- 21 Aralık 2016
- 376
- 858
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.161
Amin inşallah çok teşekkür ederimCanım gözün aydın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah neler yaptın testmi kulandın:)
Hayırlı olsun cnm, sağlıkla gelsin İnşallah. Görmese söylemezdiÖyle mi dersiniz inşallah Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin cümlemizeÇarşamba günü tekrar gel netleştirelim dedi umarım güzel haberi alırım ve buraya da yazarım
Canım İngiliz karbonatı nasıl kullanılır sen kulandınmıHayırlı olsun cnm, sağlıkla gelsin İnşallah. Görmese söylemezdi
Benim değil cnm arkadaşın 4 oğlu var 5.bu inşallah kız olurSenin mi bu hadi hayırlı olsun
Kullandım cnm, bir litre suya bir çorba kaşığı koyuyordum, gğn içinde içiyordum.Canım İngiliz karbonatı nasıl kullanılır sen kulandınmı
Tmm teşekkürler canımKullandım cnm, bir litre suya bir çorba kaşığı koyuyordum, gğn içinde içiyordum.
Pik değil daha yapmaya devam et canım testlerini Rabbim gönlüne göre verir inşallahHanımlar ovulasyon testi me bakarmisiniz ne zaman deneyeyim akşam bir daha yapmayi düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 2948010
Amin canım inşallah yarın mi yapayım akşam mi ?Pik değil daha yapmaya devam et canım testlerini Rabbim gönlüne göre verir inşallah
4 saatte bir tekrar edin diyorlar koyulasma olduktan sonraAmin canım inşallah yarın mi yapayım akşam mi ?
Öylemi ben 8 saatte bir diye duydum ama bak şimdi benimde kafam karıştı iyimi4 saatte bir tekrar edin diyorlar koyulasma olduktan sonra
Teste devam et cnm.birde sivi alimana dikkat ediyorsun demiHanımlar yaptim sabahki daha koyuydu şimdi ki bir tık açılmış sanki bakarmisiniz biEki Görüntüle 2948294
9.gun canım evet dikkat ediyorum testten iki saat önce kesiyor um sıvı alımınıTeste devam et cnm.birde sivi alimana dikkat ediyorsun demi
Kaçıncı gün bugün
Canım çok pardon 10. GünTeste devam et cnm.birde sivi alimana dikkat ediyorsun demi
Kaçıncı gün bugün
Ben yarimini 1 Lt suya katiyodum canim bazen biraz daha fazla koyuyodum hepsini koydugumda oluyodu denemeye yakinsam zarari yok çünküBide kızlar bu İngiliz karbonatı bir şaşesi nekadar suya katılır. kullanan arkadaşlar nasıl yapılır anlatırmısınız
Henüz pik değil 3 saatte bir yapmaya devam et sıvı alimina dikkat ederekHanımlar ovulasyon testi me bakarmisiniz ne zaman deneyeyim akşam bir daha yapmayi düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 2948010
Karindan usg bu aradaKizlar iyi aksamlar bizde 7+0 gunluguz bariz solda yorum yapmak isteyen anlayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?