Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Maşallah kuzum rabbim istediğin sevinci yaşatır sana inşallah hepinizi takipteyim Allah buradaki herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallah
Aminn canim benim cumlemize insaallah önden sana hayirli saglikli doğumlar sonrada bize insaallah

Nasilsin canim benim hamilelik nasil gidiyor
İyiyim elhamdülillah canım arkadaşım sen nasılsın, hamilelik güzel gidiyor 7 ay doldu canım 31 haftalık olacak bu hafta, 24 Kasım randevum var devlet Hastanesi'ne randevu bulmak çok zorlaştı güzel Allah'ım hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin hep dualarımdasınız inşallah L Lilarengim1 ve R rana20 arkadaşlarımızında güzel haberlerini okumak nasip olur buradan

Maşallah cnm benim zaman su gibi akip gidiyor
Bizde iyiyiz canim bende 7aya girdim sayilirsaglikla kucagimiza aldigimiz gunleri görelim inşllah
Evet cnm devlet hastaneleri öyle randevu zor bulunuyor ne yazikki
Bende haftaya gideceğem kontrole insllah
Amin amin cnm rabbim.isteyem tüm arkadaşlarımiza nasip etsin

Canım tadı hiç güzel değil nasıl içerim bilmiyorum(
Sen 1 tatli kasigi ile basla canim 1 lt suya gün içinde tüket zamanla alisiyosun onun disinda ph 7 özellikle 8 üzeri hazir su iç faydasi olacaktir insaallah sonra artırırsın

Amin canım nasıl paşamız yerinde durmuyor dime çok hareketliler açıp açıp izliyorum ben tabi çıkınca dünyayı dar edecekler bize ama olsun güzel Allah'ım dan ne gelirse amenna rabbim sağlık versin evlatlarımıza. Dikkat et kendine canım Allah'ım hayırlısıyla kavuştursun inşallah

Aynen kuzum ultrasonda hep bir hareketli masallah yüzünü göstermiyor ama teyzesi eli hep yüzünde
Amin canim benimsende kendine ve yavru kuşumuza iyi bak

Sen 1 tatli kasigi ile basla canim 1 lt suya gün içinde tüket zamanla alisiyosun onun disinda ph 7 özellikle 8 üzeri hazir su iç faydasi olacaktir insaallah sonra artırırsın
Gülü seven dikenine katlanır mecbur içecembide limonlu su içiyorum sabah aç karına onunda faydası olur dimi canım

Olur cnm ben hep limonlu su ictim hayatta karbonutlu su içemem midem bulanir
Benim ph 7 idi cnm
Midemi bulandırdı zaten
Olur cnm ben hep limonlu su ictim hayatta karbonutlu su içemem midem bulanir
Benim ph 7 idi cnm
Zaten benimde midemi bulandırdı.canım bide fitil yada başka bir şey kullandı mı denemeden önce?

Midemi bulandırdı zaten
Zaten benimde midemi bulandırdı.canım bide fitil yada başka bir şey kullandı mı denemeden önce?
Yok kuzum hiç birsey kullanmadim folik asit ve d vitamini dışında
Limonlu suyuda kan pıhtılaşması oldugu icin surekli ictim cnm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…