Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar bugün acile gittim. Sağlık ocağında 2 gün önce yani cuma günü çıkan total hcg yazıyordu 13.37 idi. Bu akşam araştırma hastanesinde beta hcg sonucu 4.530 çıktı. Yani 5 ten az. gün içerisinde karnımda rahimde kasılmalar oldu. Kahverengi leke geldi. Doktora söyledim düşük vs olabilir ultrasonla baksanız diye. Millet dolu gelmiş doktorun başı kalabalık. 4 haftalık daha ancak beta ile takibi önerilir sadece dedi. Şimdi de kuyruk sokumunda ağrı var. rahmim de ağrı/ acı var. İdrar yolu enfeksiyonu sandım ama idrar sonucu temiz çıkmış. Beta düşük çıktı. Ağladım baya. Eşim hayırlısı olsun dedi. Doktoru göremedik. Sonuçlar geç çıkacak diye eve gelmek zorunda kaldık kızımın uykusu geldi.

Canim gecmis olsun her hastanede farklı çıkıyormuş bu sonuçlar o yüzden nerede ilk verildiyse orada devam edilmeli diyorlardı ben pek anlamıyorum ama öyle söylüyorlar. Üzme kendini belki yerlesme agrisi ve kanamasidir .inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Oğlumdada pikte ve çatlamada deneme oldu.kalbini ferah tut inş erkektir
İnşallah canım ya benim hislerim erkek diyor ama işte kuluz kusuruz hamile kalana kadar niye olmadı olunca cinsiyeti ne dua ediyorum bol bol Rabbım hayırlısıyla verecek inşallah.

Bana da dua et nolur .senin duan kabul oluyor demek ki
Vallahi kimin duasi kabul olur bilinmez cnm ama edicem sana ve diğer arkadaşlara dua sende toplumdan dolayı çok üzülmüşsün biliyorum bende de oldu benim esimlede biraz sorunlarım vardı Rabbim darda kalan kuluna yardım eder duasını kabul eder Rabbim gönlüne göre versin cnm inşallah cnm

İnşallah canım ya benim hislerim erkek diyor ama işte kuluz kusuruz hamile kalana kadar niye olmadı olunca cinsiyeti ne dua ediyorum bol bol Rabbım hayırlısıyla verecek inşallah.
Muhammed suresi ve yusuf suresi okusana cnm

Yanlış anlama inan ki duasi kabul olanlardan olmak çok güzel ben dua ediyorum ama müminin mümine duasi daha çabuk kabul olurmuş ondan dedim. Evet ben çok üzüldüm düşününce bile ağlıyorum, amin canım amin Rabbim senin de ne sıkıntın varsa gidersin

Biliyorum cnm benim niye yanlis anlayayim kuluz hepimizin hatalari oluyo elbetteki dua istemek cok guzel birsey inanki duasi kabul olan kul ve Rabbi icin cok cabalayip Rabbinin cok sevdigi bir kul.olmayi kim istemez Rabbim sanada elleri ayakları düzgün hayırlı sağlıklı yakışıklı ve salihlerden erkek evlat nasip etsin insAllah

Amiiinnn ,inşallah

İnşallah canım benim ya. Rabbim gönlünüzdekileri sağlıkla kucağımıza nasip etsin. korkuyorum bir kürtaj yaşadım. Bir daha olmak istemiyorum.

Canım dur bakalım hemen kötüye yorma ilk haftalarda olabiliyor lekelenme.kasik ağrısı vs de oluyor insan korkuyor ama gebeliğin tutunduguna işaret inşallah. Sen yine de ultrasona girme şansın varsa başka doktora falan giderek baktır yarın. İnşallah gönlünce olur herşey sağlıklı hayırlı ilerler gebeliğin

Vajinal ultrason bakarmısınız
Canım hayırlı olsun hamile kalmışsın sanırım çok sevindim konuşmuştuk seninle eylülde inşaallah hayırlı sağlıklı erkektir sağlıkla tamamlamak nasip olsun sende çok uğraştın rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşaallah dualarımızı kabul etsin
Canım çok üzgünüm kimyasal gebelik geçiriyorsun büyük ihtimal kürtaj olmaz bende kendiliğinden adet olmuştum. rabbim tez vakitte sağlıkla erkek evlat nasip etsin sana ve bizlere. Diğer düşüğün ne zaman oldu kaç haftalıktı?

İnşallah canım benim. Dua edin nolur

8 haftalıktı ama 6 haftalık gibiydi. 10 gün kadar geriden gelir gibi oldu. Kalbi durunca da sanki dalında kuruyup kalmış bir ufacık biber tanesi gibi göründü gözüme. Kürtajla temizlendi.

8 haftalıktı ama 6 haftalık gibiydi. 10 gün kadar geriden gelir gibi oldu. Kalbi durunca da sanki dalında kuruyup kalmış bir ufacık biber tanesi gibi göründü gözüme. Kürtajla temizlendi.
Rabbim bir daha yaşatmasın canım sağlıkla nasip olsun tez vakitte Kürtajdan sonra hemen deneme mi oldu şu an ki? Arkasına hemen önermiyordu doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…