- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.061
Inanamiyorum benimle aynı durumu yasayan biriyle konuşmak çok iyi geldi.dr bile inanmıyor bu halime mide bulantısı +kusma +mide yanmasi tükürük salgısı hayatımı felç etti bunu 5haftadan beri yaşıyorum. 5aya kadar hep sabrettim geçer diye ama 1aydir feci halde tükürük salgısı çoğalmış hatta tukirukten çok afedersin baltama dönmüş durumda her dil tukuruyorum peçete mendil pet bardaklar elimden düşmüyorCanım sende mi öylesin bu nadir bir durumdur biliyormusun.seni şuan çok iyi anlıyorum insada piskolji bırakmıyor. Yani mide bulantısı bir yana tükürük bir yanaama az kaldı sabret biraz daha canım. kaçıncı çocuğun
3.çocuk inş olucak 1oglan 2kiz olucak.oglumda çok çok rahat geçirmiştim, kızımda 5 aya kadar kustum sonra bitti ama bunda hasta değil resmen ölü gibiyim hani nasıl anlatayım kafami artık duvarlara vurcam o derece yaniCanım sende mi öylesin bu nadir bir durumdur biliyormusun.seni şuan çok iyi anlıyorum insada piskolji bırakmıyor. Yani mide bulantısı bir yana tükürük bir yanaama az kaldı sabret biraz daha
İnşallah canım benim sağolasın. Zaten doktor bebeğe kilo olacak şekilde beslenme listesi verdi. Artık tevekkül gerisiCanım üzülme dinlen yat çoğunlukla ve sürekli sıvı yiyecekler al. Biraz da et türü ye. İyi beslen. Hareket gerekemdikçe yapma. 35 ten sonra zaten pek bir şey olmuyor. Allah’ın izniyle doktorlar müdahale edebiliyor. Stres yapma rahat ol. Olabildiğince içinde tutmaya çalış ama olmazsa da Allah ın izniyle bir şey olmaz.
Amin canım sagolasinMaşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllah
Cnm muz,süt, kaşar peyniri,yeşil mercimek,bulgur pilavi bunlar bebege kilo aldırıyorİnşallah canım benim sağolasın. Zaten doktor bebeğe kilo olacak şekilde beslenme listesi verdi. Artık tevekkül gerisi
Evet Ocak Şubat derken sene sonunu gördük nasipCanım çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda senin de olur. seninle Ocak Şubat zamanı yumurtlamayı birlikte beklemiştik. Ben gebelik öncesi doktora gittim. kürtajdan fln bahsettim. Baktı bir şey yok. Gayet temiz gebe kalabilirsin dedi. Eşin sigara içiyor mu dedi. Evet dedim. Yaşım 38 olduğu için yumurta rezervim varmış ama sağlıklı kaliteli mi bilemeyiz eğer sağlıklı bir sperm gelmezse de böyle düşükler olabiliyor dedi. Eşime promen k ve bana prowomen önerdi. Ben de adetten başlatıp yumurtlama zamanına kadar içtim Eşimle. pik, ultra pik ve çatlamayı değerlendirdik. Önceki ay sadece çatlamayı değerlendirmiştik olmamıştı. Düşük yaptığımda da sadece çatlamaydı. Ben de bu sefer pikleri de değerlendirmek istedim. Ama çatlamada olandan sonra ağrılarım oldu. Bir gün fln sürdü.
düşük yaptığım ay sadece çatlamayı değerlendirdik ve adet olana kadar feci ağrılarım oldu, kasıK bel ve yorgunluk. Adet geçince azaldı ağrılar hatta bitti. Belki de sağlıksız olduğu için vücut dışarı atmak istedi kasıktaki kasılmalarla. Bilmiyorum. Allah sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin gönlümüzdekileri versin.
Canım sağlıkla vaktinde gelsin kucağınıza inşaallahSelam kızlar bende kontrole gittim.malesef suyumuz azalmış. 38 haftayı bulmaz dedi.haftaya ciğer geliştirici iğne yapilacak. Sonrası da ne kadar dayanirsak işte. Dualarda unutmayın bizi de.
İnşaallah canım erkek o bebek Allah’ın izniyle
Canım nasılsın sen sene başından beri zaten fitil kullanıyorum demiştin sanırım aşırı dikkat ediyorum dedin neden enfeksiyon tekrarlamış peki fitile ara mı vermiştin?Kızlar merak etmişsiniz beni Allah razı olsun.iyiyim bebek yok. Deneme yapamadım enfeksiyon çıktı tedavi görüyorum.Sizler nasılsınız bebek haberleri var mı?
