- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.001
Teşekkür ederim canım. Senin gebeliğin ilk zamanı göğüs ağrın fln olmuşmuydu?Hayirli olsun cnm 2 günde değer artiyor mu ona bakmak lazim
@rana20 Dediği gibi gec dollenmiste olabilir deger artisi önemli
Teşekkür ederim canım Benim. Allah hepimize sağlıkla gönlümüzdekini versin.Canım hayırlı olsun hatırladım seni tekrar hayırlı olsun hamişliğingeç döllenme olmuş olabilir önemli olan 2 günde bir artış göstermesi bence sorun yok
Cnm ilk böyle sızlama gibi bir agri vardi sonra adet günüm gecince el vuramiyordum üstüne dahi yatamiyordumTeşekkür ederim canım. Senin gebeliğin ilk zamanı göğüs ağrın fln olmuşmuydu?
Valla ben cinsiyetini henüz bilmiyorum canım ama ilk haftalar bende göğüslerime dokunamadim çok ağrıdı sızladıMaşallahcanım. Senin ilk beta kaç çıkmıştı? Ne zaman baktırmıştın? Bir de ilk belirtilerin neler olmuştu? Benim adete 1-2 gün varken 13 çıktı. Kızımda gögüsKerim çok belirgin olmuştu, şiştiler ve uçlarI özellikle aşırı şiş ve acır haldeydi. Bunda ucunda kabuklnma oldu çok hafif bir de sırttab doğru gögüs yanında altında ağrılar oldu. O da hergün devam etmedi. aralıklı olarak ağrıdı. Çok şişmedi. rahimde kasılmalar oldu. adet olacak gibi bacaklarımda ağrı oldu. Çabuk yorulma oldu. Sırt ağrısı oluyor biraz da. Erkek anneleri nelerdi ilk gebelikteki belirtileriniz? Rica etsem yazabilir misiniz?
Benim 2 kızım bir oğlum var.çok farklı geçmedi hamilelikleri.sadece çok ayak üşümelerim olurdu.ilşkinin üstünden 10 .gün beta hcg 20 çıkmıştı.şimdiki hamileliğimde göğüslerim feci ağrıyor hassas taş gibi olmuş.12 .gün beta hcg 70 çokmıştı.ve bulantı iştahsızlık birde ağzımda geçmeyen bir acımsı tat var.Maşallahcanım. Senin ilk beta kaç çıkmıştı? Ne zaman baktırmıştın? Bir de ilk belirtilerin neler olmuştu? Benim adete 1-2 gün varken 13 çıktı. Kızımda gögüsKerim çok belirgin olmuştu, şiştiler ve uçlarI özellikle aşırı şiş ve acır haldeydi. Bunda ucunda kabuklnma oldu çok hafif bir de sırttab doğru gögüs yanında altında ağrılar oldu. O da hergün devam etmedi. aralıklı olarak ağrıdı. Çok şişmedi. rahimde kasılmalar oldu. adet olacak gibi bacaklarımda ağrı oldu. Çabuk yorulma oldu. Sırt ağrısı oluyor biraz da. Erkek anneleri nelerdi ilk gebelikteki belirtileriniz? Rica etsem yazabilir misiniz?
Hayırlı olsun canım hamileliğin. Kızlarımdan farklı olarak bu gebeliğimde henüz adetim geçmeden başlayan bir kuyruk sokumu ağrısı yaşadım. Nette araştırdığımda erkek bebek belirtisi yazıyordu. Baya bir devam etti sonra bitti. Kızlarıma hamileyken ayaklarım yanardı ve çok sıcaklardım. Oğlumda en baştan beri dondum resmen. Hep üşüdüm. Karnım çok çabuk belli oldu şaşırdım mesela. İlişkiden sonraki 2 gün kasıklarımı üşütmüşcesine ağrı çektim sonra geçti. Ne kızlarımda ne oğlumda mide bulantısı yaşamadım. Yediğim içtiğim şeylerde yani canımın çektikleri de tıpa tıp aynıydı. Aklıma gelenler bunlar canım.Maşallahcanım. Senin ilk beta kaç çıkmıştı? Ne zaman baktırmıştın? Bir de ilk belirtilerin neler olmuştu? Benim adete 1-2 gün varken 13 çıktı. Kızımda gögüsKerim çok belirgin olmuştu, şiştiler ve uçlarI özellikle aşırı şiş ve acır haldeydi. Bunda ucunda kabuklnma oldu çok hafif bir de sırttab doğru gögüs yanında altında ağrılar oldu. O da hergün devam etmedi. aralıklı olarak ağrıdı. Çok şişmedi. rahimde kasılmalar oldu. adet olacak gibi bacaklarımda ağrı oldu. Çabuk yorulma oldu. Sırt ağrısı oluyor biraz da. Erkek anneleri nelerdi ilk gebelikteki belirtileriniz? Rica etsem yazabilir misiniz?
