Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Vala ben erkek bebek için demeye korkarım kesin tersler beni. bebek istiyorum diyecem yumurtlama günümü öğrenmek istiyorum diyecem
Valla cnm ben mart nisan ve mayısta gittiğimde 3 kizim var dedim.ve doktor kendisi bana insAllah buda hayirlisiyla erkek olur dedi erkek bebek için bilgilendirdi cnm doktor emektar bir doktordu yaşı büyüktü

Benim kasıklarım ağrımaya başladı gece 3 saat dikkat edicem sıvı alımına test yapıcam silinme varsa deniyecem gerisi rabbime kalmış artkk

Valla cnm ben mart nisan ve mayısta gittiğimde 3 kizim var dedim.ve doktor kendisi bana insAllah buda hayirlisiyla erkek olur dedi erkek bebek için bilgilendirdi cnm doktor emektar bir doktordu yaşı büyüktü
Canım sen doktordamı takip yapmıştn.erkek bebek için ne dedi tam olarak doktor

Birkaç aydır deniyorum dersen belki takip yapar.
Şimdi test sipariş etim canım. galiba testle takip yapacam doktor dan umudum yok geçen gittiğimde bana dediki yeni siprali çıkartmışsın bir yıla kadar olmadığı zaman takip yapabilirim dedi.

Canım sen doktordamı takip yapmıştn.erkek bebek için ne dedi tam olarak doktor
Ilk 3 ay doktora gitmistim cnm ama o zaman olmadi ve ben son 3 ay gitmedim doktora yumurtlama ve çatlama önemli dedi cnm o zamanlar birliktelik olsun ve yirmi dk kalkma ayağı uzan dedi yumurtanın olduğu tarafa eşine birliktelikten önce kahve içir demisti

Canım sen hamilsin galiba doktor kontrolüyle mi hamile kaldin.yumurtlamaya yakın gidecem sonra testle devam ederim. Ne zormuş bu işler ya stresli

Canım sen hamilsin galiba doktor kontrolüyle mi hamile kaldin.yumurtlamaya yakın gidecem sonra testle devam ederim. Ne zormuş bu işler ya stresli
Ben gittim sonra testle devam ettim.çatladığı günün ertesi günü gittim tekrar çatladığını teyid ettirdim.Gerisi Allahıma kalmış.Allah herkesin gönlündekini nasip etsin benimkinide inş

Canım sen oğluna yine testle mi hamile kalmıştın onda neler denemiştin?

Bilmiyorum canım çom kararsız kaldım srnce ne yapayım sen nasıl yaptın kafam allak bullak oldu
Canim benim gece 1de utra pik yapmıştı esimele anlastik sabah ise gitmeden yapacaktik ki ben uyuya kalmışım tabi aksam gelince saat 10 gibi deneneme olmustu hafif silinmede
Canim icinden nasil geliyorsa oyle yap bence nasibimizde varsa gelip bizi buluyor
Hayallerimmm3 arkadasimiz utra pikten sonra deneme yapti oğlu oldu cnm
Ben deneme yaotigimda içime sinmemisti rabbim sen biliyorsun diye dua ettim

Bende gece sabaha doğru deneyeyim o zaman kısmetimizde varsa olur sabaha doğru denerim olmadı sabah namazına kalkıyorum zaten ondan sonra denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…