- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.381
Valla cnm ben mart nisan ve mayısta gittiğimde 3 kizim var dedim.ve doktor kendisi bana insAllah buda hayirlisiyla erkek olur dedi erkek bebek için bilgilendirdi cnm doktor emektar bir doktordu yaşı büyüktüVala ben erkek bebek için demeye korkarımkesin tersler beni. bebek istiyorum diyecem yumurtlama günümü öğrenmek istiyorum diyecem
Canım sen doktordamı takip yapmıştn.erkek bebek için ne dedi tam olarak doktorValla cnm ben mart nisan ve mayısta gittiğimde 3 kizim var dedim.ve doktor kendisi bana insAllah buda hayirlisiyla erkek olur dedi erkek bebek için bilgilendirdi cnm doktor emektar bir doktordu yaşı büyüktü
Evet canım senin doktor ne dediValla cnm ben mart nisan ve mayısta gittiğimde 3 kizim var dedim.ve doktor kendisi bana insAllah buda hayirlisiyla erkek olur dedi erkek bebek için bilgilendirdi cnm doktor emektar bir doktordu yaşı büyüktü
Şimdi test sipariş etim canım. galiba testle takip yapacam doktor dan umudum yok geçen gittiğimde bana dediki yeni siprali çıkartmışsın bir yıla kadar olmadığı zaman takip yapabilirim dedi.Birkaç aydır deniyorum dersen belki takip yapar.
Benimki gibi on günde çatlamasındaSlm kızlar M MaviayyyExpresso R rana20 G Gokcee27 4melek1anne G Guzel Aslan K kbryummy Tazeanneeee testim böyle yorumlarmısınız ismini hatırlamadığım arkadaşlar lütfen
Kaçgünde bir adet oluyorsunBenimde tahminen çabuk yumurtlama oluyor ne yapsam bilemedim
Ilk 3 ay doktora gitmistim cnm ama o zaman olmadi ve ben son 3 ay gitmedim doktora yumurtlama ve çatlama önemli dedi cnm o zamanlar birliktelik olsun ve yirmi dk kalkma ayağı uzan dedi yumurtanın olduğu tarafa eşine birliktelikten önce kahve içir demistiCanım sen doktordamı takip yapmıştn.erkek bebek için ne dedi tam olarak doktor
Evet canım senin doktor ne dedi
Böyle dedi cnmIlk 3 ay doktora gitmistim cnm ama o zaman olmadi ve ben son 3 ay gitmedim doktora yumurtlama ve çatlama önemli dedi cnm o zamanlar birliktelik olsun ve yirmi dk kalkma ayağı uzan dedi yumurtanın olduğu tarafa eşine birliktelikten önce kahve içir demisti
25 günde bir.Kaçgünde bir adet oluyorsun
Adetin bittikten 3 gün sonra dra git yumurtalarına bakmak istediğini söyle.bende 25 26 günde bir oluyordum.dra gittim.dr evet yada hayır diye yorum yapmadı.büyüklüğünü söyledi.muhtemelen 11 yada 12 gün çatlar.25 günde bir.
Canım sen hamilsin galiba doktor kontrolüyle mi hamile kaldin.yumurtlamaya yakın gidecem sonra testle devam ederim. Ne zormuş bu işler ya stresliAdetin bittikten 3 gün sonra dra git yumurtalarına bakmak istediğini söyle.bende 25 26 günde bir oluyordum.dra gittim.dr evet yada hayır diye yorum yapmadı.büyüklüğünü söyledi.muhtemelen 11 yada 12 gün çatlar.
Ben gittim sonra testle devam ettim.çatladığı günün ertesi günü gittim tekrar çatladığını teyid ettirdim.Gerisi Allahıma kalmış.Allah herkesin gönlündekini nasip etsin benimkinide inşCanım sen hamilsin galiba doktor kontrolüyle mi hamile kaldin.yumurtlamaya yakın gidecem sonra testle devam ederim. Ne zormuş bu işler ya stresli
Canim testin utra pik yapmış deneme yapacakmisin yoksa gece tekrar test yapip ona goremi ilerleyeceksinSlm arkadaşlarZambak1985 M Maviayyy Expresso 4melek1anne G Guzel Aslan R rana20 G Gokcee27 K kbryummy buda şimdiki testim
Bilmiyorum canım çom kararsız kaldım srnce ne yapayım sen nasıl yaptın kafam allak bullak olduCanim testin utra pik yapmış deneme yapacakmisin yoksa gece tekrar test yapip ona goremi ilerleyeceksin
Canım sen oğluna yine testle mi hamile kalmıştın onda neler denemiştin?Canım sen hamilsin galiba doktor kontrolüyle mi hamile kaldin.yumurtlamaya yakın gidecem sonra testle devam ederim. Ne zormuş bu işler ya stresli
Çatlamamış .3 saat sonra tekrarla testiSlm arkadaşlarZambak1985 M Maviayyy Expresso 4melek1anne G Guzel Aslan R rana20 G Gokcee27 K kbryummy buda şimdiki testim
Canim benim gece 1de utra pik yapmıştı esimele anlastik sabah ise gitmeden yapacaktik ki ben uyuya kalmışımBilmiyorum canım çom kararsız kaldım srnce ne yapayım sen nasıl yaptın kafam allak bullak oldu
Bende gece sabaha doğru deneyeyim o zaman kısmetimizde varsa olur sabaha doğru denerim olmadı sabah namazına kalkıyorum zaten ondan sonra denerimCanim benim gece 1de utra pik yapmıştı esimele anlastik sabah ise gitmeden yapacaktik ki ben uyuya kalmışımtabi aksam gelince saat 10 gibi deneneme olmustu hafif silinmede
Canim icinden nasil geliyorsa oyle yap bence nasibimizde varsa gelip bizi buluyor
Hayallerimmm3 arkadasimiz utra pikten sonra deneme yapti oğlu oldu cnm
Ben deneme yaotigimda içime sinmemisti rabbim sen biliyorsun diye dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?