Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
A annekaraca M Maviayyy Kızlar doktora gittim bugün çok şükür bebisimiz iyi durumu 16+4gunluk ve Rabbime şükürler olsun hayırlısıyla erkek olacak bebisimiz
Ayyy canımmmm çok şükür Rabbime nasıl sevindim anlatamam sağlıkla gelsin oğluşun annesi
Dualarında bizleri de unutma inşallah

A annekaraca M Maviayyy Kızlar doktora gittim bugün çok şükür bebisimiz iyi durumu 16+4gunluk ve Rabbime şükürler olsun hayırlısıyla erkek olacak bebisimiz
Vuhuuuu haberin güzelliğine bak. Ay nasıl sevindim. Hadi gözün aydın canım sağlıcakla gelsin oğlun. İnsan ilk başta inanamıyor dimi

Amin canım benim Allah razı olsun Yumurtlama zamanlarında hiç mi ilişki olmadı canım sadece adet bitimi mi oldu?
Biliyorum kuzum bende bunu çok sağ ol Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırla sağlıkla erkek evlat nasip etsin.
Bu otlar aktarda mevcut dimi kuzum

Amin canım amin cümlemize nasip olsun sağlıkla

Amin cnm, Allah senden de razı olsun. Ben hemen öğrenmeyecem cinsiyeti. 6. Aya kadar beklemeyi düşünüyorum.
Öyle cnm en iyisi valla bende 2 aylıkken gittim ilk ikinci gidişimde bu oldu cnm bundada 4 aylikRabbim gönlüne göre versin cnm

Valla cnm açık söylemek gerekirse biz şu zaman ilişki olsun falan demiyorduk eşim.ne zaman istese istesek birliktelik oluyordu cnm ama ilk adetim.birgun geçmişti test yaptım hemen anında koyu pembe ikinci çizgi cıktı o yüzden adet bittikten hem3n sonra hamile kalmışımdır diye düşünüyorum cnm evet cnm aktarsa var onlar

Canım çok sağol Rabbim hepimize nasip etsin inşallah oğlumuz oluyor sevincini isteyen dileyen herkese yaşatsın

Ayyy canımmmm çok şükür Rabbime nasıl sevindim anlatamam sağlıkla gelsin oğluşun annesi
Dualarında bizleri de unutma inşallah
Allah razı olsun cnm hep.dualarimdasiniz cnm Rabbim tez zamanda istey3n herkese öncelikle hamile kalmalarını sonrada erkek evlat müjdesi verm3yi nasip etsin cnm

Vuhuuuu haberin güzelliğine bak. Ay nasıl sevindim. Hadi gözün aydın canım sağlıcakla gelsin oğlun. İnsan ilk başta inanamıyor dimi
Sağol cnm benim Allah razı olsun vallahi hep içimde erkek olacakmış gibi his vardı en başından beri çok dua ettim namazlar kıldım çok şükür Rabbim.karsiliksiz bırakmadı Rabbim.isteywn herkese nasip etsin insAllah doktorada dedim.hocam 3 kizim var doktor guldu bu haber mujde oldu desene hayirli olsun diye soyledi

Allah hepinizden razı olsun kizlar erkek bebislere hamile olan anneler insAllah ogluslrinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin Rabbim , yeni hamile olan anneler Rabbim.oglusum oluyor diye müjde vermenizi nasip etsin Rabbim, hamile olmak için çabalayan arkadaşlarım Rabbim sizinde tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla hamile kalabilmenizi ve hayırlısıyla oglusumoluyor müjdesini verebilmenizi nasip etsin RabbimVallahi gönülden dua ediyorum Rabbim.hepimizin yar ve yardımcımız olsun

Cnm benim, çok teşekkürler, grubun bu mutluluğu hep olsun. Sen de İnşallah en yakın zamanda müjdeli haberlerle gelirsin

Amin inşallah cnm benim Allah razı olsun herkese dua ediyorum Rabbim tez vakitte isteyen herkese tattirsin bu duyguyu
Ayyyy maşşallahhh inanın çooook sevindim gözlerim doldu inanın rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu

Sırada sen varsın kuzu az kaldı inşallah
Canım çok sağol Rabbim hepimize nasip etsin inşallah oğlumuz oluyor sevincini isteyen dileyen herkese yaşatsın
Amin canım benim Rabbim gönül muratlarımızı ömrümüze nasip etsin inşallah
Allah razı olsun cnm hep.dualarimdasiniz cnm Rabbim tez zamanda istey3n herkese öncelikle hamile kalmalarını sonrada erkek evlat müjdesi verm3yi nasip etsin cnm
Aminnn Aminnnn Aminnnnn
Dua eden dillerine yüreğine sağlık canım benim Rabbim duysun sesimizi
Cnm benim, çok teşekkürler, grubun bu mutluluğu hep olsun. Sen de İnşallah en yakın zamanda müjdeli haberlerle gelirsin
Aminnn canım benim o günleri de birlikte görürüz inşallah

Amin cnm inşallah

Bence sizin takviyeler de güzel. Zaten herşeye harfiyen uymak çok zor illaki kaçamak yapılıyor. Ben arada sütlü tatlı falan yemiştim. Muz ye hergun potasyum sodyum önemli. Biraz tuzlu yemek lazım

Yaaİnşallah cnm. Biraz yorulsam hemen ağrıyor, dr a gidince soracam. Sana ilaç filan vermedi değil mi bunun için?
Yok canım vermedi ilaç falan
Amiin canimm benim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…