- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.101
Sağol cnm bnm.AminRabbim bağışlasın sana insAllah hayırlısıyla bu eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı yakışıklı ve salihlerden erkek bebeknolur cnmmuhammed süresini okumak yusuf süresini okumak erkek bebek olması için iyi cnm birde 2 rekat namaz kıl selam verdikten sonra ayet-el kürsi oku ve hayırlı sağlıklı erkek evlat için dua et
Rabb’im gönlümüzdekini biliyor, İnşallah nasip ederAnladım canım demek hamile kalana kadar fitile devam etmemiz gerekiyor emin olmak için. İnşaallah hemen temizlenir seninde hayırlısıyla denemeni yaparsın.benim eylülde kimyasal oldu iki ay ara ver dedi doktor inşaallah Aralık’ta Allah nasip etsin bekliyorum canım bende
Bende kızımda kız bebek doğurduğumu gördüm canım kucağıma küçücük zayıf pembeler içinde kız bebek vermişlerdi gerçektede öyle oldu kızım zayıf doğdu pembeler içinde aldım kucağımaama sonrasında erkek bebekte görmüştüm çokta takılmamak lazım rüyalara hayırlısıyla sağlıkla erkektir inşaallah bebeğin 7 haftalık olunca atarsın ugs yine yorum yaparız kuzum
Öyle vallahi benimde 3 kizim var bende Rabbimden hep hayırlı sağlıklı erkek evlat istedim.cok şükür Rabbime kabul ettiSağol cnm bnm.AminGönül istiyor tabi, duamız eksik olmuyor
Haklısın valla insan daha hamile kalmadan takılıyor cinsiyete ben kimyasal olanı öğrenir öğrenmez cinsiyet hesaplarına girmiştim kafama takmıştım hemenRabb’im gönlümüzdekini biliyor, İnşallah nasip eder. Ben hiç tahmin almayacam cnm, cinsiyette öğrenmeyecem ayrıntılıya kadar. Kafama takarım diye korkuyorum
Tamam çıktı olarak taşıyalım o zamanHamileliğini öğrendiğin zaman .normalde eşin yazması lazım.ama çok uzun çıktı olarak çıkartıp üstünde taşıman çok iyi olur
İlk usg yi atayım canimTam ortada
Buna göre karındansa kız. Vajinalse erkek.İlk usg yi atayım canim
Benim 3 kızım var canim bakalim bu inşallah erkek olur ilk usg yi de attım. Senin usg gibi ise oğluna hamilesin inşallah benim de oğlum olur.Cnim benim oglumun usg ayni bunun gibi ortadaydi ama kizlarinki tam soldaydi
Yapma ya karındanBuna göre karındansa kız. Vajinalse erkek.
Siz neler yaptınız erkek bebek icinÖyle vallahi benimde 3 kizim var bende Rabbimden hep hayırlı sağlıklı erkek evlat istedim.cok şükür Rabbime kabul etti
Atar mısın canım elinde var mi bakabilir miyim bendeCnim benim oglumun usg ayni bunun gibi ortadaydi ama kizlarinki tam soldaydi
Şu cinsiyet muhabbetini hiç sevmem. Sağlıklısı olsun diyin.Yapma ya karından
Ne biçim konuşuyorsunuz zaten ilk başta sağlıklı olsun diye dualar ediyoruz tabiki Rabbim biliyor 3 kızımız olduğu için Rabbim hayirlisiyla bir erkek evladımız olsun diye uğraşıyoruz zaten yaptıklarımız hep vesile siz de anne adaylarına iyi birşeyler söyleyeceksen şöyle lütfenŞu cinsiyet muhabbetini hiç sevmem. Sağlıklısı olsun diyin.
Ne biçim konuşuyorsunuz zaten ilk başta sağlıklı olsun diye dualar ediyoruz tabiki Rabbim biliyor 3 kızımız olduğu için Rabbim hayirlisiyla bir erkek evladımız olsun diye uğraşıyoruz zaten yaptıklarımız hep vesile siz de anne adaylarına iyi birşeyler söyleyeceksen şöyle lütfen
Canim benim ilk USG gibi sola doğru tutunmuş inşallah sağlıklı hayırlı oğlun olur kizlarimda bariz sağ tarafa yapisiktiİlk usg yi atayım canim
Ben size yalvarmadim yorum yapın diye birisi sizi ekledi ama ben yorum yapmıyorum anlamıyorum diyebilirsiniz .bizim buradaki ettiğimiz dualarin haddi hesabı yok hayırlısı olması için. Siz bizdeki psikolojiyi anlayamazsınız.Şu cinsiyet muhabbetini hiç sevmem. Sağlıklısı olsun diyin.
Cnim suan kizima hamileyim.hadi ins gonlundeki olurBenim 3 kızım var canim bakalim bu inşallah erkek olur ilk usg yi de attım. Senin usg gibi ise oğluna hamilesin inşallah benim de oğlum olur.
Cnim evde drgilim yaAtar mısın canım elinde var mi bakabilir miyim bende
İnşallah canım hayırlı sağlıklı nasip etsin Rabbim.Canim benim ilk USG gibi sola doğru tutunmuş inşallah sağlıklı hayırlı oğlun olur kizlarimda bariz sağ tarafa yapisikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?