- 7 Ekim 2021
- 164
- 239
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.841
Çok sağol canım bugün olmaz ama yarın yada cuma vererim inşallahEvet canim ikinci cizgi görünüyor kesin sonuc icin kan testi ver cnm
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin İnşallah. Kan testiyle netleşirÇok sağol canım bugün olmaz ama yarın yada cuma vererim inşallah
Hiç riske girme doğrudan acile git.Kizlar ya birsey soracağım 2 ,3 gündür sabahları az az pembe kan geliyor .Birsey olur mu sizce dr gideyim mi
Ya masAllah cnm var ikinci çizgi hayırlı olsun kan testi yaptırSabah yaptim kizlar bugün bat gunumdu gelmedigini görünce yaptım ve silik ama pozitif demi
Canım benim şahsi fikrim önce tedavini ol sonra bebiş düşün. 1 ay beklemekle birşey olmaz. İçin rahat olsun. Gebeliğinde rahat geçer hem.Ama yine de sen bilirsin.Kızlar bende bugün doktora gittim altan muayene eti beni ve aşırı iltihabım varmış antibiyotik verdi fitil falan da verdi. kasımın sonlarında yumurtlama günüm tahmini ne yapsam bilemedim şimdi bu ay denemek istiyorum sizce bir sorun olurmu size danışmak istedim.
Gitmedim canim ya sadece sabah ilk uyandigimda wc gidince oluyor sonra yok oluyor pembe renkte geliyor gün içinde gelse gidecektim ama yarın sabahta gelirse gideceğim. Sende de olmuştu demi böyle öyle hatırlıyorum
Hayirli oglus gelsin inşallah canım pozitifSabah yaptim kizlar bugün bat gunumdu gelmedigini görünce yaptım ve silik ama pozitif demi
Evet cnm bende gelmisti doktor progestan baslamisti yarin git bence ihmal etmeGitmedim canim ya sadece sabah ilk uyandigimda wc gidince oluyor sonra yok oluyor pembe renkte geliyor gün içinde gelse gidecektim ama yarın sabahta gelirse gideceğim. Sende de olmuştu demi böyle öyle hatırlıyorum
Cnm tedavini ol bence tedavi olmazsa hamilelikte sikinti olabilir senin için tabi yine sen bilirsin cnm daKızlar bende bugün doktora gittim altan muayene eti beni ve aşırı iltihabım varmış antibiyotik verdi fitil falan da verdi. kasımın sonlarında yumurtlama günüm tahmini ne yapsam bilemedim şimdi bu ay denemek istiyorum sizce bir sorun olurmu size danışmak istedim.
Geçmiş olsun canım dikkat etKizlar ya birsey soracağım 2 ,3 gündür sabahları az az pembe kan geliyor .Birsey olur mu sizce dr gideyim mi
Maşşallah hayırlı olsun var canımSabah yaptim kizlar bugün bat gunumdu gelmedigini görünce yaptım ve silik ama pozitif demi
Yaptirağım canım hepinizden Allah razı olsun burda hepimiz birbirimiz için dualar ediyoruz Rabbim hepimizin gönlündeki versin inşallahYa masAllah cnm var ikinci çizgi hayırlı olsun kan testi yaptır
Teşekkür ederim canımMaşşallah hayırlı olsun var canım
İltihabın tamamen bittiğinde denesen daha iyi olur gibime geliyor yine de gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap canımKızlar bende bugün doktora gittim altan muayene eti beni ve aşırı iltihabım varmış antibiyotik verdi fitil falan da verdi. kasımın sonlarında yumurtlama günüm tahmini ne yapsam bilemedim şimdi bu ay denemek istiyorum sizce bir sorun olurmu size danışmak istedim.
İlaçları kullan, tertemiz olursun, bence ertelemeKızlar bende bugün doktora gittim altan muayene eti beni ve aşırı iltihabım varmış antibiyotik verdi fitil falan da verdi. kasımın sonlarında yumurtlama günüm tahmini ne yapsam bilemedim şimdi bu ay denemek istiyorum sizce bir sorun olurmu size danışmak istedim.
Amin cümlemizden razı olsun cnm çok sevindimYaptirağım canım hepinizden Allah razı olsun burda hepimiz birbirimiz için dualar ediyoruz Rabbim hepimizin gönlündeki versin inşallah
İnşallah canım yarın gideceğim bakalim hem kalbini de dinleriz .İnşallah oglusumuz olacaktır evet leke oluyormuş buradaki arkadaşlar da öyle demistiİnşallah canım öyledir. canım sende lekeker için doktora giti bence erkek bebek te genelde leke görünür derler inşallah erkektir bebeşin ve sağlıklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?