- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.821
Rabbım zamanında doğum nasip etsin canım hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelsin inşallah kucağınaSağolasın canım çok şükür fena değil.istirahat ediyorum erken doğum riskim var en azından birkaç hafta daha dursa iyi olacak inşallah dualarınizda unutmayin
Tesekkür ederim Allah razı olsunCanim inşallah gönlündeki olur ben tam anlayamadım.ikra Meyra var benimkine o tahmin yapmıştı çoğu kişiyi doğru tahmin ediyor
Amin canım sagolasin.hepimize inşallahRabbım zamanında doğum nasip etsin canım hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelsin inşallah kucağına
Aynen canım inşallah sağlıklı hayırlı oğlun olur.Ya benim bir gün sonra çatlayacagi tuttuöyle olunca pikle cat arası bir gün ama ikisinde de denedik artık nasibimizde ne varsa o olacak sonuçta Allah istemezseydi karnimdaki de nasip olmazdı.Ama varya içimde hiç kiz olacak hissi yok yani kızlarda hep öyle bir his olurdu bunda öyle değil inşallah da saglikli hayırlı oglustur
Kizlar ya birsey soracağım 2 ,3 gündür sabahları az az pembe kan geliyor .Birsey olur mu sizce dr gideyim mi
Geçici birsey değilmidir ? randevu alsam 1haftaya veriyorlar ne yapsam bilemedim acile mi gitsemkesinlikle git.
Tersi çıkar bence .Ben hep erkek görürdüm kiz oldularKızlar günaydın ben sürekli rüyamda kız bebeğim olduğunu görüyorum sizce yorumu ne olabilir anlayan varmı
Geçici birsey değilmidir ? randevu alsam 1haftaya veriyorlar ne yapsam bilemedim acile mi gitsem
Git doktora canim progestan verirKizlar ya birsey soracağım 2 ,3 gündür sabahları az az pembe kan geliyor .Birsey olur mu sizce dr gideyim mi
Git doktora canim progestan verir
Canım maviay dediği gibi progestron verir düşük riskin vardır git bence deKizlar ya birsey soracağım 2 ,3 gündür sabahları az az pembe kan geliyor .Birsey olur mu sizce dr gideyim mi
İnşallah canım öyledir. canım sende lekeker için doktora giti bence erkek bebek te genelde leke görünür derler inşallah erkektir bebeşin ve sağlıklıdırTersi çıkar bence .Ben hep erkek görürdüm kiz oldular
Evet canim ikinci cizgi görünüyor kesin sonuc icin kan testi ver cnmSabah yaptim kizlar bugün bat gunumdu gelmedigini görünce yaptım ve silik ama pozitif demi
Hayırlı olsun canım. maşallah hamişlerSabah yaptim kizlar bugün bat gunumdu gelmedigini görünce yaptım ve silik ama pozitif demi
Ne güzel bir haber oldu sabah sabah. Bence de pozitif canım hadi gözün aydınSabah yaptim kizlar bugün bat gunumdu gelmedigini görünce yaptım ve silik ama pozitif demi
Tabi ki git canım hemde hiç bekleme. Randevu yoksa acile git.Kizlar ya birsey soracağım 2 ,3 gündür sabahları az az pembe kan geliyor .Birsey olur mu sizce dr gideyim mi
Cok teşekkür ederim canım Rabbim herkese yaşatsın inşallah sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsinNe güzel bir haber oldu sabah sabah. Bence de pozitif canım hadi gözün aydın
Sağol canım Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin hepinize bol bol dua ediyorumHayırlı olsun canım. maşallah hamişler
Çoğalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?