Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canım benim senden de güzel haberler almayı o kadar istiyorum bekliyorum ki. Grup bu ara şenlendi yeni hamileler var R rana20 bir de senden bekliyorum güzel haber. Rabbim inşallah oğlum oluyor dediğiniz günleri göstersin buradaki tüm kardeşlerimle beraber

Canım ben siyah çay bağımlısıyım hep içtim. Eşimde bende et ağırlıklı beslendik.
Eşim e vitamini çinko kullandı.
Sabahları aç karna keçiboynuzu özü bir yemek kaşığı kullandı.
Ph yüksek su (saka su) içtik aylarca.
Ben süt urunlerini tuketmemeye çalıştım.

Siyah çayın bir sakıncası yok yani öyle mi. Eşim sabah keçiboynuzu özü içiyor akşam dut pekmezi . Emodex kullaniyor bir de. Ama içinde e vitamini yok. E vitamini gerekli mi ben de 1 aydır şaka şu içiyorum. Ama yaptıklarım eksikmiş gibi geliyor. Et ben pek geliyorum ama eşim hemen her gün yiyor ben de mi yemeliyim . Allah razi olsun

Oğlu olacak olanlar yazsa daha iyi olur, garanti en azından. Ama çaya kimse dikkat etmiyor.

Kızlar benim eşim daha çok üzüm pekmezi seviyor ve yer zar zor keçi boynuzu pekmezi veriyorum.vitamin falan da kulamam diyor

Kızlar benim eşim daha çok üzüm pekmezi seviyor ve yer zar zor keçi boynuzu pekmezi veriyorum.vitamin falan da kulamam diyor
ama meyveyi çok sever çok yer hergün et yemeğide yapıyorum çerezide çok severek yer bunlar yetelimi acaba bal da ara sıra yer

Kizlar ben bu sağ sol yumurta olayına taktım. Ben düzenli regl oluyorum. Gecen ay yumurta sağdaydi. Doktorda sağdan daha rahat tutuyor. Sağdan olması iyi gibisinden bisey dedi. Erkek bebek isteyenler forumunu okuyorum. Sağ yumurta diyen cok. Gecn ay ilk kez takip yaptığım için cesaret edemedim denemeye. Simdide pişmanlığını yasiyorum

ama meyveyi çok sever çok yer hergün et yemeğide yapıyorum çerezide çok severek yer bunlar yetelimi acaba bal da ara sıra yer
Canim keciboyunuzu özü sprem için daha iyi
Vitaminde kullanmak istemiyorsa kabak çekirdeğinde çinko var bol bol yiyebilir kuruyemis olarak findik baden kaju bunlarda iyu olur
Et yemegi hergun yiyorsaniz sikinti olmaz

Canim sağ sol işi biraz nasip bence fazla takilma rabbim nasip ettikten sonra her sekilde veriir

Yok cnm vermedim, yarına randevum var, dr a gidecem. Biraz bel ağrım oluyor, İnşallah yolundadır herşey
Yolundadır canım Allah’ın izniyle kötü düşünme sen sağlıkla gelsin oğlun
Bende iyiyim canim cocuklarla uğraşıyorum okula getir götür işte
Hayirlisi nasil ise öyle olsun cnm insllah hersey gönlünce olur.Senden hamile haberi almayi sonrada oğlum oluyor haberini almayi nasip etsin rabbim
amin bitanem Allah razı olsun sanada kolaylıklar versin rabbim sağlıkla kucağınıza alın inşaallah
Hoşgeldiniz inşaallah sağlıkla nasip olsun erkek evlat planlama yaptırdım bende.
Kız benim bu hamilelikte yaşadığım tek fark bel agrisiydi.hamileligin başından beri hep belim ağrıdı. Ay inşallah oğlan geliyordur ya
Ay deme öyle eylülde kimyasal olanda kızımdan tek farklı aşırı bel ağrısıyla başlamadaydı
amin canım benim Allah razı olsun hepimizin ortak duamız isteğimiz Allah sağlıcakla oğlumuzu doğurmayı nasip etsin Sanada kolaylıklar versin rabbim sağlıkla kavuşun inşaallah
Canım belki bu ayda sağdan olacaktır benim eylülde tutan soldaydı ama ondan sonrası kimyasal olduğundan ekimde yumurtlama olmadı bu ay Kasım yine solda. Sağda kist olduğu için mi bilmiyorum bu ay yine soldan. İnşaallah Aralık sağdan gelir bende sağdan hamile kalmak istiyorum ama sol olsa bile yine deneme yapacağım nasipse olacaktır Allah’ın izniyle bu gurupta soldan oğlu olan çok oldu bu sene.

Maşaallah canım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun neler denemiştin test hangi aşamadaydı ?
Sağol cnm Allah razı olsun Rabbim sanada ve isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin insAllah vallahi cnm ben adet bitiminde ilişkim.oldu o tuttu büyük ihtimal cnm ovulasyon kullanmadım cnm eşim keçi boynuzu özü içti vitamin e diye vitamin kullandı bende folik asit kullanıyordum ekstra bisey yapmadım ve bir namaz kıldım erkek evlat olması için cnm

A annekaraca M Maviayyy Kızlar doktora gittim bugün çok şükür bebisimiz iyi durumu 16+4gunluk ve Rabbime şükürler olsun hayırlısıyla erkek olacak bebisimiz
Maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Neler yaptınız acaba ayrıntılı yazabilirmisiniz

Maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Neler yaptınız acaba ayrıntılı yazabilirmisiniz
Sağol cnm Allah razı olsun Rabbim sanada tez zamanda hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin insAllah yazdım cnm az once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…