hamileliği geçen ay çok şükür tuttu ve hamileyim 6+1 haftaligiz isteyen herkese nasip olsun insaallah kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?