- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.981
Ayyy Hadi inşallah. Lekeler içinde düşük tehlikesi dedi progestan verdi .dinlen dedi .bugün böyle bir sancı vuruyor geçiyor düşecek diye korku oluyor içimde ama bakalım.ya nasipHadi gozun aydin canim insllah kalp atisinida duymayı nasip etsin rabbim
Gozun aydin cnm masallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Benimkide usg ortadaydi ramziye gore erkekti cnm insllah seninkide ortada bebis
Sen birde ikra meyraya at o daha tercubeli
Kanama filan görünmediyse sıkma canını, bol bol dinlen.Ayyy Hadi inşallah. Lekeler içinde düşük tehlikesi dedi progestan verdi .dinlen dedi .bugün böyle bir sancı vuruyor geçiyor düşecek diye korku oluyor içimde ama bakalım.ya nasip
YaaaSana da hayırlı olsun canım, hayırlı sağlıklı erkek evlattir inşallah.Bir aksilik olmazsa pespese doğuracağız inşallah ogullarimiz olur
Sagol canim inşallah Rabbım hepimize erkek evlat sevincinide yaşatsın inşallahSelametle kucağına alırsın inşallah canım
Kanama değil canım pembe leke sabahları oluyor . bugün olmadı bilmiyorum belki gelmezKanama filan görünmediyse sıkma canını, bol bol dinlen.
Rahim içini diyorum, orada kanama görmediyse, Allah’ın izniyle bir sıkıntı yokturKanama değil canım pembe leke sabahları oluyor . bugün olmadı bilmiyorum belki gelmez
Hee yok canim bebek oluşmuş bak kalbini dinle dedi dinletti herhangi bir sıkıntı görünmüyor dedi ama dinlen dedi o kadarRahim içini diyorum, orada kanama görmediyse, Allah’ın izniyle bir sıkıntı yoktur
Çok şükür canım inşallah böyle devam eder.Hee yok canim bebek oluşmuş bak kalbini dinle dedi dinletti herhangi bir sıkıntı görünmüyor dedi ama dinlen dedi o kadar
Canim progestan iyi gelecektir insllah bol bol dinlen yorucu iş yapma benim kese etrafinda kanamam vardi o yuzden kanamam oluyordu dinlene dinlene gecti cok şükür cnm korkma B Beybipattis arkadasimda bende yaşadık sukur gecti seninde geçecektirAyyy Hadi inşallah. Lekeler içinde düşük tehlikesi dedi progestan verdi .dinlen dedi .bugün böyle bir sancı vuruyor geçiyor düşecek diye korku oluyor içimde ama bakalım.ya nasip
Tamam canım dinleneyim bakalim inşallah geçerCanim progestan iyi gelecektir insllah bol bol dinlen yorucu iş yapma benim kese etrafinda kanamam vardi o yuzden kanamam oluyordu dinlene dinlene gecti cok şükür cnm korkma B Beybipattis arkadasimda bende yaşadık sukur gecti seninde geçecektir
Hayırlısı olsun kızlar tekrardan çok sevindim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunGittim Canim kalp atışını duyduk çok şükür progestan verdi
Evet canım bakıyorlar benim kızımda adet geçtikten iki gün sonra 29du sağlıkla doğdu çok şükürKızlar çok teşekkür ederim. Haftaspnu acilden hastaneye giriş yapsam beta ya bakarlar herhalde değil mi? Değerlerin 2 gün sonra 2 kat mı artması gerekti?
Hadi inşallah canım ya valla kalkıp namaz kılıp dua edeceğim simdi öyle deyince içime bir his geldiHayırlısı olsun kızlar tekrardan çok sevindim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsuncanım bebeğin kesin erkek dahada emin oldum bu ugsden sonra şimdiden bence isim düşün
Canım ayıldım bayıldım midem bulaniyor başım dönüyor gebelikten şüpheleniyorum ama bilmiyorum falan dersen bakarlar yoksa kimse oralı olmuyor acil olduğu içinKızlar çok teşekkür ederim. Haftaspnu acilden hastaneye giriş yapsam beta ya bakarlar herhalde değil mi? Değerlerin 2 gün sonra 2 kat mı artması gerekti?
Hadi inşallah canım ya valla kalkıp namaz kılıp dua edeceğim simdi öyle deyince içime bir his geldihepinize dua edeceğim hamile olanlara olmak isteyenlere doğumu olacaklara hepimize Rabbım hayırlı sağlıklı imanlı erkek evlatlarımızı kucagimiza almayı birbirimize mujdelemeyi nasip etsin inşallah
Anladım canım tamamdır böyle söyleyeceğim. Bu arada ben usg den anlamıyorum. Ama inş hepimiz gönlümüzdekine sağlıkla ulaşırız. Bana da dua et canım. bir oğul da benim olsun. Sağlıklı hayırlısından.Canım ayıldım bayıldım midem bulaniyor başım dönüyor gebelikten şüpheleniyorum ama bilmiyorum falan dersen bakarlar yoksa kimse oralı olmuyor acil olduğu için
MaşallahHee yok canim bebek oluşmuş bak kalbini dinle dedi dinletti herhangi bir sıkıntı görünmüyor dedi ama dinlen dedi o kadar
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda senin de olur. seninle Ocak Şubat zamanı yumurtlamayı birlikte beklemiştik. Ben gebelik öncesi doktora gittim. kürtajdan fln bahsettim. Baktı bir şey yok. Gayet temiz gebe kalabilirsin dedi. Eşin sigara içiyor mu dedi. Evet dedim. Yaşım 38 olduğu için yumurta rezervim varmış ama sağlıklı kaliteli mi bilemeyiz eğer sağlıklı bir sperm gelmezse de böyle düşükler olabiliyor dedi. Eşime promen k ve bana prowomen önerdi. Ben de adetten başlatıp yumurtlama zamanına kadar içtim Eşimle. pik, ultra pik ve çatlamayı değerlendirdik. Önceki ay sadece çatlamayı değerlendirmiştik olmamıştı. Düşük yaptığımda da sadece çatlamaydı. Ben de bu sefer pikleri de değerlendirmek istedim. Ama çatlamada olandan sonra ağrılarım oldu. Bir gün fln sürdü.Evet canım bakıyorlar benim kızımda adet geçtikten iki gün sonra 29du sağlıkla doğdu çok şükürEylüldede kimyasal geçirdim ondada adete 2 gün kala 42ydi. Değerin sayısından ziyade iki günde ikiye katlanması çok önemliymiş doktor hep bunu vurgulamıştı. Kızımda hızla yükselmişti kimyasalda 300den fazla olmamıştı. İnşaallah sağlıklı hamileliktir gönlündeki nasip olsun bende hatırlıyorum seni eskilerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?