- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #7.961
Hadi hayirli haberlerle inşallah canımBenim de randevum var bende kalp atışını duyarım inşallah birde şu sabah pembe kan gelmeye devam ediyor bakalim neler olacak yarın
Kizlar gittiniz mi kontroleEvet cnm, çok teşekkürler, Amin
Çatlama olduktan 14 gün sonra regl başlar genelde canımKizlar mrb bisey danışmak istiyorum sizlere. Ovulasyon testi ilk pik yaptıktan 14 gun sonra mi adet oluruz yoksa catladikdan 14 gun sonra mi
Canım hayırlı olsun hatırladım seni tekrar hayırlı olsun hamişliğinKızlar selam. Bu yıl içerisinde bir düşük yaptıktan sonra geri döndüm gruba. Bugün reglime 2 gün fln varken hcg değerimi ölçtürdüm ve 13,3 çıktı. Nasıl sizce?
Hayirli olsun canim arka arkaya bir çok hamiş olduk grup hareketlendiKızlar selam. Bu yıl içerisinde bir düşük yaptıktan sonra geri döndüm gruba. Bugün reglime 2 gün fln varken hcg değerimi ölçtürdüm ve 13,3 çıktı. Nasıl sizce?
Gittim Canim kalp atışını duyduk çok şükür progestan verdiKizlar gittiniz mi kontrole
Maşallah canım bende kalp sesini dinledim çok şükür. Remziye göre anlıyorsan bak canım usg attım
Canım tekrardan hayırlı olsun selametle kucağına alırsın inşallah
Hadi gozun aydin canim insllah kalp atisinida duymayı nasip etsin rabbim
Gozun aydin cnm masallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimGittim Canim kalp atışını duyduk çok şükür progestan verdi
Bence hic alakasi yok cnm benimde göğüslerime el vuramiyordum oğlum olacak inşllah Allahin izniyleBende erkek bebek için ovulasyın testi kullanıp hamile kaldım.şuan 6 haftalığım ve göğüslerim çok şişip hassaslaştı.kız bebek belirtisi diyorlar genelde .bir kesinliği var mı acaba ...
Rabbim hayırlısıyla kucaklarimiza almayı da nasip etsin canım
Selametle kucağına alırsın inşallah canımGittim Canim kalp atışını duyduk çok şükür progestan verdi
Çok sevindim cnm, hiç anlamıyorum ben.Maşallah canım bende kalp sesini dinledim çok şükür. Remziye göre anlıyorsan bak canım usg attım
Amin cnm çok sağolHadi gozun aydin canim insllah kalp atisinida duymayı nasip etsin rabbim
Gozun aydin cnm masallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Benimkide usg ortadaydi ramziye gore erkekti cnm insllah seninkide ortada bebis
Sen birde ikra meyraya at o daha tercubeli
Sağol cnm, yolun başındayız dahaRabbim hayırlısıyla kucaklarimiza almayı da nasip etsin canım
Sana da hayırlı olsun canım, hayırlı sağlıklı erkek evlattir inşallah.Bir aksilik olmazsa pespese doğuracağız inşallah ogullarimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?