Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canım benim de ayaklarım üşüyor. Isınmıyor neredeyse. Oğlunda mi hcg değerim 20 çkırı?

Benim de ayaklarım üşüyor. Düşük yaptığım bebekte kuyruk sokumum ağrımıştı dediğin gibi. Onun erkek olduğuna çok inanmıştım. olmadı. Hayırlısı. Bunda bel ağrısı çok fazla yok. Ayakta kalırsam ağrı olabiliyor. bel fıtığım da var zaten. Ama daha çok sezeryan dikişlerim içerden ağrıyor acıyor. Bacaklarım ağrıyor kasıklaRum ağrıyor.
kızımda kaşığımın sol taraf yumurtalığı resmen oyuluyordu. Onun gibi değil şimdi ama rahimde kasılmalar oluyor iç bacakla birlikte.

Selam kızlar bende kontrole gittim.malesef suyumuz azalmış. 38 haftayı bulmaz dedi.haftaya ciğer geliştirici iğne yapilacak. Sonrası da ne kadar dayanirsak işte. Dualarda unutmayın bizi de.
Canım üzülme dinlen yat çoğunlukla ve sürekli sıvı yiyecekler al. Biraz da et türü ye. İyi beslen. Hareket gerekemdikçe yapma. 35 ten sonra zaten pek bir şey olmuyor. Allah’ın izniyle doktorlar müdahale edebiliyor. Stres yapma rahat ol. Olabildiğince içinde tutmaya çalış ama olmazsa da Allah ın izniyle bir şey olmaz.

Aynen benimde bu gebeligimde dediginiz gibi sanki sol kasigimin ici paramparca oluyirdu megersem bebek tutunuyormus

Aynen kızımda öyle olmuştu. Bunda öyle değil. Ama karın içim ağrıyor.

kızımda gögüslerim şişmişti ve uçları kıyafet değse acıyordu. Bunda o da yok. Suratımda sivilce de çıkmadı kızımdaki gibi. Anlamadım valla hayırlısı olsun.

Canım mesela benim yediğim içtiğim tiksindiğim herşey tıpa tıp aynıydı. Yani bazen bunlara falan da çok takılmamak gerekiyor. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Kızlar benİm kızlarımdada oğlumdada mide bulantım aynıydı hiç bir şekilde en ufak fark yoktur hata oğluma hamileyken cinsiyet daha beli olmamıştı çevremdemekiler buda kız diyordular bana. ben kendim bile böyle düşünüyordum çünkü çok kötü mide bulantım vardı benim. afedersiniz sürekli tükürürdüm şimdi bile Allah nasip ederde hamile kalırsam o bulantılarla nasıl baş ederim diye düşünüyorum

Tukurmekmi8 aydir bu illeti cekiyirum artik dayanacak gucum kalmadi.

Tukurmekmi8 aydir bu illeti cekiyirum artik dayanacak gucum kalmadi.
Canım sende mi öylesin bu nadir bir durumdur biliyormusun.seni şuan çok iyi anlıyorum insada piskolji bırakmıyor. Yani mide bulantısı bir yana tükürük bir yanaama az kaldı sabret biraz daha canım. kaçıncı çocuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…