- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.361
Ben de aynı fikirdeyim M Mavilenelim . Denemeden önce yapılacakları biliyorsundur zatenM Mavilenelim Canım bence sen tam ultra pikken dene silinme bekleme geçen ay silinmede tutmadı senin. Teste sıkı devam et ve c açılıp t nin en koyu halinden sonra ki ilk açılmada dene bence
Bol bol havuç yemelisin ve testlerine devam et bu gece silinmeye geçecek mi?Tmm canım benim geçen ay 24 saatte silik oldu yani 1 gün sürdü yumurtlama tam 24 saate silikleşti ama tutmadı bu ay acaba beklemesemmi tam silikleşmeyi bu gece denesemmi acaba ne önerirsiniz gün içinde ne yapmalıyım ne yemeliyim
Eşime kahve soğuk duş ben namaz dua ayetel kürsi vajinal duşta kararsızım başka varmıydı aklıma bunlar geliyoBen de aynı fikirdeyim M Mavilenelim . Denemeden önce yapılacakları biliyorsundur zaten. Hakkında hayırlısı olsun
Öyle yapıyorum sabahtandır havuç yiyorumBol bol havuç yemelisin ve testlerine devam et bu gece silinmeye geçecek mi?
Denemeye başlamadan 3 defa ihlas suresini okuyun canım sağ tarafa yat yarım saat hareket etme bol bol duaEşime kahve soğuk duş ben namaz dua ayetel kürsi vajinal duşta kararsızım başka varmıydı aklıma bunlar geliyo
İnşallah dua edin banaDenemeye başlamadan 3 defa ihlas suresini okuyun canım sağ tarafa yat yarım saat hareket etme bol bol duaRabbimin izniyle oğluna hamile kalırsın inşallah canım
Canım bence vajina duş yapma ben o tarz şeyleri hiç mantıklı bulmuyorum.Eşime kahve soğuk duş ben namaz dua ayetel kürsi vajinal duşta kararsızım başka varmıydı aklıma bunlar geliyo
Ben vajinal duş yaptım ama sonrasında ciddi enfeksiyon geçirdim. Çok zorlandım.Cinsiyet öğrenmedik o yüzden işe yaradı mı onu da bilmiyorumEşime kahve soğuk duş ben namaz dua ayetel kürsi vajinal duşta kararsızım başka varmıydı aklıma bunlar geliyo
Benim döngüm kısa o yüzden hemen gitmiştim. Oğlum olmasını istediğimi biliyorduKızlar adetim yarın bitiyor doktora yumurtlamaya yakın gitmeyi düşünüyorum.daha önce giden arkadaşlarım ne zaman gitiniz ve doktora derdinizi nasıl anlatınız
Çoğu doktor takip etmek istemiyor canım gün aşırı birliktelik olsun diyor ve erkek bebek için diyince daha çok sinirlenen bile var ve inanmıyorlar inşallah takip edecek doktor bulursun.Kızlar adetim yarın bitiyor doktora yumurtlamaya yakın gitmeyi düşünüyorum.daha önce giden arkadaşlarım ne zaman gitiniz ve doktora derdinizi nasıl anlatınız
Benimde tahminen çabuk yumurtlama oluyor ne yapsam bilemedimBenim döngüm kısa o yüzden hemen gitmiştim. Oğlum olmasını istediğimi biliyordu
enfeksiyon için gitiğimde söyledi zaten yumurtlama takibine gerek yok dediÇoğu doktor takip etmek istemiyor canım gün aşırı birliktelik olsun diyor ve erkek bebek için diyince daha çok sinirlenen bile var ve inanmıyorlar inşallah takip edecek doktor bulursun.
İnşallah yani devlette daha çok tersliyorlar özelde de gerek görmüyor çoğu doktor yine de sen bilirsin bulabilirsen söyleyecek doktor hiç olmazsa büyüklüğünü söylese yine bir fikir oluşur insandaenfeksiyon için gitiğimde söyledi zaten yumurtlama takibine gerek yok dedihemde özel doktor bu sefer başka doktora gidecem bakalım o ne diyecek
Bende yapmayayım diyorumCanım bence vajina duş yapma ben o tarz şeyleri hiç mantıklı bulmuyorum.
Öyle yap canım ben özel doktora gittim erkek bebek için dedim bana letu hap verdi kullandım kontrole çağırdı yumurtan oluşmuş 18 mm dedi iğne verdi çatlatıcı onuda vurdum saat verdi ilişki için ddnedik ama olmadı özel doktor söyler gibime geliyo anlatırsan yardımcı olur belkiKızlar adetim yarın bitiyor doktora yumurtlamaya yakın gitmeyi düşünüyorum.daha önce giden arkadaşlarım ne zaman gitiniz ve doktora derdinizi nasıl anlatınız
Zaten o yüzden yumurtlama ya yakın gidecem herhalde yumurtlama var yok bişey der herhaldeİnşallah yani devlette daha çok tersliyorlar özelde de gerek görmüyor çoğu doktor yine de sen bilirsin bulabilirsen söyleyecek doktor hiç olmazsa büyüklüğünü söylese yine bir fikir oluşur insanda
Vala ben erkek bebek için demeye korkarımÖyle yap canım ben özel doktora gittim erkek bebek için dedim bana letu hap verdi kullandım kontrole çağırdı yumurtan oluşmuş 18 mm dedi iğne verdi çatlatıcı onuda vurdum saat verdi ilişki için ddnedik ama olmadı özel doktor söyler gibime geliyo anlatırsan yardımcı olur belki
Birkaç aydır deniyorum dersen belki takip yapar.enfeksiyon için gitiğimde söyledi zaten yumurtlama takibine gerek yok dedihemde özel doktor bu sefer başka doktora gidecem bakalım o ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?