- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.901
Kabak çekirdeği ni sever canım fındık badem de aldımCanim keciboyunuzu özü sprem için daha iyi
Vitaminde kullanmak istemiyorsa kabak çekirdeğinde çinko var bol bol yiyebilir kuruyemis olarak findik baden kaju bunlarda iyu olur
Et yemegi hergun yiyorsaniz sikinti olmaz
Canım gözün aydın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindim@annekaraca M Maviayyy Kızlar doktora gittim bugün çok şükür bebisimiz iyi durumu 16+4gunluk ve Rabbime şükürler olsun hayırlısıyla erkek olacak bebisimiz
Maşallah cnm, çok sevindim, darısı başımıza@annekaraca M Maviayyy Kızlar doktora gittim bugün çok şükür bebisimiz iyi durumu 16+4gunluk ve Rabbime şükürler olsun hayırlısıyla erkek olacak bebisimiz
Çok sağol cnm Allah razı olsunCanım gözün aydın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindimdarısı tüm istiyenlere
Amin cnm benim insAllahMaşallah cnm, çok sevindim, darısı başımıza
Ya cnm çok şükür çok çok sevindim@annekaraca M Maviayyy Kızlar doktora gittim bugün çok şükür bebisimiz iyi durumu 16+4gunluk ve Rabbime şükürler olsun hayırlısıyla erkek olacak bebisimiz
Canim ya bende her namazimin arkasindan
Ben biliyorum cnm o duayı, okudum da. Rabb’im hayırlısıyla nasip etsinAmin cnm benim insAllahbir namaz paylaştım az önce onu uygula istersen cnm
Canim doktora gidecektin gittin mi?Ben biliyorum cnm o duayı, okudum da. Rabb’im hayırlısıyla nasip etsin. Tekrar tebrikler, sağlıkla kucağına al İnşallah
Eğer erkekse yazacağım bende yaptıklarımı inşallah Rabbim gönlünden geçeni versin canımKizlar merhaba ben burada yazılanları baştan sona okudum. İnşallah ben de erkek bebek istiyorum Rabbimden. Anlamadığım bazinyerler var sorumu cevaplayandan Allah razı olsun.
- siyah çay içmek yasak mi yeşil çay mı olmalı
-vitamin olarak hangi hapları kullandınız
-kullanmak gerekiyor mu.
-kadınında mi ey yemesi gerekiyor
Tesekkurler. Planlama yaptıran var mi bir de ben yaptirdim
Amin cnm sağol Allah razı olsunYa cnm çok şükür çok çok sevindimrabbim hayirla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin oğlusunu bu sene erkek senesi bu topikteki tum arkadaslarima ve isteyen tüm kuluna bu sevinci yaşatsın
Sağol cnm Allah razı olsun inşallah 1,5 ay sonra sende bize müjde verirsinBen biliyorum cnm o duayı, okudum da. Rabb’im hayırlısıyla nasip etsin. Tekrar tebrikler, sağlıkla kucağına al İnşallah
Canim çok ama çok sevindim Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu@annekaraca M Maviayyy Kızlar doktora gittim bugün çok şükür bebisimiz iyi durumu 16+4gunluk ve Rabbime şükürler olsun hayırlısıyla erkek olacak bebisimiz
Aynen öyle cnm çok iyi yapmissinCanim ya bende her namazimin arkasindan
ayet-el kursiyi okumuştumdemmeki erkek bebis icinmiş
Amin cnm inşallah tez zamandaCanim çok ama çok sevindim Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu
Amin cnm, Allah senden de razı olsun. Ben hemen öğrenmeyecem cinsiyeti. 6. Aya kadar beklemeyi düşünüyorum.Sağol cnm Allah razı olsun inşallah 1,5 ay sonra sende bize müjde verirsin
Yarın randevum cnm. İnşallah kese görünürCanim doktora gidecektin gittin mi?
Kalbi güzelim hiçte unutmaz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?