Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
2 2008Yasem Tazeanneeee bu arada hamile kaldırım ay hayit tohumu kullandım sabah akşam birer bardak ictim tahmini yumurtlama zamanı bıraktım yumurtlama günlerinde meryem ana otunu gece uyumadan önce cam sürahiye koydum üstüne 4 bardak su ekledim sabah akşam ben ve eşim birer bardak içtik meryem ana otundan bir parça beze sarıp üstümde taşıdım adetten sonraki ilk cuma günü ezandan önce oturup bir kâğıda bismillahirrahmanirrahim yazıp üstümde taşıdım eşimle birlikte olurkende üstümde taşımam gerekiyordu çoğu zaman yastığın altında yada hemen yanıma indiriyordum

Erkek olması için çok çok dua ettim ve namaz kıldım cnm daha üye olmadan once bir bayan paylaşmıştı onu okudum ve hamile kaldıktan sonra namazı kıldım cnm az önce paylaştım kılınacağı şeklide cnm

Canim keciboyunuzu özü sprem için daha iyi
Vitaminde kullanmak istemiyorsa kabak çekirdeğinde çinko var bol bol yiyebilir kuruyemis olarak findik baden kaju bunlarda iyu olur
Et yemegi hergun yiyorsaniz sikinti olmaz
Kabak çekirdeği ni sever canım fındık badem de aldım bol bol yediriyorum sonrada çok çok dua ediyorum. kendim için herkes için dua çok önemli gönülden dua etmek lazım Allah istiyene verir.

Canım gözün aydın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindim darısı tüm istiyenlere
Çok sağol cnm Allah razı olsun Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin insAllah

@annekaraca M Maviayyy Kızlar doktora gittim bugün çok şükür bebisimiz iyi durumu 16+4gunluk ve Rabbime şükürler olsun hayırlısıyla erkek olacak bebisimiz
Ya cnm çok şükür çok çok sevindim rabbim hayirla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin oğlusunu bu sene erkek senesi bu topikteki tum arkadaslarima ve isteyen tüm kuluna bu sevinci yaşatsın

Eğer erkekse yazacağım bende yaptıklarımı inşallah Rabbim gönlünden geçeni versin canım

Ya cnm çok şükür çok çok sevindim rabbim hayirla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin oğlusunu bu sene erkek senesi bu topikteki tum arkadaslarima ve isteyen tüm kuluna bu sevinci yaşatsın
Amin cnm sağol Allah razı olsun

Kalbi güzelim hiçte unutmaz beni
Amin canım inşallah Rabbimin dileği vakit bende size hayırlı haberler veririm
Expresso kuzum hayırlı olsun çok ama çok sevindim sağlıkla ilerlesin ve oğluşun gelsin inşallah
G Guzel Aslan size de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Hay maşallah yaa bu ara nasılda çoğalıyor hamişlerimiz devamı gelsin inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıkla gönül muradını versin güzel arkadaşlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…