- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.041
Teşekkür ederim canım inşallah benim de oğlum tutunmuşturHayırlı olsun cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallahdeğerin normal galiba cnm
Canım benim de ayaklarım üşüyor. Isınmıyor neredeyse. Oğlunda mi hcg değerim 20 çkırı?Benim 2 kızım bir oğlum var.çok farklı geçmedi hamilelikleri.sadece çok ayak üşümelerim olurdu.ilşkinin üstünden 10 .gün beta hcg 20 çıkmıştı.şimdiki hamileliğimde göğüslerim feci ağrıyor hassas taş gibi olmuş.12 .gün beta hcg 70 çokmıştı.ve bulantı iştahsızlık birde ağzımda geçmeyen bir acımsı tat var.
Benim de ayaklarım üşüyor. Düşük yaptığım bebekte kuyruk sokumum ağrımıştı dediğin gibi. Onun erkek olduğuna çok inanmıştım. olmadı. Hayırlısı. Bunda bel ağrısı çok fazla yok. Ayakta kalırsam ağrı olabiliyor. bel fıtığım da var zaten. Ama daha çok sezeryan dikişlerim içerden ağrıyor acıyor. Bacaklarım ağrıyor kasıklaRum ağrıyor.Hayırlı olsun canım hamileliğin. Kızlarımdan farklı olarak bu gebeliğimde henüz adetim geçmeden başlayan bir kuyruk sokumu ağrısı yaşadım. Nette araştırdığımda erkek bebek belirtisi yazıyordu. Baya bir devam etti sonra bitti. Kızlarıma hamileyken ayaklarım yanardı ve çok sıcaklardım. Oğlumda en baştan beri dondum resmen. Hep üşüdüm. Karnım çok çabuk belli oldu şaşırdım mesela. İlişkiden sonraki 2 gün kasıklarımı üşütmüşcesine ağrı çektim sonra geçti. Ne kızlarımda ne oğlumda mide bulantısı yaşamadım. Yediğim içtiğim şeylerde yani canımın çektikleri de tıpa tıp aynıydı. Aklıma gelenler bunlar canım.
Canım üzülme dinlen yat çoğunlukla ve sürekli sıvı yiyecekler al. Biraz da et türü ye. İyi beslen. Hareket gerekemdikçe yapma. 35 ten sonra zaten pek bir şey olmuyor. Allah’ın izniyle doktorlar müdahale edebiliyor. Stres yapma rahat ol. Olabildiğince içinde tutmaya çalış ama olmazsa da Allah ın izniyle bir şey olmaz.Selam kızlar bende kontrole gittim.malesef suyumuz azalmış. 38 haftayı bulmaz dedi.haftaya ciğer geliştirici iğne yapilacak. Sonrası da ne kadar dayanirsak işte. Dualarda unutmayın bizi de.
Aynen benimde bu gebeligimde dediginiz gibi sanki sol kasigimin ici paramparca oluyirdu megersem bebek tutunuyormusBenim de ayaklarım üşüyor. Düşük yaptığım bebekte kuyruk sokumum ağrımıştı dediğin gibi. Onun erkek olduğuna çok inanmıştım. olmadı. Hayırlısı. Bunda bel ağrısı çok fazla yok. Ayakta kalırsam ağrı olabiliyor. bel fıtığım da var zaten. Ama daha çok sezeryan dikişlerim içerden ağrıyor acıyor. Bacaklarım ağrıyor kasıklaRum ağrıyor.
kızımda kaşığımın sol taraf yumurtalığı resmen oyuluyordu. Onun gibi değil şimdi ama rahimde kasılmalar oluyor iç bacakla birlikte.
Sizin cinsiyet nedir?Aynen benimde bu gebeligimde dediginiz gibi sanki sol kasigimin ici paramparca oluyirdu megersem bebek tutunuyormus
Kiz.Sizin cinsiyet nedir?
Aynen kızımda öyle olmuştu. Bunda öyle değil. Ama karın içim ağrıyor.
siz ovulasyon takibi yaparak mı hamile kalmıştınız?
InsAllah cnm benim Rabbim gönlüne göre versin tez vakitte güzel mujdeli haberlerini versin inşallah cnmTeşekkür ederim canım inşallah benim de oğlum tutunmuştur
Evt oğlumda 10.gün 20 çıkmıştı.bunda da 12. Gün 70 çıktıCanım benim de ayaklarım üşüyor. Isınmıyor neredeyse. Oğlunda mi hcg değerim 20 çkırı?
Erkekte beta değeri düşük çıkıyor diyorlar. Doğru mu acep?Evt oğlumda 10.gün 20 çıkmıştı.bunda da 12. Gün 70 çıktı
Benimde bildiğim çok erken belli olup hızla yükselir beta hcgErkekte beta değeri düşük çıkıyor diyorlar. Doğru mu acep?
Canım mesela benim yediğim içtiğim tiksindiğim herşey tıpa tıp aynıydı. Yani bazen bunlara falan da çok takılmamak gerekiyor. Hakkında hayırlısı olsun canım.Benim de ayaklarım üşüyor. Düşük yaptığım bebekte kuyruk sokumum ağrımıştı dediğin gibi. Onun erkek olduğuna çok inanmıştım. olmadı. Hayırlısı. Bunda bel ağrısı çok fazla yok. Ayakta kalırsam ağrı olabiliyor. bel fıtığım da var zaten. Ama daha çok sezeryan dikişlerim içerden ağrıyor acıyor. Bacaklarım ağrıyor kasıklaRum ağrıyor.
kızımda kaşığımın sol taraf yumurtalığı resmen oyuluyordu. Onun gibi değil şimdi ama rahimde kasılmalar oluyor iç bacakla birlikte.
Rastgele cnimsiz ovulasyon takibi yaparak mı hamile kalmıştınız?
Canım adetimi 3 gün geçtiğinde ilk defa beta baktırmıştım. 170 çıkmıştı. Fikir olsun sana.Erkekte beta değeri düşük çıkıyor diyorlar. Doğru mu acep?
Hayir bende yuksek cikmisti.ayni haftada oglum 45bin kizim 30binErkekte beta değeri düşük çıkıyor diyorlar. Doğru mu acep?
TukurmekmiKızlar benİm kızlarımdada oğlumdada mide bulantım aynıydı hiç bir şekilde en ufak fark yoktur hata oğluma hamileyken cinsiyet daha beli olmamıştı çevremdemekiler buda kız diyordular bana. ben kendim bile böyle düşünüyordum çünkü çok kötü mide bulantım vardı benim. afedersiniz sürekli tükürürdüm şimdi bile Allah nasip ederde hamile kalırsam o bulantılarla nasıl baş ederim diye düşünüyorum
Canım sende mi öylesin bu nadir bir durumdur biliyormusun.seni şuan çok iyi anlıyorum insada piskolji bırakmıyor. Yani mide bulantısı bir yana tükürük bir yanaTukurmekmi8 aydir bu illeti cekiyirum artik dayanacak gucum kalmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?