Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
M Mavilenelim Canım bence sen tam ultra pikken dene silinme bekleme geçen ay silinmede tutmadı senin. Teste sıkı devam et ve c açılıp t nin en koyu halinden sonra ki ilk açılmada dene bence
Ben de aynı fikirdeyim M Mavilenelim . Denemeden önce yapılacakları biliyorsundur zaten. Hakkında hayırlısı olsun

Bol bol havuç yemelisin ve testlerine devam et bu gece silinmeye geçecek mi?

Eşime kahve soğuk duş ben namaz dua ayetel kürsi vajinal duşta kararsızım başka varmıydı aklıma bunlar geliyo
Denemeye başlamadan 3 defa ihlas suresini okuyun canım sağ tarafa yat yarım saat hareket etme bol bol dua Rabbimin izniyle oğluna hamile kalırsın inşallah canım

Kızlar adetim yarın bitiyor doktora yumurtlamaya yakın gitmeyi düşünüyorum.daha önce giden arkadaşlarım ne zaman gitiniz ve doktora derdinizi nasıl anlatınız

Kızlar adetim yarın bitiyor doktora yumurtlamaya yakın gitmeyi düşünüyorum.daha önce giden arkadaşlarım ne zaman gitiniz ve doktora derdinizi nasıl anlatınız
Çoğu doktor takip etmek istemiyor canım gün aşırı birliktelik olsun diyor ve erkek bebek için diyince daha çok sinirlenen bile var ve inanmıyorlar inşallah takip edecek doktor bulursun.

Çoğu doktor takip etmek istemiyor canım gün aşırı birliktelik olsun diyor ve erkek bebek için diyince daha çok sinirlenen bile var ve inanmıyorlar inşallah takip edecek doktor bulursun.
enfeksiyon için gitiğimde söyledi zaten yumurtlama takibine gerek yok dedihemde özel doktor bu sefer başka doktora gidecem bakalım o ne diyecek

enfeksiyon için gitiğimde söyledi zaten yumurtlama takibine gerek yok dedihemde özel doktor bu sefer başka doktora gidecem bakalım o ne diyecek
İnşallah yani devlette daha çok tersliyorlar özelde de gerek görmüyor çoğu doktor yine de sen bilirsin bulabilirsen söyleyecek doktor hiç olmazsa büyüklüğünü söylese yine bir fikir oluşur insanda

Öyle yap canım ben özel doktora gittim erkek bebek için dedim bana letu hap verdi kullandım kontrole çağırdı yumurtan oluşmuş 18 mm dedi iğne verdi çatlatıcı onuda vurdum saat verdi ilişki için ddnedik ama olmadı özel doktor söyler gibime geliyo anlatırsan yardımcı olur belki

İnşallah yani devlette daha çok tersliyorlar özelde de gerek görmüyor çoğu doktor yine de sen bilirsin bulabilirsen söyleyecek doktor hiç olmazsa büyüklüğünü söylese yine bir fikir oluşur insanda
Zaten o yüzden yumurtlama ya yakın gidecem herhalde yumurtlama var yok bişey der herhalde

Vala ben erkek bebek için demeye korkarım kesin tersler beni. bebek istiyorum diyecem yumurtlama günümü öğrenmek istiyorum diyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…