Aynen canım gunde iki yumurta bol ceviz bol meyve et ve balık ve bol su içmek en önemlisi.sende dikkat et aman güzel beslenCnm muz,süt, kaşar peyniri,yeşil mercimek,bulgur pilavi bunlar bebege kilo aldırıyor
Oğlunda ilk belirtiler belerdi canım?3.çocuk inş olucak 1oglan 2kiz olucak.oglumda çok çok rahat geçirmiştim, kızımda 5 aya kadar kustum sonra bitti ama bunda hasta değil resmen ölü gibiyim hani nasıl anlatayım kafami artık duvarlara vurcam o derece yani
Kız vala aynı senin gibiyim bende aynı şeyi yaşıyorum hamileliğim de.Annem bile benden tiksinir oluyordu ozamnlarInanamiyorum benimle aynı durumu yasayan biriyle konuşmak çok iyi geldi.dr bile inanmıyor bu halime mide bulantısı +kusma +mide yanmasi tükürük salgısı hayatımı felç etti bunu 5haftadan beri yaşıyorum. 5aya kadar hep sabrettim geçer diye ama 1aydir feci halde tükürük salgısı çoğalmış hatta tukirukten çok afedersin baltama dönmüş durumda her dil tukuruyorum peçete mendil pet bardaklar elimden düşmüyor
Cnim oglumda cok farkliydi.Oğlunda ilk belirtiler belerdi canım?
Erkekler çok belli etmeseler de içlerinde bir erkek evlat isteği oluyo tabi cnm ama herşeyden önce sağlıklı olması önemli diyorlar ben bizim bebisin cinsiyetini öğrendiğimizde eşimin yüzüne baktığımda hicbir tepki göremedim ama istiyorduda eşimin babası daha eşim 14 yaşındayken vefat etti hep diyorduk bir oğlum olsa babamın ismini koyacağım diye tabikide sevinmiştir belli etmiyor sadeceAmin canım sagolasinRabbım hepimize erkek bebegi hayırlısıyla nasip etsin. Bugün ilk defa eşime dedim ki ne hissediyorsun cinsiyeti ne sence diye hayırlı evlat olsun başka birsey istemiyorum dedi ama ben biliyorum bir oğlum olsa fena olmazdı diyordur içinden
Ben kızlarda hep erkek görürdüm ama bunda daha hicbirsey görmedim. Ya duygularım engelliyor ya da korkudan görmüyorum bilmiyorum.Kızlar, cinsiyetle ilgili rüya görenler, rüyalarınız tuttu mu?
Evet kuzum benim tuttu 9 haftalikti 2 gun üst uste erkek bebek doğurduğumu isimini birinde Arda birinde yücel koyduğumu gördümKızlar, cinsiyetle ilgili rüya görenler, rüyalarınız tuttu mu?
Valla ben rüyamda bileşik gördüm cnm 3 tane eski bileziğin vardı ve 2 tane yeni bileşik takıyordum sonra araştırdım erkek çocuğa delaletmisKızlar, cinsiyetle ilgili rüya görenler, rüyalarınız tuttu mu?
Beni ablam ve gorumcem rüyasında görmüş erkek bebeğin olacak demişti ikiside tuttu cnm bakalım bizim bir akrabada insana baktığı gibi cinsiyeti hissediyo cnm şimdiye kadar kime baktıysa doğru cıktı bunda oda bana erkek demişti tuttuKızlar, cinsiyetle ilgili rüya görenler, rüyalarınız tuttu mu?
İyiyim teşekkür ederim canım sen nasılsın bebek varmı hiç takip edemedim. Fitil 6,7 tane kullanmıştım fitil kullanınca farkettim.Fitille beraber yoğun akıntı geliyordu.Yumurtlama için takip de doktor hafif enfeksiyon var dedi önemli değil demişti.Baska doktora gittim enfeksiyon var tedavi edelim dedi.Tedaviden sonra baktı birşey kalmamış dedi.smear testi yaptı yine enfeksiyon çıktı.haftaya yine doktora gidicem.fitille iyileşiyor sonra tekrarlıyor anlamdım gitti.koku yok,kaşıntı yok sarı akıntı oluyor az.Bakalim ne diyecekEvet Ocak Şubat derken sene sonunu gördük nasipSenin kaçıncı haftada düşük olmuştu canım? İnşaallah bu hamileliğin sağlıkla devam eder oğlun olur Kan verdin mi tekrar?
Canım sağlıkla vaktinde gelsin kucağınıza inşaallah
İnşaallah canım erkek o bebek Allah’ın izniyle
Canım nasılsın sen sene başından beri zaten fitil kullanıyorum demiştin sanırım aşırı dikkat ediyorum dedin neden enfeksiyon tekrarlamış peki fitile ara mı vermiştin?
Vay be ne insanlar var nasıl anlıyor acabaBeni ablam ve gorumcem rüyasında görmüş erkek bebeğin olacak demişti ikiside tuttu cnm bakalım bizim bir akrabada insana baktığı gibi cinsiyeti hissediyo cnm şimdiye kadar kime baktıysa doğru cıktı bunda oda bana erkek demişti tuttu
Ya cinsiyetle ilgili mi acaba kansizlikla mi bilmiyorum. ben gebeligin başında donuyordum kansızlık cokmus kan takviyesi yaptılar simdi üşümüyorumCanım benim de ayaklarım üşüyor. Isınmıyor neredeyse. Oğlunda mi hcg değerim 20 çkırı?
yle.vallahi diyo erkekse kalbimde çarpıntı hissediyorum kızsa bisey olmuyo diyoVay be ne insanlar var nasıl anlıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?