- 30 Eylül 2021
- 535
- 476
- 23
- 39
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.941
Çok şükür canım adet bitti başlayayımmı teste yoksa aramı vereyim kararsız kaldım ocakta düşünüyordum ama bi yandanda diyorum zaten olmuyo neyi bekliyorum ki iki üç gündür çörek otu bal tarçın yapıyorum yumurtalıklarım ağrıyo bu kadar çabukmu etkisi oldu bende anlamadım vallaSen nasılsın cnm?
Bu namaz nasıl kılınıyor bilen yazabilirmiAmin canım benim Allah razı olsunYumurtlama zamanlarında hiç mi ilişki olmadı canım sadece adet bitimi mi oldu?
Biliyorum kuzum bende bunu çok sağ olRabbim dualarımızı kabul etsin hayırla sağlıkla erkek evlat nasip etsin.
Bu otlar aktarda mevcut dimi kuzum
Amin canım amin cümlemize nasip olsun sağlıkla
Normal karbonat mideye ağır gelebiliyor. İngiliz karbonatı daha iyi. Ama yoksa normali de olur tabiKızlar funda markası karbonat var evde bu olurmu acaba içmek için
Ben bu ay tutturmasaydım, bir ay ara verecektim. Sma sen bilirsin tabi. Kendini hazır hissediyosan bekleme. Bal çörekotunu ben yapmadım ama çok iyi diyorlar hamilelik için.Çok şükür canım adet bitti başlayayımmı teste yoksa aramı vereyim kararsız kaldım ocakta düşünüyordum ama bi yandanda diyorum zaten olmuyo neyi bekliyorum ki iki üç gündür çörek otu bal tarçın yapıyorum yumurtalıklarım ağrıyo bu kadar çabukmu etkisi oldu bende anlamadım valla
Ben hacet namazi ve normal namazlarimiin arkasina okuyordumBu namaz nasıl kılınıyor bilen yazabilirmi
Canım niyet ettim Allah rızası için namaz kılmaya deyip 2 rekat kılıp bitince sonunda Ayetel kürsi okuyorsun sonrada hayırlı sağlıklı erkek evlat için dua ediyorsun canım öyle yazmış. Normal hacet namazı ve farz namazlarımın arkasındanda okurum bende hep Ayetel kürsi. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.Bu namaz nasıl kılınıyor bilen yazabilirmi
Amin hepimizin inşallah. Şuan hamile misinizEğer erkekse yazacağım bende yaptıklarımı inşallah Rabbim gönlünden geçeni versin canım
Evet canım hamileyim inşallah Rabbim gönlümüzden geçeni kucağımıza da verirAmin hepimizin inşallah. Şuan hamile misiniz
anladım canım dün almayı unuttum eczanelerde var dimi İngiliz karbonatıNormal karbonat mideye ağır gelebiliyor. İngiliz karbonatı daha iyi. Ama yoksa normali de olur tabi
Amin inşallah sağol canımCanım niyet ettim Allah rızası için namaz kılmaya deyip 2 rekat kılıp bitince sonunda Ayetel kürsi okuyorsun sonrada hayırlı sağlıklı erkek evlat için dua ediyorsun canım öyle yazmış. Normal hacet namazı ve farz namazlarımın arkasındanda okurum bende hep Ayetel kürsi. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.
Karbonatlı su gün de bir bardak yeterli mi kızlar?anladım canım dün almayı unuttum eczanelerde var dimi İngiliz karbonatı
Döneme yapacaktı L Lilarengim1 onun yazdıklarını çok önemsiyorum bende not almıştım hep ama bir süredir yazmıyorKızlar L Lilarengim1 arkadaşımızda hiç ses çıkmıyor haberleri olan varmı.bildiğim kadarıyla bu sayfayı o açmış inşallah iyidir.oda erkek bebek çok istiyordu eski yazılarından biliyorum inşallah Rabbim onada nasip eder
Hadi hayirli haberlerle inşallah canımYarın randevum cnm. İnşallah kese görünür.
Ben de merak ediyorum L Lilarengim1 u. Diyet yapıyordu ama ne yaptı acaba?Kızlar L Lilarengim1 arkadaşımızda hiç ses çıkmıyor haberleri olan varmı.bildiğim kadarıyla bu sayfayı o açmış inşallah iyidir.oda erkek bebek çok istiyordu eski yazılarından biliyorum inşallah Rabbim onada nasip eder
İnşallah herşey yolundadır cnm. Hayırlı haberlerle geliriz.Hadi hayirli haberlerle inşallah canımBenim de randevum var bende kalp atışını duyarım inşallah birde şu sabah pembe kan gelmeye devam ediyor bakalim neler olacak yarın
Var,ben eczaneden almıştımanladım canım dün almayı unuttum eczanelerde var dimi İngiliz karbonatı
Canım senin randevun bugün dü dimi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımBen de merak ediyorum L Lilarengim1 u. Diyet yapıyordu ama ne yaptı acaba?
Evet cnm, çok teşekkürler, AminCanım senin randevun bugün dü dimi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?