- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.881
Kız benim bu hamilelikte yaşadığım tek fark bel agrisiydi.hamileligin başından beri hep belim ağrıdı. Ay inşallah oğlan geliyordur yaYok cnm vermedim, yarına randevum var, dr a gidecem. Biraz bel ağrım oluyor, İnşallah yolundadır herşey
Canım benim senden de güzel haberler almayı o kadar istiyorum bekliyorum ki. Grup bu ara şenlendi yeni hamileler var R rana20 bir de senden bekliyorum güzel haber. Rabbim inşallah oğlum oluyor dediğiniz günleri göstersin buradaki tüm kardeşlerimle beraberCanım hayırlısı olsun sağlıkla tamamlamak nasip olsun oğluşun sağlıkla gelsin inşaallah
İyiyim kuzum şükür sen nasılsınyarın yumurtlama günüm ama deneme yapmayacağım soğan kürüne devam ediyorum kist tamamen geçsin bu adetle inşaallah aralığa Allah nasip etsin
Fitil zaten çok hızlı temizliyor bence hemen farkediyor etkisi yine doktora gidip kontrol ettirirsin zaten denemeden önce
Canım ben siyah çay bağımlısıyım hep içtim. Eşimde bende et ağırlıklı beslendik.Kizlar merhaba ben burada yazılanları baştan sona okudum. İnşallah ben de erkek bebek istiyorum Rabbimden. Anlamadığım bazinyerler var sorumu cevaplayandan Allah razı olsun.
- siyah çay içmek yasak mi yeşil çay mı olmalı
-vitamin olarak hangi hapları kullandınız
-kullanmak gerekiyor mu.
-kadınında mi ey yemesi gerekiyor
Tesekkurler. Planlama yaptıran var mi bir de ben yaptirdim
Siyah çayın bir sakıncası yok yani öyle mi. Eşim sabah keçiboynuzu özü içiyor akşam dut pekmezi . Emodex kullaniyor bir de. Ama içinde e vitamini yok. E vitamini gerekli mi ben de 1 aydır şaka şu içiyorum. Ama yaptıklarım eksikmiş gibi geliyor. Et ben pek geliyorum ama eşim hemen her gün yiyor ben de mi yemeliyim . Allah razi olsunCanım ben siyah çay bağımlısıyım hep içtim. Eşimde bende et ağırlıklı beslendik.
Eşim e vitamini çinko kullandı.
Sabahları aç karna keçiboynuzu özü bir yemek kaşığı kullandı.
Ph yüksek su (saka su) içtik aylarca.
Ben süt urunlerini tuketmemeye çalıştım.
Oğlu olacak olanlar yazsa daha iyi olur, garanti en azındanKizlar merhaba ben burada yazılanları baştan sona okudum. İnşallah ben de erkek bebek istiyorum Rabbimden. Anlamadığım bazinyerler var sorumu cevaplayandan Allah razı olsun.
-kullanmak gerekiyor mu.
YaaKız benim bu hamilelikte yaşadığım tek fark bel agrisiydi.hamileligin başından beri hep belim ağrıdı. Ay inşallah oğlan geliyordur ya
Yazmışlar zaten sağolsunlar, bizim de yazacağımız günler gelecek miOğlu olacak olanlar yazsa daha iyi olur, garanti en azından. Ama çaya kimse dikkat etmiyor.
