Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Rabbim bir daha yaşatmasın canım sağlıkla nasip olsun tez vakitte Kürtajdan sonra hemen deneme mi oldu şu an ki? Arkasına hemen önermiyordu doktorlar
6 ay oldu canım. Doktora gittim önceki ay. Bir sıkıntı yok dedi. Baya ayrıntılı inceledi. Sonrasında bu promen ve prowımen i önerdi. Geçen ay sadece çatlamada denedik tutmadı bu ay denedik pil ve çat da.

6 ay oldu canım. Doktora gittim önceki ay. Bir sıkıntı yok dedi. Baya ayrıntılı inceledi. Sonrasında bu promen ve prowımen i önerdi. Geçen ay sadece çatlamada denedik tutmadı bu ay denedik pil ve çat da.
Rabbim hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde ilerlemesini nasip etsin cnm benim dua et bol.bol.aklina kötü bisey getirme ama ben okuduğumda aklıma direk yerleşme kanaması geldi cnm icimdede öyle bir his oldu cnm tabi Rabbim bilir hakkında hayırlısı olsun cnm sen yine git başka bir doktora cnm

Arkadaşlar ben vajinal usg foto buldum kızımın şimdi bu sağ mı sol mu bilemedim vajinal ultrason çekildi. Kızım oldu size de fikir olsun

Eklentiler

• IMG_20211108_041958.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 46
İnşallah canım benim ya. Rabbim gönlünüzdekileri sağlıkla kucağımıza nasip etsin. korkuyorum bir kürtaj yaşadım. Bir daha olmak istemiyorum.
Canım İnşallah değildir ama kimyasal olabilir. Benim 18 den 5 e düşmüştü ama adetle atıldı. Her işte bir hayır var, hayırlısını istiyoruz hep. İnşallah arkadaşların dediği gibi yerleşme kanamasıdır.

Geçmiş olsun

Aynı yerde yaptır tekrar farklı yerlerde farklı sonuc çıkabiliyor nasipten öteye gidemeyiz canım Rabbim gonlumuzdekileri kucaklarimiza verir inşallah

Banada

Kızlar sanırım kimyasalmış, sabah 6 da kanama oldu, regl gibi. ara ara kasılmalarla atıyorum. hayırlısı.. bu yıl olmayacak herhalde, bu ikinci, üçüncü deneme.. bir düşük bir tutmama bir de kimyasal oldu. doktora gitmem gerekir mi bilmiyorum.. önümüzdeki ay tekrar denenir mi bilmiyorum..

Yaaaa çok üzüldüm cnm ya üzülme herşeyin hayırlısı bir doktora git bence hiç aksatma cnm

Canim üzülme insallah olur bak ben gecen sene eylulde kurtaj şubatta kimyasal oldum mayista cok sukur hamile kaldim bir doktora görün ben genetik test yaptirdim 2 gende pıhtılaşma cikti ondan oluyormuş istersen sende yaptir bu ay cnm.sonra denemeni yaparsin Ben iğne kullanıyorum

Geçmiş olsun canım Rabbim olması gereken zamanda nasip etsin

Hanımlar nasılsınız Ben cuma günü doktora gittim doktor hem karından ultrasonla hem de vajinal ultrason ile baktı ve %70 erkek gibi dedi emin konuşamadı çünkü tam o aradan kordonu da geçiyormuş bazen yanılıyoruz kız bebeklerde de klitoris şişmesi de olabiliyor erkek sanılıyor dedi bende umuda kapılmak istemiyorum ama böyle birşey yaşayan oldu mu bu arada 12+3 günlüktü

Canım gözün aydın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah neler yaptın testmi kulandın:)

Hayırlı olsun oğlun canım valla 3 kızımda da hiç yanılmadi doktorlar 12 haftalikken kıza benziyor dediler 16 haftada kesin kız dediler yani erkeğe benzettiyse inşallah geliyor oglun diyeyim

Yaa canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim en hayırlı zamanda nasıp etsin. Doktora detaylı görünürsün ona göre yol izlersin.

11 haftalikken bana %60 erkege benziyor demisti 15 haftalikken tam belli oldu erkek bebis olduğu erkek bebeklerde yanilma az oluyor hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…