- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.921
Ayyy canımmmm çok şükür Rabbime nasıl sevindim anlatamam sağlıkla gelsin oğluşun annesiA annekaraca M Maviayyy Kızlar doktora gittim bugün çok şükür bebisimiz iyi durumu 16+4gunluk ve Rabbime şükürler olsun hayırlısıyla erkek olacak bebisimiz
Vuhuuuu haberin güzelliğine bak. Ay nasıl sevindim.A annekaraca M Maviayyy Kızlar doktora gittim bugün çok şükür bebisimiz iyi durumu 16+4gunluk ve Rabbime şükürler olsun hayırlısıyla erkek olacak bebisimiz
Amin canım benim Allah razı olsunSağol cnm Allah razı olsun Rabbim sanada ve isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin insAllahvallahi cnm ben adet bitiminde ilişkim.oldu o tuttu büyük ihtimal cnm ovulasyon kullanmadım cnm eşim keçi boynuzu özü içti vitamin e diye vitamin kullandı bende folik asit kullanıyordum ekstra bisey yapmadım ve bir namaz kıldım erkek evlat olması için cnm
Biliyorum kuzum bende bunu çok sağ ol
Bu otlar aktarda mevcut dimi kuzum@2008YasemTazeanneeee bu arada hamile kaldırım ay hayit tohumu kullandım sabah akşam birer bardak ictim tahmini yumurtlama zamanı bıraktım yumurtlama günlerinde meryem ana otunu gece uyumadan önce cam sürahiye koydum üstüne 4 bardak su ekledim sabah akşam ben ve eşim birer bardak içtik meryem ana otundan bir parça beze sarıp üstümde taşıdım adetten sonraki ilk cuma günü ezandan önce oturup bir kâğıda bismillahirrahmanirrahim yazıp üstümde taşıdım eşimle birlikte olurkende üstümde taşımam gerekiyordu çoğu zaman yastığın altında yada hemen yanıma indiriyordum
Erkek olması için çok çok dua ettim ve namaz kıldım cnm daha üye olmadan once bir bayan paylaşmıştı onu okudum ve hamile kaldıktan sonra namazı kıldım cnm az önce paylaştım kılınacağı şeklide cnm
Kalbi güzelim hiçte unutmaz beni
Amin canım inşallah Rabbimin dileği vakit bende size hayırlı haberler veririm
Expresso kuzum hayırlı olsun çok ama çok sevindim sağlıkla ilerlesin ve oğluşun gelsin inşallah
G Guzel Aslan size de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Hay maşallah yaa bu ara nasılda çoğalıyor hamişlerimiz devamı gelsin inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıkla gönül muradını versin güzel arkadaşlarım benim
Hayirla güzel haberle gelirsin cnm inşllahYarın randevum cnm. İnşallah kese görünür.
Öyle cnm en iyisi valla bende 2 aylıkken gittim ilk ikinci gidişimde bu oldu cnm bundada 4 aylikAmin cnm, Allah senden de razı olsun. Ben hemen öğrenmeyecem cinsiyeti. 6. Aya kadar beklemeyi düşünüyorum.
Valla cnm açık söylemek gerekirse biz şu zaman ilişki olsun falan demiyorduk eşim.ne zaman istese istesek birliktelik oluyordu cnm ama ilk adetim.birgun geçmişti test yaptım hemen anında koyu pembe ikinci çizgi cıktı o yüzden adet bittikten hem3n sonra hamile kalmışımdır diye düşünüyorum cnmAmin canım benim Allah razı olsunYumurtlama zamanlarında hiç mi ilişki olmadı canım sadece adet bitimi mi oldu?
Biliyorum kuzum bende bunu çok sağ olRabbim dualarımızı kabul etsin hayırla sağlıkla erkek evlat nasip etsin.
Bu otlar aktarda mevcut dimi kuzum
Amin canım amin cümlemize nasip olsun sağlıkla
Canım çok sağol Rabbim hepimize nasip etsin inşallah oğlumuz oluyor sevincini isteyen dileyen herkese yaşatsınKalbi güzelim hiçte unutmaz beni
Expresso kuzum hayırlı olsun çok ama çok sevindim sağlıkla ilerlesin ve oğluşun gelsin inşallah
G Guzel Aslan size de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Hay maşallah yaa bu ara nasılda çoğalıyor hamişlerimiz devamı gelsin inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıkla gönül muradını versin güzel arkadaşlarım benim
Allah razı olsun cnm hep.dualarimdasiniz cnm Rabbim tez zamanda istey3n herkese öncelikle hamile kalmalarını sonrada erkek evlat müjdesi verm3yi nasip etsin cnmAyyy canımmmm çok şükür Rabbime nasıl sevindim anlatamam sağlıkla gelsin oğluşun annesi
Dualarında bizleri de unutma inşallah
Sağol cnm benim Allah razı olsunVuhuuuu haberin güzelliğine bak. Ay nasıl sevindim.Hadi gözün aydın canım sağlıcakla gelsin oğlun. İnsan ilk başta inanamıyor dimi
Hadi hayırlı guzel haberlerle gel insAllah cnm benimYarın randevum cnm. İnşallah kese görünür.