ama meyveyi çok sever çok yer hergün et yemeğide yapıyorum çerezide çok severek yer bunlar yetelimi acaba bal da ara sıra yerKızlar benim eşim daha çok üzüm pekmezi seviyor ve yer zar zor keçi boynuzu pekmezi veriyorum.vitamin falan da kulamam diyor
Kızlar benim eşim daha çok üzüm pekmezi seviyor ve yer zar zor keçi boynuzu pekmezi veriyorum.vitamin falan da kulamam diyor
Canim keciboyunuzu özü sprem için daha iyiama meyveyi çok sever çok yer hergün et yemeğide yapıyorum çerezide çok severek yer bunlar yetelimi acaba bal da ara sıra yer
Canim sağ sol işi biraz nasip bence fazla takilma rabbim nasip ettikten sonra her sekilde veriirKizlar ben bu sağ sol yumurta olayına taktım. Ben düzenli regl oluyorum. Gecen ay yumurta sağdaydi. Doktorda sağdan daha rahat tutuyor. Sağdan olması iyi gibisinden bisey dedi. Erkek bebek isteyenler forumunu okuyorum. Sağ yumurta diyen cok. Gecn ay ilk kez takip yaptığım için cesaret edemedim denemeye. Simdide pişmanlığını yasiyorum
Yolundadır canım Allah’ın izniyle kötü düşünme sen sağlıkla gelsin oğlunYok cnm vermedim, yarına randevum var, dr a gidecem. Biraz bel ağrım oluyor, İnşallah yolundadır herşey
Bende iyiyim canim cocuklarla uğraşıyorum okula getir götür işte
Hayirlisi nasil ise öyle olsun cnm insllah hersey gönlünce olur.Senden hamile haberi almayi sonrada oğlum oluyor haberini almayi nasip etsin rabbim
Hoşgeldiniz inşaallah sağlıkla nasip olsun erkek evlatKizlar merhaba ben burada yazılanları baştan sona okudum. İnşallah ben de erkek bebek istiyorum Rabbimden. Anlamadığım bazinyerler var sorumu cevaplayandan Allah razı olsun.
-kullanmak gerekiyor mu.
Ay deme öyle eylülde kimyasal olanda kızımdan tek farklı aşırı bel ağrısıyla başlamadaydıKız benim bu hamilelikte yaşadığım tek fark bel agrisiydi.hamileligin başından beri hep belim ağrıdı. Ay inşallah oğlan geliyordur ya
Canım belki bu ayda sağdan olacaktır benim eylülde tutan soldaydı ama ondan sonrası kimyasal olduğundan ekimde yumurtlama olmadı bu ay Kasım yine solda. Sağda kist olduğu için mi bilmiyorum bu ay yine soldan. İnşaallah Aralık sağdan gelir bende sağdan hamile kalmak istiyorum ama sol olsa bile yine deneme yapacağım nasipse olacaktır Allah’ın izniyle bu gurupta soldan oğlu olan çok oldu bu sene.Kizlar ben bu sağ sol yumurta olayına taktım. Ben düzenli regl oluyorum. Gecen ay yumurta sağdaydi. Doktorda sağdan daha rahat tutuyor. Sağdan olması iyi gibisinden bisey dedi. Erkek bebek isteyenler forumunu okuyorum. Sağ yumurta diyen cok. Gecn ay ilk kez takip yaptığım için cesaret edemedim denemeye. Simdide pişmanlığını yasiyorum
Maşaallah canım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunA annekaraca M Maviayyy Kızlar doktora gittim bugün çok şükür bebisimiz iyi durumu 16+4gunluk ve Rabbime şükürler olsun hayırlısıyla erkek olacak bebisimiz
Sağol cnm Allah razı olsun Rabbim sanada ve isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin insAllahMaşaallah canım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunneler denemiştin test hangi aşamadaydı ?
Maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Neler yaptınız acaba ayrıntılı yazabilirmisinizA annekaraca M Maviayyy Kızlar doktora gittim bugün çok şükür bebisimiz iyi durumu 16+4gunluk ve Rabbime şükürler olsun hayırlısıyla erkek olacak bebisimiz
Sağol cnm Allah razı olsun Rabbim sanada tez zamanda hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin insAllahMaşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Neler yaptınız acaba ayrıntılı yazabilirmisiniz
Sağol cnm Allah razı olsun Rabbim sanada ve isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin insAllahvallahi cnm ben adet bitiminde ilişkim.oldu o tuttu büyük ihtimal cnm ovulasyon kullanmadım cnm eşim keçi boynuzu özü içti vitamin e diye vitamin kullandı bende folik asit kullanıyordum ekstra bisey yapmadım ve bir namaz kıldım erkek evlat olması için cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?