Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar selam. Bu yıl içerisinde bir düşük yaptıktan sonra geri döndüm gruba. Bugün reglime 2 gün fln varken hcg değerimi ölçtürdüm ve 13,3 çıktı. Nasıl sizce?
Hayırlı olsun cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah değerin normal galiba cnm

Selam kızlar bende kontrole gittim.malesef suyumuz azalmış. 38 haftayı bulmaz dedi.haftaya ciğer geliştirici iğne yapilacak. Sonrası da ne kadar dayanirsak işte. Dualarda unutmayın bizi de.
Rabbin yârve yardımcın olsun cnm korkma bende ilk kızımda 37 haftalikk3n doğum yaptım ikizlerimde 36 haftalıkken doğum yaptım cnn dua et Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebisini kucağına almanı nasip etsin insAllah

Selam kızlar bende kontrole gittim.malesef suyumuz azalmış. 38 haftayı bulmaz dedi.haftaya ciğer geliştirici iğne yapilacak. Sonrası da ne kadar dayanirsak işte. Dualarda unutmayın bizi de.
Canim inşllah zamaninda gelir oğluşun
Armut ve havuc suyu iyi geldigini duymustum canim dene istersen bir zarari olmaz

Gecmis olsun canim dualarim seninle sag salim alirsin yavrunu kucagina ins

Üzülme canım oğlun biraz erken gelmek istiyor Rabbim kucağınıza sağlıklı bir şekilde verir inşallah

Moralini yüksek tut cnm. 34. Haftaya gelmişsin. Yeğenim 33. Haftada doğdu, küvöze girmedi. Allah’ın izniyle bir iki hafta daha dayanır. Dikkat et kendine
Sağolasın canım kuvoze girer diye korkuyorum ciğer gelişirse girmez inşallah ya.
Ay inşallah canım sağol.aynen hayırlısıyla kucağımıza bı alsak gerçekten zor geçiyor son zamanlar. İsim Mehmet Emir olacak inşallah.ben hamile kalmadan bile bu ismi istiyordum zor olmadı

Rabbım hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin canım. Moralini bozma erken doğup sağlıklı olan çok bebek var .Dualarım seninle
Gecmis olsun canim dualarim seninle sag salim alirsin yavrunu kucagina ins

Üzülme canım oğlun biraz erken gelmek istiyor Rabbim kucağınıza sağlıklı bir şekilde verir inşallah
Amiin Allah razı olsun kızlar sağolun

Amiin canım inşallah ya benim ikinci Kizimda da ayni sorunu yaşadık hastanede yatmistim suyu iyice bitince 36 haftada almışlardı.cok şükür kilosu iyiydi kuvoze girmedi bu 2 kg civarında daha küçük işte Rabbim bilir

Ben de havuç suyunu duymuştum, inşallah işe yarar. Hergün hareketlerini takip et cnm, azalma hissedersen dr a haber ver, ne olur ne olsun. Ne güzel bir isimmiş küçük adamın ismi. Sağlıkla gelsin, adıyla büyüsün İnşallah

Canım enfeksiyonun bittiğine Emin ol .ilac kullanıyorsun geçiyor tekrar başlıyor hemde hiç bir belirti yokken bendeki tek belirdi sarı az akıntıydi.Bu ay yine gideceğim doktora bakalım ne diyecek.

Oyy kuzum kiyamam bisey olmayacak insaallah öyle düşün erken doğup hic kuveze girmeyen sağlıklı bebekler var dedigin gibi ciğerler gelişirse sorun olmaz erken doğsada insaallah kuzum. Benim kizim 38 de dogdu ama 1 hafta sonra biz 10 gun hastanede yattik olacağı varsa oluyo bi sekilde doguma kadar yorma kendini dualarimdasin elbette hayirlisiyla kucagina alacaksin annesi minigi

InsAllah bundada bir sıkıntı olmaz cnm dua et bol bol

Canım enfeksiyonun bittiğine Emin ol .ilac kullanıyorsun geçiyor tekrar başlıyor hemde hiç bir belirti yokken bendeki tek belirdi sarı az akıntıydi.Bu ay yine gideceğim doktora bakalım ne diyecek.
Aynen öyle bende de sık sık enfeksiyon oluyor bakalım inşallah geçer

Amin canım darısı sizlere nasip olsun inşallah. Bende hala kucağıma alana kadar inanamayacagim galiba. Havuc suyu inşallah işe yarar.hareketlerine dikkat ediyorum korkuyorum ya.

Amiin güzel arkadaşım benim. Aynen nasipte ne varsa o olacak.rabbim bilir artık. Dinlenerek geçiriyorum günleri. Yarın evim de temizlenecek.cantam da hazır şöyle bı 15 gün daha dursak inşallah güzel olacak

Amiin güzel arkadaşım benim. Aynen nasipte ne varsa o olacak.rabbim bilir artık. Dinlenerek geçiriyorum günleri. Yarın evim de temizlenecek.cantam da hazır şöyle bı 15 gün daha dursak inşallah güzel olacak
Durur güzelim merak etme stres yapma kendine hiç iğnelerini ol saglikla alacaksin insaallah kucağına kuzum eminim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…