Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kizlar mrb bisey danışmak istiyorum sizlere. Ovulasyon testi ilk pik yaptıktan 14 gun sonra mi adet oluruz yoksa catladikdan 14 gun sonra mi

Kızlar selam. Bu yıl içerisinde bir düşük yaptıktan sonra geri döndüm gruba. Bugün reglime 2 gün fln varken hcg değerimi ölçtürdüm ve 13,3 çıktı. Nasıl sizce?

Kızlar selam. Bu yıl içerisinde bir düşük yaptıktan sonra geri döndüm gruba. Bugün reglime 2 gün fln varken hcg değerimi ölçtürdüm ve 13,3 çıktı. Nasıl sizce?
Canım hayırlı olsun hatırladım seni tekrar hayırlı olsun hamişliğin geç döllenme olmuş olabilir önemli olan 2 günde bir artış göstermesi bence sorun yok

Hayirli olsun canim arka arkaya bir çok hamiş olduk grup hareketlendi

Hayirli olsun cnm 2 günde değer artiyor mu ona bakmak lazim
R rana20 Dediği gibi gec dollenmiste olabilir deger artisi önemli

Ben gittim, minicik bir kesem varmış. 4+2 çok küçük daha. Çok şükür diyelim. K kbryummy sen naptın
Hadi gozun aydin canim insllah kalp atisinida duymayı nasip etsin rabbim
Gittim Canim kalp atışını duyduk çok şükür progestan verdi
Gozun aydin cnm masallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Benimkide usg ortadaydi ramziye gore erkekti cnm insllah seninkide ortada bebis
Sen birde ikra meyraya at o daha tercubeli

Bende erkek bebek için ovulasyın testi kullanıp hamile kaldım.şuan 6 haftalığım ve göğüslerim çok şişip hassaslaştı.kız bebek belirtisi diyorlar genelde .bir kesinliği var mı acaba ...

Bende erkek bebek için ovulasyın testi kullanıp hamile kaldım.şuan 6 haftalığım ve göğüslerim çok şişip hassaslaştı.kız bebek belirtisi diyorlar genelde .bir kesinliği var mı acaba ...
Bence hic alakasi yok cnm benimde göğüslerime el vuramiyordum oğlum olacak inşllah Allahin izniyle

Maşallah canım bende kalp sesini dinledim çok şükür. Remziye göre anlıyorsan bak canım usg attım
Çok sevindim cnm, hiç anlamıyorum ben.

Canım tekrardan hayırlı olsun selametle kucağına alırsın inşallah
Çok sağol cnm Amin

Amin cnm çok sağol
Rabbim hayırlısıyla kucaklarimiza almayı da nasip etsin canım
Sağol cnm, yolun başındayız daha

Ben gittim, minicik bir kesem varmış. 4+2 çok küçük daha. Çok şükür diyelim. K kbryummy sen naptın
Sana da hayırlı olsun canım, hayırlı sağlıklı erkek evlattir inşallah.Bir aksilik olmazsa pespese doğuracağız inşallah ogullarimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…