Moralini yüksek tut cnm. 34. Haftaya gelmişsin. Yeğenim 33. Haftada doğdu, küvöze girmedi. Allah’ın izniyle bir iki hafta daha dayanır. Dikkat et kendineSelam kızlar bende kontrole gittim.malesef suyumuz azalmış. 38 haftayı bulmaz dedi.haftaya ciğer geliştirici iğne yapilacak. Sonrası da ne kadar dayanirsak işte. Dualarda unutmayın bizi de.
Evet ya, İnşallahSagol canim evet ya bir anda coştukolsun olsun bereket bir de ogluslar olsa ohh tadından yenmez
Ah canım hep aklımdasın. 32 yi geçince korkma hatta 35 i geçerse hiç korkma demişti doktorum bana önceki hamileliğimde.seninki de büyüdü maşallah için rahat olsun. Peş peşe bizimkiler. Bu hafta da ben gideceğim bakalım bana ne diyecekSelam kızlar bende kontrole gittim.malesef suyumuz azalmış. 38 haftayı bulmaz dedi.haftaya ciğer geliştirici iğne yapilacak. Sonrası da ne kadar dayanirsak işte. Dualarda unutmayın bizi de.
Selam kızlar bende kontrole gittim.malesef suyumuz azalmış. 38 haftayı bulmaz dedi.haftaya ciğer geliştirici iğne yapilacak. Sonrası da ne kadar dayanirsak işte. Dualarda unutmayın bizi de.
Ha ha oğlan olsa isim çok kafam isim doluAh canım hep aklımdasın. 32 yi geçince korkma hatta 35 i geçerse hiç korkma demişti doktorum bana önceki hamileliğimde.seninki de büyüdü maşallah için rahat olsun. Peş peşe bizimkiler. Bu hafta da ben gideceğim bakalım bana ne diyecekHayırlısıyla kucağımıza alsak dimi. Son zamanların heyecanı stresi de bir başka. İsim buldun mu oğluşa ben daha bulamadım oğlanı bulduk isim bulamadık iyi mi
Rabbım hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin canım. Moralini bozma erken doğup sağlıklı olan çok bebek var .Dualarım seninleSelam kızlar bende kontrole gittim.malesef suyumuz azalmış. 38 haftayı bulmaz dedi.haftaya ciğer geliştirici iğne yapilacak. Sonrası da ne kadar dayanirsak işte. Dualarda unutmayın bizi de.
Aynen ya en kolayı isim
Canım nihayet ulaşabildik sana ben yeniyim burda ama uzun zamandır eski yazılari okuyorum. bende bu ay deniyecem geçen doktora gittim enfeksiyonum olduğu söyledi hap verdi fitil verdi kırem verdi doktor kullanıyorum yumurtlama günüm Kasım sonu adeten sonra kontrolüm var enfeksiyon bitmişse denememi yaparım varmı bize bir önerin canımKızlar merak etmişsiniz beni Allah razı olsun.iyiyim bebek yok. Deneme yapamadım enfeksiyon çıktı tedavi görüyorum.Sizler nasılsınız bebek haberleri var mı?
Ben de öyle diyordum seçmeye gelince seçemiyor insan ama prenseslerim ne beğenirse o olurAynen ya en kolayı isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?