Cnm benim, çok teşekkürler, grubun bu mutluluğu hep olsun. Sen de İnşallah en yakın zamanda müjdeli haberlerle gelirsinKalbi güzelim hiçte unutmaz beni
Çok teşekkürler cnm benim, AminHadi hayırlı guzel haberlerle gel insAllah cnm benim
Ayyyy maşşallahhh inanın çooook sevindim gözlerim doldu inanın rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyuA annekaraca M Maviayyy Kızlar doktora gittim bugün çok şükür bebisimiz iyi durumu 16+4gunluk ve Rabbime şükürler olsun hayırlısıyla erkek olacak bebisimiz
Ayyyy maşşallahhh inanın çooook sevindim gözlerim doldu inanın rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu
Sırada sen varsın kuzu az kaldı inşallahAmin canım benim Allah razı olsunYumurtlama zamanlarında hiç mi ilişki olmadı canım sadece adet bitimi mi oldu?
Biliyorum kuzum bende bunu çok sağ olRabbim dualarımızı kabul etsin hayırla sağlıkla erkek evlat nasip etsin.
Bu otlar aktarda mevcut dimi kuzum
Amin canım amin cümlemize nasip olsun sağlıkla
Amin canım benim Rabbim gönül muratlarımızı ömrümüze nasip etsin inşallahCanım çok sağol Rabbim hepimize nasip etsin inşallah oğlumuz oluyor sevincini isteyen dileyen herkese yaşatsın
Aminnn Aminnnn AminnnnnAllah razı olsun cnm hep.dualarimdasiniz cnm Rabbim tez zamanda istey3n herkese öncelikle hamile kalmalarını sonrada erkek evlat müjdesi verm3yi nasip etsin cnm
Aminnn canım benim o günleri de birlikte görürüz inşallahCnm benim, çok teşekkürler, grubun bu mutluluğu hep olsun. Sen de İnşallah en yakın zamanda müjdeli haberlerle gelirsin
Amin cnm inşallahSırada sen varsın kuzu az kaldı inşallah
Amin canım benim Rabbim gönül muratlarımızı ömrümüze nasip etsin inşallah
Aminnn Aminnnn Aminnnnn
Dua eden dillerine yüreğine sağlık canım benim Rabbim duysun sesimizi
Aminnn canım benim o günleri de birlikte görürüz inşallah
Sen nasılsın cnm?Ayyyy maşşallahhh inanın çooook sevindim gözlerim doldu inanın rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu
Bence sizin takviyeler de güzel. Zaten herşeye harfiyen uymak çok zor illaki kaçamak yapılıyor. Ben arada sütlü tatlı falan yemiştim. Muz ye hergun potasyum sodyum önemli. Biraz tuzlu yemek lazımSiyah çayın bir sakıncası yok yani öyle mi. Eşim sabah keçiboynuzu özü içiyor akşam dut pekmezi . Emodex kullaniyor bir de. Ama içinde e vitamini yok. E vitamini gerekli mi ben de 1 aydır şaka şu içiyorum. Ama yaptıklarım eksikmiş gibi geliyor. Et ben pek geliyorum ama eşim hemen her gün yiyor ben de mi yemeliyim . Allah razi olsun
Yok canım vermedi ilaç falanYaaİnşallah cnm. Biraz yorulsam hemen ağrıyor, dr a gidince soracam. Sana ilaç filan vermedi değil mi bunun için?
Amiin canimm benim Allah razı olsunYolundadır canım Allah’ın izniyle kötü düşünme sen sağlıkla gelsin oğlun
amin bitanem Allah razı olsun sanada kolaylıklar versin rabbim sağlıkla kucağınıza alın inşaallah
Hoşgeldiniz inşaallah sağlıkla nasip olsun erkek evlatplanlama yaptırdım bende.
Ay deme öyle eylülde kimyasal olanda kızımdan tek farklı aşırı bel ağrısıyla başlamadaydı
amin canım benim Allah razı olsun hepimizin ortak duamız isteğimiz Allah sağlıcakla oğlumuzu doğurmayı nasip etsin Sanada kolaylıklar versin rabbim sağlıkla kavuşun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?