Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kizlar bir sey merak ediyorum. Benim ekim ayımdaki yumurta sağ taraftaydi. Doktorda yumurta takibi yaptirdigim için biliyorum. Kasım da da sol tarafta mi olur ki yumurtlama. Biraz araştırdım sağ erkek sol kiz diyolar genelde. Gecen ayı kaçırdığıma uzuldum oyuzden

Canim o hic belli olmuyor benim 3 ay ust uste heo soldan yumurtam oldu ve soldan tuttu

Canım hiç takılma onlara. Benim soldan oldu kızlarda soldandi.sag tüp tembelmis.hic üzülme duanı et yumurtayı vaktinde yakala diyetini de yap gerisi tevekkül

Canım hiç takılma onlara. Benim soldan oldu kızlarda soldandi.sag tüp tembelmis.hic üzülme duanı et yumurtayı vaktinde yakala diyetini de yap gerisi tevekkül
Canım seninde az kaldı doğuma nasıl gidiyor durumun nasıl

Çok teşekkürler cnm. Amin. Bu umudum yoktu ama nasip. Sen de Tazeanneeee diğer arkadaşlar da arkamdan yetişin. En yakın zamanda önce hamileliğinizi sonra da oğlunuzu müjdelersiniz İnşallah
Amin canım hepimize nasip olsun inşaallah sağlıkla

Sen nasılsın cnm bu arada? Kist tedavisine başladın mı?
İyiyim canım şükür sağ ol sorduğun için kistim 5cmden 3cm olmuş iki hafta içinde kendinden küçülmeye başlamış. Doğum kontrol hapı yazdı ama kullanmıyorum kendi küçülüyor zaten bir de soğan kürü yapıyorum 15günde ona devam edeceğim geçer öyle Allah’ın izniyle Kasım’da boş geçsin aralığa ya nasip diyelim Allah biliyor vaktini zamanını

Ne güzel, kendi kendine küçülüyor. Çok sevindim. Soğan kürü çok işe yarıyor diyorlar zaten. İnşallah bir sonraki adete hiçbirşey kalmaz

Kızlar herkese merhaba uzun zamandir giremedim baya birikmiş konular yani hamile olanlara hayirli olsun diliyorum Rabbim saglikla kucağınıza almayi nasip etsin özelden konuştuğum arkadaslar var durumlarindan haberdarim zaten. Bende biliyosunuz aylardir deneyip tutturamamistim hamileliği geçen ay çok şükür tuttu ve hamileyim 6+1 haftaligiz isteyen herkese nasip olsun insaallah kizlar

Canım hayırlı olsun hemileliğin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah gönlündekini neler yaptın hamilelikten önce bizede anlatırmısın cnm bende bu ay deniyecem inşallah doktor kontrolüyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…