Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar bende bugün doktora gittim altan muayene eti beni ve aşırı iltihabım varmış antibiyotik verdi fitil falan da verdi. kasımın sonlarında yumurtlama günüm tahmini ne yapsam bilemedim şimdi bu ay denemek istiyorum sizce bir sorun olurmu size danışmak istedim.

Canım benim şahsi fikrim önce tedavini ol sonra bebiş düşün. 1 ay beklemekle birşey olmaz. İçin rahat olsun. Gebeliğinde rahat geçer hem.Ama yine de sen bilirsin.

Gitmedim canim ya sadece sabah ilk uyandigimda wc gidince oluyor sonra yok oluyor pembe renkte geliyor gün içinde gelse gidecektim ama yarın sabahta gelirse gideceğim. Sende de olmuştu demi böyle öyle hatırlıyorum
Evet cnm bende gelmisti doktor progestan baslamisti yarin git bence ihmal etme

Cnm tedavini ol bence tedavi olmazsa hamilelikte sikinti olabilir senin için tabi yine sen bilirsin cnm da

İltihabın tamamen bittiğinde denesen daha iyi olur gibime geliyor yine de gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap canım

İlaçları kullan, tertemiz olursun, bence erteleme

İnşallah canım öyledir. canım sende lekeker için doktora giti bence erkek bebek te genelde leke görünür derler inşallah erkektir bebeşin ve sağlıklıdır
İnşallah canım yarın gideceğim bakalim hem kalbini de dinleriz .İnşallah oglusumuz olacaktır evet leke oluyormuş buradaki arkadaşlar da öyle demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…