- 16 Temmuz 2021
- 285
- 275
- 18
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.081
Canım benim genelde kızlarda kız erkekte erkek görmüştüm:))Kızlar, cinsiyetle ilgili rüya görenler, rüyalarınız tuttu mu?
Ben kızlarda hep erkek görürdüm ama bunda daha hicbirsey görmedim. Ya duygularım engelliyor ya da korkudan görmüyorum bilmiyorum.3 kiz olunca insan hiç oglu olmayacak gibi düşünüyor
Evet kuzum benim tuttu 9 haftalikti 2 gun üst uste erkek bebek doğurduğumu isimini birinde Arda birinde yücel koyduğumu gördüm
Kizlarimda da surekli kiz bebek goruyordum hatta buyuk kizimda ismini gormustum ama koymadik
Valla ben rüyamda bileşik gördüm cnm 3 tane eski bileziğin vardı ve 2 tane yeni bileşik takıyordum sonra araştırdım erkek çocuğa delaletmis
Beni ablam ve gorumcem rüyasında görmüş erkek bebeğin olacak demişti ikiside tuttu cnm bakalım bizim bir akrabada insana baktığı gibi cinsiyeti hissediyo cnm şimdiye kadar kime baktıysa doğru cıktı bunda oda bana erkek demişti tuttu
Sağolun kızlar cvplar için. Genelde rüyalar çıkmış, bnm kız geliyor ozamanCanım benim genelde kızlarda kız erkekte erkek görmüştüm:))
Evt bende tuttuKızlar, cinsiyetle ilgili rüya görenler, rüyalarınız tuttu mu?
Ilk usg goruntunu atsana ramzi teorisine gore baksinVay be ne insanlar var nasıl anlıyor acaba
Hakkında hayırlısı olsun cnm benim.kacinci çocuğunSağolun kızlar cvplar için. Genelde rüyalar çıkmış, bnm kız geliyor ozaman. Rüyamda kuzenim diyorki 2 dr yüzde 90 kız dedi, niye hala kurcalıyorsun, ben duymadım, bir dr a daha gidecem diyorum. Hayırlısıyla gelsin
Yusuf suresini üstünde taşımak çok iyi erkek bebek isteyenler için .tavsiye ederim.Allah gönlündekini nasip etsin inş.Sağolun kızlar cvplar için. Genelde rüyalar çıkmış, bnm kız geliyor ozaman. Rüyamda kuzenim diyorki 2 dr yüzde 90 kız dedi, niye hala kurcalıyorsun, ben duymadım, bir dr a daha gidecem diyorum. Hayırlısıyla gelsin
Hamileykende mi hamile kalmadan öncesi mi ben daha cinsiyet bilmiyorumYusuf suresini üstünde taşımak çok iyi erkek bebek isteyenler için .tavsiye ederim.Allah gönlündekini nasip etsin inş.
Bu 2.usgIlk usg goruntunu atsana ramzi teorisine gore baksin
Sağol cnm, AminHakkında hayırlısı olsun cnm benim.kacinci çocuğun
Amin cnm, İnşallah. TeşekkürlerYusuf suresini üstünde taşımak çok iyi erkek bebek isteyenler için .tavsiye ederim.Allah gönlündekini nasip etsin inş.
Hamileliğini öğrendiğin zaman .normalde eşin yazması lazım.ama çok uzun çıktı olarak çıkartıp üstünde taşıman çok iyi olurHamileykende mi hamile kalmadan öncesi mi ben daha cinsiyet bilmiyorum
Rabbim bağışlasın sana insAllah hayırlısıyla bu eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı yakışıklı ve salihlerden erkek bebeknolur cnmSağol cnm, Amin. 2 kızım var.
Cnim erkek gibi hayirlisi olsunBu 2.usg
Cnim erkek gibi hayirlisi olsun.Bu 2.usg
YaniTam ortada
Yorum yapamıyorum. Plasenta da ortada bence.
Cnim benim oglumun usg ayni bunun gibi ortadaydi ama kizlarinki tam soldaydiSağol cnm, Amin. 2 kızım var.
Anladım canım demek hamile kalana kadar fitile devam etmemiz gerekiyor emin olmak için. İnşaallah hemen temizlenir seninde hayırlısıyla denemeni yaparsın.İyiyim teşekkür ederim canım sen nasılsın bebek varmı hiç takip edemedim. Fitil 6,7 tane kullanmıştım fitil kullanınca farkettim.Fitille beraber yoğun akıntı geliyordu.Yumurtlama için takip de doktor hafif enfeksiyon var dedi önemli değil demişti.Baska doktora gittim enfeksiyon var tedavi edelim dedi.Tedaviden sonra baktı birşey kalmamış dedi.smear testi yaptı yine enfeksiyon çıktı.haftaya yine doktora gidicem.fitille iyileşiyor sonra tekrarlıyor anlamdım gitti.koku yok,kaşıntı yok sarı akıntı oluyor az.Bakalim ne diyecek
Bende kızımda kız bebek doğurduğumu gördüm canım kucağıma küçücük zayıf pembeler içinde kız bebek vermişlerdi gerçektede öyle oldu kızım zayıf doğdu pembeler içinde aldım kucağımaSağolun kızlar cvplar için. Genelde rüyalar çıkmış, bnm kız geliyor ozaman. Rüyamda kuzenim diyorki 2 dr yüzde 90 kız dedi, niye hala kurcalıyorsun, ben duymadım, bir dr a daha gidecem diyorum. Hayırlısıyla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?