Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Ben kızlarda hep erkek görürdüm ama bunda daha hicbirsey görmedim. Ya duygularım engelliyor ya da korkudan görmüyorum bilmiyorum. 3 kiz olunca insan hiç oglu olmayacak gibi düşünüyor

Evet kuzum benim tuttu 9 haftalikti 2 gun üst uste erkek bebek doğurduğumu isimini birinde Arda birinde yücel koyduğumu gördüm
Kizlarimda da surekli kiz bebek goruyordum hatta buyuk kizimda ismini gormustum ama koymadik

Valla ben rüyamda bileşik gördüm cnm 3 tane eski bileziğin vardı ve 2 tane yeni bileşik takıyordum sonra araştırdım erkek çocuğa delaletmis

Canım benim genelde kızlarda kız erkekte erkek görmüştüm:))
Sağolun kızlar cvplar için. Genelde rüyalar çıkmış, bnm kız geliyor ozaman. Rüyamda kuzenim diyorki 2 dr yüzde 90 kız dedi, niye hala kurcalıyorsun, ben duymadım, bir dr a daha gidecem diyorum. Hayırlısıyla gelsin

Hakkında hayırlısı olsun cnm benim.kacinci çocuğun

Yusuf suresini üstünde taşımak çok iyi erkek bebek isteyenler için .tavsiye ederim.Allah gönlündekini nasip etsin inş.

Sağol cnm, Amin. 2 kızım var.
Rabbim bağışlasın sana insAllah hayırlısıyla bu eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı yakışıklı ve salihlerden erkek bebeknolur cnm muhammed süresini okumak yusuf süresini okumak erkek bebek olması için iyi cnm birde 2 rekat namaz kıl selam verdikten sonra ayet-el kürsi oku ve hayırlı sağlıklı erkek evlat için dua et

Anladım canım demek hamile kalana kadar fitile devam etmemiz gerekiyor emin olmak için. İnşaallah hemen temizlenir seninde hayırlısıyla denemeni yaparsın. benim eylülde kimyasal oldu iki ay ara ver dedi doktor inşaallah Aralık’ta Allah nasip etsin bekliyorum canım bende
Bende kızımda kız bebek doğurduğumu gördüm canım kucağıma küçücük zayıf pembeler içinde kız bebek vermişlerdi gerçektede öyle oldu kızım zayıf doğdu pembeler içinde aldım kucağıma ama sonrasında erkek bebekte görmüştüm çokta takılmamak lazım rüyalara hayırlısıyla sağlıkla erkektir inşaallah bebeğin 7 haftalık olunca atarsın ugs yine yorum yaparız kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…