- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.861
Aynen gideceğim korktum zaten bir arkadaş dusuk yapmıştı kalbi durdu ondan leke gelmiş dedi iki hafta sonra da düşmüş kendiliğinden o öyle anlatınca korktum açıkçasıEvet cnm bende gelmisti doktor progestan baslamisti yarin git bence ihmal etme
Var aslında canim ama randevu vermiyorlar çok yoğunmus dr. Ama yarın gideceğim bulurum elbet bir dryani düşük riski varsa ilaç verir
ben randevulu gitmedim özel bir hastane yok mu yakınlarda?
Canım zaten kullanıyorum şuan adetime kadar biter ilaçlar sonra kontrol var eyer doktor temizlenmişsin derse benim yumurtlama da Kasım sonu. yani erteleme derken bu ayı değerlendirelimi canım çok istiyorum Kasım'da deneme yiİlaçları kullan, tertemiz olursun, bence erteleme
Kasımın sonuna çok var. Denemeden önce doktora gidersin, temizlenmişsin derse dene bence. Bir sonraki aya bırakırsan, tekrar iltihap olmayacağı ne malum. Bu benim fikrim tabiCanım zaten kullanıyorum şuan adetime kadar biter ilaçlar sonra kontrol var eyer doktor temizlenmişsin derse benim yumurtlama da Kasım sonu. yani erteleme derken bu ayı değerlendirelimi canım çok istiyorum Kasım'da deneme yi
Geçmiş olsun canım,akintin oluyor mu oluyorsa rengi nasılKızlar bende bugün doktora gittim altan muayene eti beni ve aşırı iltihabım varmış antibiyotik verdi fitil falan da verdi. kasımın sonlarında yumurtlama günüm tahmini ne yapsam bilemedim şimdi bu ay denemek istiyorum sizce bir sorun olurmu size danışmak istedim.
Canım eskilerden bir kadın vardı senin gibi deneme yapacağı ay enfeksiyon var demişti doktor fitil falan vermiş denemesine 20 gün falan vardı sanırım kullandı yaptı denemesini oğlu oldu denedi o ay tutmuştu hemenCanım zaten kullanıyorum şuan adetime kadar biter ilaçlar sonra kontrol var eyer doktor temizlenmişsin derse benim yumurtlama da Kasım sonu. yani erteleme derken bu ayı değerlendirelimi canım çok istiyorum Kasım'da deneme yi
Canım sen nasılsın bir daha kan verdin mi artış nasıl?Kasımın sonuna çok var. Denemeden önce doktora gidersin, temizlenmişsin derse dene bence. Bir sonraki aya bırakırsan, tekrar iltihap olmayacağı ne malum. Bu benim fikrim tabi
Korkma cnm inşallah Allahin izniyle birsey olmaz sen tedbirini al acile gitsende bakar kuzumAynen gideceğim korktum zaten bir arkadaş dusuk yapmıştı kalbi durdu ondan leke gelmiş dedi iki hafta sonra da düşmüş kendiliğinden o öyle anlatınca korktum açıkçası
Enfeksiyonla hamile kalmak senin için zor olur canım bence en sagliklisi tedaviden sonra olmasiKızlar bende bugün doktora gittim altan muayene eti beni ve aşırı iltihabım varmış antibiyotik verdi fitil falan da verdi. kasımın sonlarında yumurtlama günüm tahmini ne yapsam bilemedim şimdi bu ay denemek istiyorum sizce bir sorun olurmu size danışmak istedim.
Çok mantıklı bende öyle düşünüyordum zatenKasımın sonuna çok var. Denemeden önce doktora gidersin, temizlenmişsin derse dene bence. Bir sonraki aya bırakırsan, tekrar iltihap olmayacağı ne malum. Bu benim fikrim tabi
Canım ben siprali çıkardıktan sonra özelikle ebeye sordum iltihap falan varmı diye sordum yok temizsin dedi devlet hastanesinde doktor altan muayene etmedi ebe çıkardı sipralimi eylüldü sanırım çıkardığında sonra su gibi boşalan akıntım oldu ardından şidetli ağrı bide sık idrara çıkma en son bugün özele gitim baya enfeksiyon var dedi alıntının süt kesiği gibi oluyordu bazen mahf olmuşum anlayacğınızGeçmiş olsun canım,akintin oluyor mu oluyorsa rengi nasıl
Ay canım ne güzel şeyler söyledin öyleCanım eskilerden bir kadın vardı senin gibi deneme yapacağı ay enfeksiyon var demişti doktor fitil falan vermiş denemesine 20 gün falan vardı sanırım kullandı yaptı denemesini oğlu oldu denedi o ay tutmuştu hemenertelemek gelmiyorsa içinden dene nasipse olacak elbet
Canım ileşmeden asla deneme yapmam zatenEnfeksiyonla hamile kalmak senin için zor olur canım bence en sagliklisi tedaviden sonra olmasi
Canım hayırlısı olsun sağlıkla tamamlamak nasip olsun oğluşun sağlıkla gelsin inşaallahSabah yaptim kizlar bugün bat gunumdu gelmedigini görünce yaptım ve silik ama pozitif demi
İyiyim kuzum şükür sen nasılsınTazeanneeee nasilsin cnm bu ay deneme olacak mi senin
Fitil zaten çok hızlı temizliyor bence hemen farkediyor etkisi yine doktora gidip kontrol ettirirsin zaten denemeden önceAy canım ne güzel şeyler söyledin öyleinşallah bakalım ben zaten sık sık enfeksiyon olurum ben oğluma hamile kalmadan önce doktora gittim yaram vardı ozaman tedavi oldum hemen o ay hamile kaldım ama yumurtlama falan bilmiyordum sen şimdi söyleyince aklıma geldi inanki
Yok cnm vermedim, yarına randevum var, dr a gidecem. Biraz bel ağrım oluyor, İnşallah yolundadır herşeyCanım sen nasılsın bir daha kan verdin mi artış nasıl?
Bende iyiyim canim cocuklarla uğraşıyorum okula getir götür işteİyiyim kuzum şükür sen nasılsınyarın yumurtlama günüm ama deneme yapmayacağım soğan kürüne devam ediyorum kist tamamen geçsin bu adetle inşaallah aralığa Allah nasip etsin
Merhaba cnnKizlar merhaba ben burada yazılanları baştan sona okudum. İnşallah ben de erkek bebek istiyorum Rabbimden. Anlamadığım bazinyerler var sorumu cevaplayandan Allah razı olsun.
- siyah çay içmek yasak mi yeşil çay mı olmalı
-vitamin olarak hangi hapları kullandınız
-kullanmak gerekiyor mu.
-kadınında mi ey yemesi gerekiyor
Tesekkurler. Planlama yaptıran var mi bir de ben yaptirdim
Çok teşekkürler evet sizinde takip ediyorum bütün yazılanları okudum. Çok sagolunMerhaba cnn
Cay olarak ben dikkat etmedim
Vitamin olarak esim E vitamini,çinko ve polen bal karşımı yedi.Bende folikasit ve d vitamini kullaniyordum arada kullanilsa vitamin daha iyi olur
Et hemen hemen her yemekte esim ve ben tükettik
Planlama yaptirmadim cnm
Sormak istediğin birsey olursa elimden gelindece cevaplarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?