Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canım hayırlı olsun dualarımdaydın rabbim oğul sevinci yaşattırsın inşallah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canım hayırlı olsun hemileliğin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah gönlündekini neler yaptın hamilelikten önce bizede anlatırmısın cnm bende bu ay deniyecem inşallah doktor kontrolüyle
Aminn canim Allah razi olsun cümlemize insaallah kuzum ben iste 5 6 ay denedim olmadi bi türlü ama şöyleki ortalama 1 yıldır alkali su içiyoruz eşimle ingiliz karbonatli su onun dışında ph 8 uzeri olanlardan tükettik. Eşim muz kabak çekirdeği keci boynuzu özü sabah aksam kulandı hep düzenli. Bende soğan kuru yaptim bi ay incir kürü yaptim. Esim varikosel ameliyati olmuştu cabuk toparlansin diye promen k kullandi sperm hizini ve sayisini arttiriyo ayrica cinko selenyum d vitanimi kullandi. Gida olarak çok dikkat etmedik süt ürünlerini azalttik mümkün mertebe ovulasyon testi yaptim bakalim insaallah vesile olmustur bunlar canim

Hazırlığını tam yapmışsın, İnşallah gönlündeki nasip olurbenim eşim de promen kullanmıştı.

Rabbim sağlıklı bir oğul nasip etsin inşallah canım

Hazırlığını tam yapmışsın, İnşallah gönlündeki nasip olurbenim eşim de promen kullanmıştı.
Insaallah canim bunlarin hepsi birer vesile aracı işin özü nasipten geciyo Rabbim bizlere yasatsin bu mutluluğu insaallah

Canım şu İngiliz karbo Canım şu İngiliz karbonatılı suyu kendiniz evdemi yapıyorsunuz

Canım şu İngiliz karbo
Canım şu İngiliz karbonatılı suyu kendiniz evdemi yapıyorsunuz
Toz halinde 20 adet saseler seklinde eczaneden aliyodum canim 1 lt suya 1 2 tatli kasigi koyup karistirip iciyodum tati farkli oluyodu ama zamanla alisiyosun

Canım şu İngiliz karbo
Canım şu İngiliz karbonatılı suyu kendiniz evdemi yapıyorsunuz
Ama ben her gun icmedim ayda 1 hafta 10 gun içip biraktim hep ama içtiğim günler ard ardaydi hergün kullanilir mi bilmiyorum ama ara veriyodum canim

Canım ben sey merak ediyorum. Diğer çocuklarınızla da aynı yöntemleri denediniz mi acaba
İlk kızımda hiç birşey denemedim sık ilişki ile hamile kaldım.
İkinci Kizimda diyet falan yaptım sadece ovulasyon testini çok iyi anlamıyordum yumurta catlamadan tek ilişki ile hamile kaldım. Yumurtlama ağrısı her zaman sol taraf agrirdi benim sag taraftan yumurtlama olmuyordu.birkez büyüdü ama yeterli olgunluğa eremedi hep sol baskin oldu. Rabbim çok şükür 3. De nasip etti.insallah hayırlısı ile kucağımıza alırız. Dileyen tüm kardeşlerime nasip etsin Rabbim hep dualarımdasiniz.insan ümitsizliğe kapılıyor inanamiyor ama rabbim çok büyük nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmis. Hamd olsun

Evet canım bende ramzi de nub teorisi de tuttu.Rabbim isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin.
Bana da bakar mısınız doktor çıkıntı görüyorum ama net erkek veya kız diyemem haftaya gel kesin ne oldugunu söylerim dedi söylediğiniz teorilerden anlasılır mı cınsıyetimiz simdiden tesekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20211102_134724.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 73
Yumurta pikken mi oldu ikinci kiz .Biz hem pikte hem catlamada denedik ayyy hangisi tuttu acaba ama catlamadan sonra denedik ya kasigima bir ağrı saplandi birsey battı sanki dedim tuttu galiba ayy heyecan dorukta bakalim cinsiyet ne olacak

Anladinm canım nasip böyleymiş dediğin gibi. Cevap yazdığın için teşekkür ederim . Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Yumurta pikken mi oldu ikinci kiz .Biz hem pikte hem catlamada denedik ayyy hangisi tuttu acaba ama catlamadan sonra denedik ya kasigima bir ağrı saplandi birsey battı sanki dedim tuttu galiba ayy heyecan dorukta bakalim cinsiyet ne olacak
Yok canım t c ile aynı koyuluktaydi.bunda pikte denedim catlamadan 4 saat önce tek ilişki.bence senin zamanlama iyi oldu

Canim inşallah gönlündeki olur ben tam anlayamadım.ikra Meyra var benimkine o tahmin yapmıştı çoğu kişiyi doğru tahmin ediyor

Yok canım t c ile aynı koyuluktaydi.bunda pikte denedim catlamadan 4 saat önce tek ilişki.bence senin zamanlama iyi oldu
Bakalim canim inşallah öyle olur kuluz kusuruz Sebepleri yerine getirdik inşallah Rabbım gönlümüzdekini nasip eder artık bize dua düştü inşallah o sevinci de yaşatır bize buradaki isteyen tüm arkadaşlarıma

Ya benim bir gün sonra çatlayacagi tuttu öyle olunca pikle cat arası bir gün ama ikisinde de denedik artık nasibimizde ne varsa o olacak sonuçta Allah istemezseydi karnimdaki de nasip olmazdı.Ama varya içimde hiç kiz olacak hissi yok yani kızlarda hep öyle bir his olurdu bunda öyle değil inşallah da saglikli hayırlı oglustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…