- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.181
Maşallah canım. Ben anlamıyorum ondan birsey diyemem ama hayırlı bir erkek evlattir inşallah.Kizlar iyi aksamlar bizde 7+0 gunluguz bariz solda yorum yapmak isteyen anlayan var mi
Insaallah kuzum cümlemizin insaallah ben çok giremiyorum siteye zaman zaman bakiyorum hayırlı olsun seninde insaallahMaşallah canım. Ben anlamıyorum ondan birsey diyemem ama hayırlı bir erkek evlattir inşallah.
Amin canım İnşallahInsaallah kuzum cümlemizin insaallah ben çok giremiyorum siteye zaman zaman bakiyorum hayırlı olsun seninde insaallah
Maşallah kuzum rabbim istediğin sevinci yaşatır sana inşallah hepinizi takipteyim Allah buradaki herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallahKizlar iyi aksamlar bizde 7+0 gunluguz bariz solda yorum yapmak isteyen anlayan var mi
Nasilsin canim benim hamilelik nasil gidiyorMaşallah kuzum rabbim istediğin sevinci yaşatır sana inşallah hepinizi takipteyim Allah buradaki herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallah
Aminn canim benim cumlemize insaallah önden sana hayirli saglikli doğumlar sonrada bize insaallahMaşallah kuzum rabbim istediğin sevinci yaşatır sana inşallah hepinizi takipteyim Allah buradaki herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallah
Canım tadı hiç güzel değil nasıl içerim bilmiyorumBen yarimini 1 Lt suya katiyodum canim bazen biraz daha fazla koyuyodum hepsini koydugumda oluyodu denemeye yakinsam zarari yok çünkü
3 saat önceden sıvı alımını kesmen lazım.9.gun canım evet dikkat ediyorum testten iki saat önce kesiyor um sıvı alımını
Öylemi ya ben iki saat önce den kestim3 saat önceden sıvı alımını kesmen lazım.
İyiyim elhamdülillah canım arkadaşımNasilsin canim benim hamilelik nasil gidiyor
Maşallah cnm benim zaman su gibi akip gidiyorİyiyim elhamdülillah canım arkadaşımsen nasılsın, hamilelik güzel gidiyor 7 ay doldu canım 31 haftalık olacak bu hafta, 24 Kasım randevum var devlet Hastanesi'ne randevu bulmak çok zorlaştı güzel Allah'ım hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin hep dualarımdasınız inşallah L Lilarengim1 ve R rana20 arkadaşlarımızında güzel haberlerini okumak nasip olur buradan
Sen 1 tatli kasigi ile basla canim 1 lt suya gün içinde tüket zamanla alisiyosun onun disinda ph 7 özellikle 8 üzeri hazir su iç faydasi olacaktir insaallah sonra artırırsınCanım tadı hiç güzel değil nasıl içerim bilmiyorum(
Amin canımMaşallah cnm benim zaman su gibi akip gidiyor
Bizde iyiyiz canim bende 7aya girdim sayilirsaglikla kucagimiza aldigimiz gunleri görelim inşllah
Evet cnm devlet hastaneleri öyle randevu zor bulunuyor ne yazikki
Bende haftaya gideceğem kontrole insllah
Amin amin cnm rabbim.isteyem tüm arkadaşlarımiza nasip etsin
Aynen kuzum ultrasonda hep bir hareketli masallah yüzünü göstermiyor ama teyzesi eli hep yüzündeAmin canımnasıl paşamız yerinde durmuyor dime çok hareketliler açıp açıp izliyorum ben tabi çıkınca dünyayı dar edecekler bize ama olsun güzel Allah'ım dan ne gelirse amenna rabbim sağlık versin evlatlarımıza. Dikkat et kendine canım Allah'ım hayırlısıyla kavuştursun inşallah
Gülü seven dikenine katlanır mecbur içecemSen 1 tatli kasigi ile basla canim 1 lt suya gün içinde tüket zamanla alisiyosun onun disinda ph 7 özellikle 8 üzeri hazir su iç faydasi olacaktir insaallah sonra artırırsın
Olur cnm ben hep limonlu su ictim hayatta karbonutlu su içemem midem bulanirGülü seven dikenine katlanır mecbur içecembide limonlu su içiyorum sabah aç karına onunda faydası olur dimi canım
Midemi bulandırdı zatenOlur cnm ben hep limonlu su ictim hayatta karbonutlu su içemem midem bulanir
Benim ph 7 idi cnm
Zaten benimde midemi bulandırdı.canım bide fitil yada başka bir şey kullandı mı denemeden önce?Olur cnm ben hep limonlu su ictim hayatta karbonutlu su içemem midem bulanir
Benim ph 7 idi cnm
B Beybipattis R rana20 L Lilarengim1 kizlar arkadasın testine yorum yaparmisinizM Maviayyy canim eflatun rana ve birbilsen i sen etiketlermisin açılmadı bende tek seni etiketleyebildim
Eki Görüntüle 2948372
Yok kuzum hiç birsey kullanmadim folik asit ve d vitamini dışındaMidemi bulandırdı zaten
Zaten benimde midemi bulandırdı.canım bide fitil yada başka bir şey kullandı mı denemeden önce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?