Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Sağol cnm bnm.Amin Gönül istiyor tabi, duamız eksik olmuyor

Rabb’im gönlümüzdekini biliyor, İnşallah nasip eder. Ben hiç tahmin almayacam cnm, cinsiyette öğrenmeyecem ayrıntılıya kadar. Kafama takarım diye korkuyorum

Rabb’im gönlümüzdekini biliyor, İnşallah nasip eder. Ben hiç tahmin almayacam cnm, cinsiyette öğrenmeyecem ayrıntılıya kadar. Kafama takarım diye korkuyorum
Haklısın valla insan daha hamile kalmadan takılıyor cinsiyete ben kimyasal olanı öğrenir öğrenmez cinsiyet hesaplarına girmiştim kafama takmıştım hemen

Şu cinsiyet muhabbetini hiç sevmem. Sağlıklısı olsun diyin.
Ne biçim konuşuyorsunuz zaten ilk başta sağlıklı olsun diye dualar ediyoruz tabiki Rabbim biliyor 3 kızımız olduğu için Rabbim hayirlisiyla bir erkek evladımız olsun diye uğraşıyoruz zaten yaptıklarımız hep vesile siz de anne adaylarına iyi birşeyler söyleyeceksen şöyle lütfen

Şu cinsiyet muhabbetini hiç sevmem. Sağlıklısı olsun diyin.
Ben size yalvarmadim yorum yapın diye birisi sizi ekledi ama ben yorum yapmıyorum anlamıyorum diyebilirsiniz .bizim buradaki ettiğimiz dualarin haddi hesabı yok hayırlısı olması için. Siz bizdeki psikolojiyi anlayamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…